ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הגעה למלון בלונדון עם בן שנתיים

פורום טיולי משפחות
    כיסא בטיחות
    5
    9
    1154
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • blueberrygirl
      blueberrygirl נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, יש לכם רעיון איך מסתדרים בלונדון עם בן שנתיים ללא כסא בטיחות מהבית? האם יש אפשרות להזמין מונית עם כסא בטיחות? מניחה שבמהלך השהות לא נסע במוניות אז בעצם מדובר רק על ההגעה משדה התעופה למלון ובחזרה. תודה!
      imeshy דוקטור דו ליטל noawel 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy
        imeshy @blueberrygirl נערך לאחרונה על ידי

@blueberrygirl

גם משדה התעופה (איזה?) ניתן להגיע באוטובוסים/רכבות/רכבת תחתית למלון.. 

blueberrygirl תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • blueberrygirl
          blueberrygirl @imeshy נערך לאחרונה על ידי

@imeshy

עוד אין כרטיסים אז אני לא יודעת איזה שדה תעופה, בכל אופן גם אם נסע נגיד בתחתית היא בטח לא מגיעה לפתח המלון, והרעיון של להגרר עם כל המזוודות ושני ילדים ברחוב קצת מרתיע. אולי אני מגזימה, לא יודעת...

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אנשיםטובים
            אנשיםטובים @blueberrygirl נערך לאחרונה על ידי

@blueberrygirl

קודם כל – אפשר בהחלט לקחת כסא בטיחות מהבית רק בשביל הנסיעה במונית מהשדה לעיר. יצא לי לעשות את זה בעבר.

מעבר לזה – אני בטוח שיש חברות הסעות ו/או נהגים פרטיים שיספקו בוסטר כזה או אחר, וחיפוש לא מורכב בגוגל ימצא כאלה (השמשתי גם באפשרות הזו בכמה מקומות בעולם).  לגבי כסא בטיחות שמתאים לגיל שנתיים – אני מניח שיש גם כאלה, הבעיה היא שאני פחות סומך עליהם. אני מפחד שאזמין כסא בטיחות ואקבל בוסטר פשוט.

במוניות לונדוניות (שחורות) יש מעין בוסטר מובנה באחד המושבים (לא יודע אם בכולם, אבל לפחות בחלקן). אבל – זה שוב פתרון לילד גדול יותר ולא לבן שנתיים.

אני לא נוסע במוניות או הסעות בלי התקני בטיחות רלוונטייים. אבל כן באוטובוסים/תחתית, כך שאפשר כביכול לקחת רכבת למלון. אבל אני מבין את שיקול המזוודות והתחתית. באופן מוזר גם לזה יש פתרון – בהנחה שיש שני הורים –  האחד לוקח מונית עם המזודוות, וההורה השני עושה מזה טיול עם הילדים ברכבת. זה לא קל להורה עם כל המזוודות לבד, אבל לא בהכרח סוף העולם. בנוסף – אפשר לבחור מלון קרוב יחסית לתחתית (שימו לב שלא בכל התחנות יש מעלית)

אגב, מה אתם עושים עם בן השבע? מביאים לו בוסטר? או שאת מניחה שבוסטר קל להשיג במונית?

• blueberrygirl
              blueberrygirl @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

זהו בדיוק, גם אני ראיתי בגוגל מוניות שמציעות כסא בטיחות אבל רציתי לשמוע מאנשים שממש השתמשו כי מה שכתוב לא תמיד אמין (בגט טקסי בארץ טוענים שיש מוניות עם כסא לתינוק ולמעשה זה רק בוסטר, וגם כאלה קשה למצוא). הרעיון שלך עם ההתפצלות הוא מעניין, תודה! חשבנו גם כמו שאתה אומר על מלון קרוב לתחתית אבל אז צריך רק מהקו שמגיע מהיתרו (בהנחה שמשם נגיע) כי לא נתחיל להחליף קווים עם כל המזוודות, וזה די מגביל את הבחירה.

לגבי הגדול, לקחנו בעבר בוסטר אבל בברלין למשל זה היה מיותר כי בכל המוניות היה בוסטר בילט-אין, אז אברר אם גם בלונדון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל @blueberrygirl נערך לאחרונה על ידי

@blueberrygirl

ממליץ לנסות לבדוק עם שרותי minicab, סוג של מוניות שמזמינים מראש.

תוכלו בהתכתבות ואפילו בשיחת טלפון לוודא שעונה על הצרכים שלכם,

למיטב ידיעתי גם יעלה זול יותר מאשר מונית מזדמנת

• blueberrygirl
                  blueberrygirl @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

תודה, אבדוק!

• noawel
                    noawel @blueberrygirl נערך לאחרונה על ידי

@blueberrygirl

ממליצה מאד על חברת BA Transfer.

https://www.batransfer.com/

הזמנו דרכם מונית כולל כיסא בטיחות לילד והגיעה מונית חדשה ומצוחצחת עם מבחר כסאות בטיחות בתא המטען של הנהג.

הם עומדים בזמנים, מחכים עם שלט ביציאה מהטרמינל ואם תזמיני נסיעה אחת תקבלי מהם במייל קופון להנחה של 5 פאונד לנסיעה הבאה, שתוכלי לנצל בנסיעה חזרה לשדה התעופה בסוף הטיול.

מומלץ לבצע את ההזמנה אונליין.

blueberrygirl תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • blueberrygirl
                      blueberrygirl @noawel נערך לאחרונה על ידי

@noawel

מעולה, תודה! הסתכלתי באתר שלהם ובאמת הם מבחינים בין כסא תינוק, כסא לפעוט ובוסטר, שזה מה שהיה חשוב לי לדעת.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון