לגבי קייפ קוד
-
מחפש המלצות לטיול של יום וחצי/ יומיים בקייפ קוד. יוצא מבוסטון בחמישי בבוקר, וחוזר בשישי בצהרים בבוסטון. היכן מומלץ לבקש והיכן מומלץ ללון? תודה
-
אם יוצא לכם, מומלץ מאוד להקדיש חצי יום לשייט במעבורת למרתה’ס ויניארד, בילוי של כמה שעות באי, ושייט בחזרה.
בקייפ עצמו, פרובינסטאון נחמדה מאוד – בירת הגאווה של החוף המזרחי!
-
Chatham Pier fish market
כלבי ים מחכים לסירות דיג שיחזרו
Chatham lighthouse beach
מקום נחמד לעשות פיקניק
פרווינסטאון
אפשר לצאת להפלגה לצפות בלווייתנים
אפשר לבקר בחוף ולצפות בשקיעה מ- Race point beach
החוף מאוחר 5 דקות נסיעה מהעיירה
לינה כדאי לחפש מראש בפרווינסטאון
-
אין לך הרבה זמן , הנסיעה בקייפ איטית יחסית , קיימת אכיפה .
מצטרף להמלצה על צטהאם, לראות את כלבי הים השמנים, עולים לאכול את השאריות זה נחמד , רצוי להגיע בסביבות תשע בבוקר הדייגים חוזרים , ליד יש מין דוכן שמוכר מאכלי דגים טריים
מצטרף להמלצה להזמין מקום לינה מראש , ההיצע די קטן
-
שלום רב אשמח להמלצות לגבי שייט לוויתנים בקייפ קוד מי החברה שנחשבת הכי טובה ומומלצת והאם יש עדיפות לשעה כלשהי ביציאה לצפייה בלוויתנים שו שאין שום חשיבות לשעה
בברכה
-
אנחנו עשינו שיט עם החברה הזו לפני 3 שנים והם היו אחלה:
יוצאים מפרובינסטאון. לקחנו שיט בשעות הבוקר המאוחרות כי ככה הסתדר לנו עם הלו”ז, אבל אני לא חושבת שיש עדיפות לשעה מסוימת. כן יש לשים לב לתאריכים, אנחנו היינו בסוף יוני וראינו כמות נאה של לוויתנים.
-
אנחנו עשינו שייט בטאודסק בקנדה , ושם המליצו לי על שעות הבוקר שהים אמור להיות שקט יותר .
-
תודה רבה
-
עניתי במקום אחר
-
@adielmster אמר:
מחפש המלצות לטיול של יום וחצי/ יומיים בקייפ קוד. יוצא מבוסטון בחמישי בבוקר, וחוזר בשישי בצהרים בבוסטון. היכן מומלץ לבקש והיכן מומלץ ללון? תודה
זה לא הרבה זמן בכלל. בשביל פרופורציה – נסיעה מבוסטון לפרובינסטאון אורכת בין שעתיים וחצי לשלוש, בלי עצירות.
מצטרף להמלצה על שוק הדגים ב-Chatham (חשוב להגיע בשעה הנכונה, נדמה לי שזה באזור 09:15-09:45) ועל פרובינסטאון. גם המגדלורים שהפכו למבנים לשימור (Three Sisters) יפים. בגדול, אפשר לצאת בחמישי בבוקר מבוסטון, לנסוע עד פרובינסטאון ולעצור בדרך במגדלור Nauset וב-Three Sisters.
לאחר מכן להסתובב בפרובינסטאון (אם יש מזג אוויר יפה, מומלץ מאוד לטפס את Pilgrim Monument – הנוף משם מדהים) ואז לישון בפרובינסטאון או בסמוך אליה.
למחרת לצאת על הבוקר לכיוון שוק הדגים ב-Chatham ואז להמשיך משם לבוסטון
-
תודה רבה.
האם לדעתך שייט לאי הכרם של מרתה רלוונטי במסגרת הזמן: מיום חמישי בבוקר בבוסטון עד שישי ב 17 באותו מקום? נניח שהיום הראשון וגם הלינה באיזור פרובינסטאון.
-
לנו לא היה זמן , היומיים שהקצבנו לקייפ , פשוט טסו , וגם מזג האויר בסוף ספטמבר , שנה שעברה לא היה משהו .
-
במקום לבזבז זמן על מרת’ס וינייארדס אני מציע להקדיש אותו לביקור בפלימוט
ולחוות את שיחזור הכפר הראשון של המתיישבים בצפון אמריקה.
אבל קחו בחשבון את ההערה מלמעלה שהתנועה לעבר הקייפ, במיוחד בסופי שבוע בעונת התיירות,
איטית בגלל העומס בכבישים. זה בערך כמו הדרכים בארץ בימי שישי ומוצ”ש.
-
אנחנו גם היינו בקייפ רק יום וחצי, ומבחינתנו מרתה’ס ויניארד היה שיא הביקור. אבל זה עניין של העדפה אישית, אני מניח. ובפלימות’ לא עברנו. -
-
@mayank אמר:
Three Sisters
האם מישהו ראה בדרך שדות של חמוציות ?
הבנתי שכעת זו עונת הקטיף והמחזה מהתמונות נראה מרהיב.
אם ראיתם – אשמח לדעת איפה.