ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אורלנדו בסוף דצמבר

פורום צפון אמריקה
    אורלנדו ארצות הברית פלורידה
    6
    11
    996
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Maor_3776721
      Maor_3776721 נערך לאחרונה על ידי

היי, אנחנו מתכננים להיות בסוף דצמבר חמישה ימים באורלנדו, ארבעה ילדים בני 17 עד 24 פלוס אבא ואמא ומחפשים מקום לינה. 

חשבנו על לקחת וילה עם לפחות שלושה חדרי שינה, מישהו יכול להמליץ על וילה שווה שהוא  היה בה? אנחנו די גמישים מבחינת תקציב וכנראה נהיה עם רכב לכל התקופה. (אולי בכלל עדיף מלון?)

כמו כן, איזה מהפארקים מומלצים להרכב שלנו? יונברסל או דיסני? אנו רוצים להיות לפחות בשלושה פארקים. 

דבר שלישי אשמח לקרוא חוויות של שומרי כשרות ששהו באורלנדו…

תודה רבה 

אנשיםטובים דוקטור דו ליטל jardine 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים @Maor_3776721 נערך לאחרונה על ידי

@Maor_3776721

פעם היו פה וילות שעברו בהמלצות. אבל נראה לי שהיום עדחף לחפש באתרים כמו airbnb  ודומיו

בהכרח שלכם דירת נופש או וילה נראית לי רעיון נהדר מבחינת מרחב אישי.

לילדים בגילאי העשרה הנמוכים – וילה עם בריכה פרטית יכול להיות מעולה, והם יכולים לבלות בבריכה בערב

לילדים גדולים יותר כמו שלכם – יכול להיות שעדיף דווקא דירה (קונדו) במתחם נופש עם בריכה גדולה ולאו דווקא וילה עם בריכה פרטית קטנה.

מקובל לאמר שיוניברסל מתאים יותר לנוער מאשר דיסני, וזה שני פארקים. כמובן שדיסני יכול להתאים לכל גיל. אם אתם גם חובבי אקסטרים אפשר לשקול לשלב את בוש גרנדס שבטמפה הסמוכה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל @Maor_3776721 נערך לאחרונה על ידי

@Maor_3776721

חמישה ימים זה די גבולי, מדובר על ימים מלאים או שהם כוללים גם הגעה ועזיבה?

אני ממליץ שתבדקו מה האופציות גם בדיסני וגם ביוניברסל ותתכננו את הביקור, מדובר במתחמים עצומים ואם לא מתכננים מראש מתברברים בפעילויות הפחות רלוונטיות ומפסידים המון. רק דיסני זה כמה וכמה פארקים וכל אחד עם הפעילויות והמתקנים שלו.

בהתחשב בעלויות המאוד גבוהות ממש חבל.

לא יודע מה תוכנית הטיול הכוללת שלכם אבל לדעתי וילה או דירה עם מקום נרחב לכל אחד רעיון מעולה. אם אורלנדו חלק מטיול בארה”ב כנראה שבמקומות אחרים די תדחסו בחדרים קטנים יחסית ונטולי פרטיות. אורלנדו יכול להיות מקום טוב לשחרר קצת.

בגדול ברמת העיקרון לדעתי באורלנדו כדאי רכב, אחד המקומות הזולים יותר וקלים מאוד לניווט ורכב מאפשר גמישות, וכמובן פותר את השאלה של איך להגיע יבשתית לאורלנדו או מהטרמינל למקום הלינה שלכם. כמובן שהתשובה יכולה להשתנות בהתאם לתנאים ספציפיים, למשל אם אתם לוקחים מלון במתחם של דיסני ורוצים לבקר רק בדיסני.

Maor_3776721 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Maor_3776721
            Maor_3776721 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

קודם תודה רבה, האמת שאפשר גם שני פארקים – יום ראשון הגעה ויום חמישי בלילה עזיבה. כלומר לפחות שלישי רביעי יהיו מוקדשים רק לפארקים. יש לך רעיון לוילה מומלצת? ממש חשוב לי לשמוע ממישהו שלקח וילה מסוימת ויכול להמליץ עליה. 

צביקה אנשיםטובים 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • צביקה
              צביקה @Maor_3776721 נערך לאחרונה על ידי

@Maor_3776721

בבלוג שלי תוכלו לקרוא את סיפור טיול בת המצוה שלנו בסתיו 2012 ובו גם על הוילה בה שהינו ומאוד נהננו.

עם זאת, אני רואה את גילאי ילדיך (שאני כבר לא הייתי קורא להם “ילדים”) ובריכות שחיה של וילות (לא רק הוילה הזו) עלולות להיות קטנות עבורם, אם המטרה היא ממש שחיה ולא רק השתכשכות ומשחקי מים. בהיבט זה כדאי אולי לבדוק גם וילות או דירות נופש המשתייכות למתחם סגור ובו בריכה גדולה משותפת.

פרט לנקודה זו, אני בטוח שתהנו מאוד שם, אם כי אינני יכול להתייחס לנושא כשרות המטבח, הכלים ומתקן הגריל שליד הבריכה.

• Shay3211035
                Shay3211035 נערך לאחרונה על ידי

סוף דצמבר...קחו חבשבון פארקים עמוסים ביותר
                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • אנשיםטובים
                  אנשיםטובים @Maor_3776721 נערך לאחרונה על ידי

@Maor_3776721 אמר:

האמת שאפשר גם שני פארקים – יום ראשון הגעה ויום חמישי בלילה עזיבה

אני לא מכיר את כל תוכנית הטיול שלכם (רוצה אולי לפרט?). אבל אתם משקיעים הון לא קטן בלהגיע לאורלדנו, ונראה לי חבל לעשות את זה בשביל שני פארקים. מציע לחשוב על התוכנית כולה...

• jardine
                    jardine @Maor_3776721 נערך לאחרונה על ידי

@Maor_3776721

בדצמבר יכולים גם להיות ימים עם טמפרטורה של 18 מעלות ביום ו-10 בלילה, לא בדיוק הכי אידיאלי לבריכה.

צביקה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • צביקה
                      צביקה @jardine נערך לאחרונה על ידי

@jardine אמר:

@Maor_3776721

בדצמבר יכולים גם להיות ימים עם טמפרטורה של 18 מעלות ביום ו-10 בלילה, לא בדיוק הכי אידיאלי לבריכה.

בוילות יש בדרך כלל חימום לבריכה בתוספת תשלום עבור הפעלת החימום.

• Maor_3776721
                        Maor_3776721 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

תודה רבה

אנחנו מתכננים להגיע ביום ראשון בלילה לאורלנדו ולהיות בשניים או בשלוש פארקים (חלק מאיתנו אולי יתפצלו באחד הימים) בחמישי בערב אנו מתכננים ליסוע למיאמי ולהעביר שם שישי שבת וביום ראשון על הבוקר טיסה לניו יורק. 

זה מגבלות הזמן שלנו (לימודים, עבודה וכו׳) 

השאלה שלי איזה מהפארקים הם מומלצים – אשמח לשמוע אם יש איזה פירוט איפשהו על כל אחד מהפארקים ולמי זה מתאים.  

• Maor_3776721
                          Maor_3776721 @צביקה נערך לאחרונה על ידי

@צביקה אמר:

סיפור טיול בת המצוה שלנו בסתיו 2012

תודה רבה 

באמת עברתי על הוילה ושמח מאד שיש וילה ספציפית שמישהו היה בה ויכול להמליץ, כבר נשלח מייל לבעל הוילה. תודה .

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון