לונדון, פעם ראשונה, באיזה איזור מומלץ לחפש מלון?
-
היי,
מגיעים (זוג) בסוכות ל 5 לילות/ימים ללונדון פעם ראשונה, באיזה איזור מומלץ לחפש מלון שיהיה קרוב לאטרקציות המרכזיות ולאמצעי תחבורה?
כרגע מחפש באיזור MAYFAIR-SOFO, האם זה איזור בסדר? מומלץ איזור אחר?תודה
-
בגדול, לחפש ב-zone 1 או 2, במרחק הליכה מתחנת מטרו.
האזור שציינת סבבה, אולי יהיה קצת יקר.
-
ועדיף תחנה שמגיע אליה יותר מקו אחד.
-
בסוהו יש *גם* רחובות עם לא מעט מועדוני חשפנות וחנויות מין. אני אישית הייתי מעדיפה לישון באזורים שקרובים יותר לפיקדילי, ואפילו עוד יותר באזורים שקצת דרומית לשם. חוץ מזה, מה שאמרו. קרבה לתחנה טיוב.
-
-
תודה על ההבהרה, הבחנתי בזה כשהלכתי שם היום.
-
חזרנו שבוע שעבר מלונדון,היינו במלון The z hotel piccadilly מיקום פצצה,היינו לילה אחד והמלון היה נהדר והמחיר שקיבלנו היה מעולה.
רוצה להמליץ על האזור פחות על המלון,לשהייה ארוכה החדרים קטנים מאוד ולא נוחים.
-
מרבית המלונות בלונדון ברמת 3 כוכבים (וחלק מ- 4) הם עם חדרים זעירים..
-
תודה לכולם!
איך האיזור של באקינגהאם פלאס?
-
אני לא יודע אם הארמון מופיע ב-Airbnb…

-
זה אזור בסדר גמור מבחינת בטיחות אבל לא הכי שוקק שיש מבחינת מסעדות ובילויים. כדאי לבדוק טוב איפה בדיוק זה נמצא כי הארמון לא ממש ממש קרוב לשום תחנת טיוב.
-
@stas12 – האמת היא כשמדובר בבחירת מלונות בלונדון הכל תלוי בתקציב. Mayfair ואיזו Soho הם המרכז שבמרכז ובכך עם המלונות שם מאוד יקרים.
אולי חפשו מלון באיזור Paddington או איזור Kensington. אפשר למצוא שם מלונות יותר סבירים.
הנה פוסט מעולה עם המלצות למלונות מומלצים בלונדון.
-
סוהו הוא אחלה איזור מרכזי, ולדעתי מאוד בטוח. הסתובבתי שם בלילות ואין בעיה בכלל.
-
יש שם רחובות שגם ביום לא הרגשתי בטוח. -
היינו ב St Giles London - A St Giles Hotel.מיקום מעולה.חדר סיטי 16 מטר..צוות המלון עוזר מאוד.סביב בתי קפה מסעדות,פרימרק ממש מול,תחילת אוקספורד,וסופר מעולה ממש מולו. -
אני ממליץ לכם להשתכן באיזור כיחכר טרפלגר שהינה נקודת יציאה מרכזית לכל כיוון אנו השתכנו במלון אמבה מלון טוב ומיקום מדהים -
אין בשאלתך התייחסות לעלות נדרשת,לכן, אתעלם מכך ואענה מניסיוני ולדעתי. אני ממליץ בחום רב על AMBA HOTEL , אבל על זה שנמצא מעל תחנת CHARING CROSS. המלון מצוין, מעל רכבת שמתחברת לכל אזור בעיר. ארוחת הבוקר עשירה וטעימה, והשירות במלון יוצא מהכלל. מעבר לכל זה , כל האטרקציות במסגרת MUST נמצאים בטווח הליכה ברגל של בין 10 – 5 דקות. קובנט גרדן, כיכר טרפלגר, ווסטמיניסטר , מעבורת לגרינוויץ, באקינגהם פאלאס, והתיאטראות לצד המוזיאון הבריטי. הקרבה ברגל עושה את הביקור לקל ומהנה. הרחוב הראשי עמוס במסעדות מסוגים שונים. ובקיצור מומלץ בחום רב.