להשכלה כללית: השכרת רכב בונציה
-
עכשיו בדקנו אפשרות השכרת רכב באופרן (שדרכם רוב השנים אנחנו מזמינים), והמחיר יותר זול ממתחרה.
למדנו ש:
כל החברות שאופרן עובדת איתן לא מאפשרות מעבר לסלובניה.
עבור החזרת רכב בככר רומא בונציה נדרשת תוספת תשלום עבור חניה? 28 אירו.
ז”א שכדאי להחזיר במסטרה ולנסוע בתחבורה ציבורית.
-
מצאתם חברה שכן מבטחת מעבר לסלובניה?
-
@עמיחי1
שכרתי באוויס בוונציה ונסעתי לקרואטיה וסלובניה. לא הייתה שום בעיה.
-
הזוי, אבל בקשתי מבעלי לבדוק עם הספק השני.
המחיר השתווה ולפי דברי הסוכן, בשיחת טלפון, אין בעיה באותה חברה לעבור לסלובניה אבל צריך אישור..
בעקבות תגובה של שוקי, אני שוקלת להוציא את סלובניה מהמסלול
עכשיו קיבלנו הצעת מחיר... נוסח החוזה. כל הכבוד להם שהם שולחים.
יש סעיף שלא הכרנו לפני זה. מודיע שאין כיסוי חבלות ברכב. מציעים לשלם 3.5 אירו נוספים לביטוח ונדליזם.
-
-
למה נדרשת תוספת תשלום על החזרה בכיכר רומא אם אני פשוט מחזירה שם את הרכב ?
-
@מטייל_4021722
לא קיבלתי הסבר ולא הצלחתי להמציא תשובה הגיונית מעבר לאפשרות שבהתאם לתוספת המיסים בנוסף למחיר הגבוה מאוד של חדר במלון גם חברת ההשכרה משלמת מס גבוה עבור כל פיסת קרקע בשטח העיר "המרכזית" או שאין הרבה שוכרי רכב מתוך העיר אז הם צריכים לשלם למישהו שיעביר את הרכב למסטרה...סתם מנצלים הזדמנות...
-
היו נחמדים במיוחד – הנציגה בדלפק דיברה מעט עברית(!), הייתה בעבר בארץ, לא זוכרת בדיוק למה, ועשתה הכול כדי לעזור וגם קיבלנו רכב טוב

לא היה תור בדלפק, אבל זה כמובן מקרי לחלוטין.
-
-
אנחנו נגיע לוונציה באוקטובר. אנחנו שוכרים רכב דרך אופרן (8 מקומות) שמספקת רכב דרך חברת מג’ורה. בדקתי אתמול שוב. יש לנו אישור להכנס לסלובניה וקרואטיה עם הרכב. לגבי כניסה לאוסטריה, עדיין בבדיקה.
-
כן. אני תמיד משכירה אוויס, וכמעט תמיד בטלפון מהארץ, עם נציג מכירות.
זה נוח לי יותר, והמחיר טוב יותר מאשר באינטרנט, אם כי לא בהפרש משמעותי כמובן.
עד היום, עשרות פעמים, יש לי רק ניסיון טוב איתם. יש לי גם הנחה מסוימת כחברת מועדון – שוב לא משהו משמעותי במיוחד, וזה לפעמים נותן לי שדרוג בחו”ל.
-
אתמול קיבלנו מהם הצעה, היום בעלי התקשר לאשר.. מי שענתה היום לא מצאה בעיה באף אחת מהמדינות. צינה ש צריך להודיע בדלפק השכרת הרכב.
-
תודה. בעלי כבר הזמין , לפנה"צ באופרן.
המחיר באויס באינטרנט גבוה ב50 דולר מהחברות האחרות. אני בספק שההנחה בטלפון היתה מגיעה לזה.
-
כמעט בכל תחום, כמעט תמיד, מקבלים מחיר יותר טוב בטלפון מאשר באינטרנט!
-
@שוקי3 אמר:
כמעט בכל תחום, כמעט תמיד, מקבלים מחיר יותר טוב בטלפון מאשר באינטרנט!
זהו הרגל של סחר סוסים שנפוץ במדינות עולם שלישי כמו ישראל, לא רלוונטי במדינות כמו גרמניה.
זו עוד סיבה שאני מעדיף להזמין רכב שכור מסוכנים בחו”ל, קל לי להשוות תנאים (כולל מחיר) בגלישה באינטרנט במקום טלפונים חוזרים ונשנים לסוכנים בארץ.