ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול באיזור אוסטין, טקסס

פורום צפון אמריקה
    אוסטין
    6
    15
    2330
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • כרובית11
      כרובית11 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו (זוג) נהייה באוסטין למשך חמישה ימים לצורך כנס בנובמבר.

יש לנו שבוע- חמישה ימים מלבד הימים באוסטין שבהם נוכל לשכור רכב ולטייל.

מישהו היה/ יש רעיון לטיול בטקסס שיוצא וחוזר אל אוסטין? מעדיפים טבע ומקומות off the beaten track ופחות נסיעה לערים (בקיצור לא יוסטון...)

נוסע מתמיד עמיחי13 dregev03 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ס.פ.
        ס.פ. נערך לאחרונה על ידי

במרחק של כשעה נסיעה:
        סן אנטוניו מקסימה 
        פרדריקסברג וסביבתה
        בריכת המילטון

כרובית11 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • נוסע מתמיד
          נוסע מתמיד @כרובית11 נערך לאחרונה על ידי

@כרובית11

חפשי את השרשור שלי טקסס - דיווח מהשטח, מחודש מרץ.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • כרובית11
            כרובית11 @ס.פ. נערך לאחרונה על ידי

@ס-פ

תודה! רשמתי לי בריכת המילטון נראית מדהים.

מאמינה שניסע לשם בימים שנהיה באוסטין כ day trips.

מעניין אם יש משהו קצת יותר רחוק ששווה לנסוע אליו

קראתי על פארק ביג בנד אבל הוא קצת רחוק. השאלה אם שווה נסיעה?

• חתול-רובוט
              חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

סן אנטוניו נהדרת, אבל היא לא טיול טבע, והנסיעה היא של שעה וחצי לפחות. מחוץ לסופשבוע, ואם יש תנועה כבדה, זה יכול לקחת גם שלוש שעות. פרדריקסבורג קרובה יותר אבל גם היא לא טיול טבע. זאת עיירה חביבה אבל לא כל כך הבנתי את סוד הקסם שלה [אבל גם לא אכלתי במסעדות שבה, שאמורות להיות גולת הכותרת של הביקור]. הרבה יותר חיבבתי את הטיילת המקסימה בעיירה הקרובה Boerne.

בריכת המילטון מומלצת בהחלט. שימו לב שלפחות בחלק מהשנה חייבים להזמין מקומות מראש.

הפארק הלאומי ביג בנד יפהפה, ובנובמבר גם מזג האוויר יכול להיות נסבל יותר. חפשו בפורום את הדיווח שלי ממנו לפני שלושה שבועות. אבל מדובר בנסיעה רצחנית – משהו כמו שמונה שעות לכל כיוון. וגם התנאים בסיסיים מאוד, אין קליטה סלולרית, ויש תחרות עזה על אתרי הקמפינג השווים [אי אפשר להזמין מראש].

אני הייתי הולך על טיול ב-Hill Country שסביב אוסטין – אתרים כמו פארק המדינה היפה Pedernales Falls [זה שמייסון ואבא שלו עושים בו קמפינג בסרט Boyhood], פארק המדינה החביב Bastrop, פארק המדינה המרשים Garner, פארק המדינה Lost Maples [לא ביקרתי, אבל אמורה להיות בו השלכת היפה ביותר בטקסס, מה שבהחלט עשוי להתאים לתאריך שלכם], ה-Enchanted Rock המרשים, עיירות בוקרים כמו Gruene ו-Bandera, אתרים היסטוריים כמו החווה של לינדון ג’ונסון או בית ילדותו בעיירה ג’ונסון סיטי, ועוד כהנה וכהנה.

חוץ מזה, גם באוסטין עצמה יש המון מסלולי טבע נהדרים שחבל לפספס – תצפית מהר בונל, הליכה לאורך ה-Bull Creek או אחת הכניסות של ה-Greenbelt, ירידה ועלייה ב-Hill of Life, קפיצה ל-Wild Basin או לפארק סנט אדווארד’ס, ועוד ועוד.

כרובית11 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • כרובית11
                כרובית11 @חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

@חתול-רובוט

תודה! נראה לי סגרנו שבוע...😉

בודקת את כל המקומות שהוזכרו.

יש אפשרות, פחות נוחה אומנם מבחינת זמנים, לקחת טיסה לאוסטין דרך לאס וגאס. זאת אומרת לעשות את החמישה ימים/שבוע באזור וגאס ואז להמשיך לאוסטין.

היינו לפני שנתיים בזאיון, ברייס, גרנד כך שאם נעצור שם ניסע לקניונלנדס וארצ׳ס או Death Valley והסביבה.

מה לדעתך עדיף?

האם שווה את הטירטור בטיסה (ההחוך לא נורא אבל חזור צריך לעבור  דרך פיניקס, לאס וגאס ואז לארץ דרך לונדון). או למקומות שהזכרת בטקסס 🤔?

חתול-רובוט תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • חתול-רובוט
                  חתול-רובוט @כרובית11 נערך לאחרונה על ידי

@כרובית11

על לא דבר 🙂

בווגאס לא הייתי אז קשה לי להשיב לך, אבל טקסס אדירה ולדעתי, אם אתם כבר מגיעים, חבל לפספס את ההזדמנות לבקר בה. גם אם תישארו את חמשת הימים האלה באוסטין לא תתחרטו. אני אוטוטו חוזר לארץ אחרי שנתיים כאן עם תחושת החמצה על המון מקומות שעוד לא ראיתי. חוץ מזה, נובמבר זה חודש נהדר לבקר בטקסס. השנה, לפחות, הייתה שלכת מושלמת ב-Hill Country.

• כרובית11

@חתול-רובוט

נשמע טוב.אין כמו המלצות של ישראלים!

נטייל בטקסס, ללאס וגאס נגיע בהמשך.

חזרה נעימה ארצה...

• חתול-רובוט
                      חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

בשמחה, ותודה!

אם אתם צריכים יותר המלצות או פירוט, אל תהססו. אני תמיד שמח לדבר על טקסס. המדינה הזאת נכנסת עמוק ללב.

• עמיחי13
                        עמיחי13 @כרובית11 נערך לאחרונה על ידי

@כרובית11

אולי תוכלו למצוא כאן כמה רעיונות:

https://www.lametayel.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%91%D7%98%D7%A7%D7%A1%D7%A1+%D7%91%D7%99%D7%9F+%D7%A1%D7%9F+%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95+%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%9F

רק שימו לב שלעיר סן אנטוניו הקדשתי פחות תשומת לב בטיול הזה כי ביקרתי בה בעבר. סן אנטוניו וסביבתה תחזיק לכם יומיים טיול...

חתול-רובוט תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • חתול-רובוט
                          חתול-רובוט @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

סן אנטוניו עצמה יכולה להחזיק הרבה יותר מיומיים, שלא לדבר על הסביבה [מערות הנטיפים העצומות של Natural Bridge], מסלולי ההליכה של שמורת Cibolo, וכיוצא בזה. בהקשר הזה, אם במקרה אתם מגיעים בסוף נובמבר, אז לקראת חג המולד מאירים את טיילת ה-Riverwalk של העיר במאות אלפי אורות צבעוניים והתוצאה מרהיבה. אפשר ורצוי לקחת שייט על הנהר בחושך, וגם סתם להתהלך לאורכו. זה כל כך יפה שעשינו את זה שוב כעבור שנה.

חוץ מזה, אם אתם חובבי ספורט, נסו לתפוס משחק NBA ב-AT&T Center. אווירה מחשמלת. ועוד בעניין ספורט – ב-9 וה-29 בנובמבר יש משחקי בית של ה-Texas Longhorns באיצטדיון האוניברסיטה העצום באוסטין. גם זאת חוויה שלא כדאי לפספס, גם אם פוטבול משעמם אתכם ובצדק.

• כרובית11

@חתול-רובוט

תודה לכולם

אנחנו נשקול את שמורת הביג בנד למרות הנסיעה הארוכה מול אזור סאן אנטוניו וסביב אוסטין.

יש עוד זמן… היה לנו חשוב לדעת אם יש מה לעשות באיזור כשבוע כדי להחליט על כרטיסי טיסה. אז נשמע שיש..

אבל לאיזה מזג אוויר אנחנו אמורים לצפות בנובמבר? 

קר מאוד? 

• dregev03
                              dregev03 @כרובית11 נערך לאחרונה על ידי

@כרובית11

גרתי פעם באוסטין ואני אוהב אותה מאוד

קיבלתם כמה המלצות מצויינות באיזור שהשרשור הזה עזר לי להיזכר בהם אבל…………………

לדעתי אין מה להשוות (בזהירות כי לא הייתי בביג בנד) בין סיבוב מאוסטין לבין סיבוב מלאס וגאס (שאותה עצמה אני לא אוהב).

פשוט לא פייר להשוות באופציות של פארקים אמיתים מסביב. לא כוחות

אגב גם ציון וברייס בנובמבר יראו וירגישו אחרת לגמרי אבל בטח שהאפשרויות שציינתם וגם אחרות הן בסקלה אחרת לדעתי

• כרובית11
                                כרובית11 @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

התלבטות…

אנחנו מטיילים הרבה בארצות הברית ולפעמים מצאתי דווקא את המקומות הידועים מעט מאכזבים. זה קשור בין השאר למידת המסחור  וכמות התיירים הגדולה.

למשל היינו באותו טיול גם אריזונה בקניון אנטילופ ב וגם בחולות הלבנים בניו מקסיקו. השקיעה בחולות הלבנים היתה ללא ספק  אחד מהייליטים בכל הטיול. מן הסתם קשור לעובדה שהיינו לבד שם ובקניון אנטילופ, שהוא מהמם, הלכנו בטור עם עוד המון סינים, כשהמדריך האינדיאני מקפיד שלא נעצור יותר מדי…

בעיני זה יתרון אדיר של ארצות הברית שיש המון מקומות מדהימים בעיקר של תיירות פנים.

אם נמצא מקומות נחמדים בדרך לביד בנד כנראה נעשה טיול לשם... 

ננסה לאאות את אמריקנה האמיתית

או שנגלה שיש סיבה למה יש המון תיירים דווקא בגרנד ובזאיון ולא סביב אוסטין😉

dregev03 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • dregev03
                                  dregev03 @כרובית11 נערך לאחרונה על ידי

@כרובית11

בשביל לראות יותר ולברוח מההמונים בשיא העונה צריך ללכת ברגל ולא להסתפק בשבילים הקרובים למרכזי המבקרים או בנקודות התצפית.

גם החוויה היא אחרת אבל אני מבין שמי שבא פעם ראשונה לטיול של כמה שבועות בכל מערב ארה”ב נוטה להתגלגל על הכבישים.

אם אתם מטיילים הרבה בארה”ב ויכולים ללכת קצת אז מציע שתבחרו פארק טוב אחד ותנו לו את כל 5 הימים וכנסו “פנימה”. 

טיול עם קצת שלג בציון למשל הוא חוויה אחרת לגמרי מביקורי הקייץ העמוסים כנ”ל לגבי הגרנד קניון שבו הייתי השנה פעם רביעית או חמישית אבל הפעם (במרץ) גם ירדנו יום שלם למטה כמעט עד המיים וזו חוויה אחרת.

• הוזכר על-ידי  מוני מוני 
                                  • 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון