לונדון - כרטיסים להצגה
-
שלום,
אני מנסה להזמין כרטיסים להצגה בלונדון, מה זה אומר stalls, dress circle, grand circle?
stalls זו הקומה התחתונה?
תודה
-
זו החלוקה. Stalls זה המפלס של הבמה, ומעליו שני ה-circles. יש חפיפה חלקית בין כל מפלס וזה שמעליו.

-
תודה רבה
זה מה שחשבתי רק רציתי לוודא.
-
אנחנו רכשנו כרטיסים די יקרים לאזור הstalls ובסוף הילד שלי בן ה-13 לא ראה כמעט כלום כי אשה גבוהה ישבה לפניו.
הכסאות מאוד צפופים ככה שלא יכל לשבת על בעלי, וכשישב במעבר וסוף סוף ראה הסדרנית גירשה אותו משם.
לאחר ההפסקה הוא ישב על כרית הגבהה וזה קצת שיפר את המצב. כמותו היו ילדים נוספים באולם.
-
לכן אני תמיד מעדיפה לקנות שורה ראשונה ביציע הראשון
-
יפה,כלומר שורה ראשונה של ה dress circle ?
-
-
או לקנות כרטיס בSTALLS בקצה אחד הגושים הצדדים, צמוד למעבר. בד”כ זה פותח שדה ראייה טוב.
(במפה שצורפה פה זה לא רלבנטי אבל במלך האריות יש 3 גושים)
השורה הראשונה של הDRESS CIRCLE היא באמת נהדרת רק לעיתים צריך לבדוק אם אין הגבלת ראיה בגלל המעקה.
-
בעיני הבעיה העיקרית עם השורה הראשונה של ה-Dress Circle היא שאלה מקומות מעולים ולפיכך מבוקשים ויקרים. אלה כרטיסים שכמעט בטוח ידרשו הזמנה מראש, במיוחד אם צריך יותר מ-1-2. אלה בין המקומות הכי טובים בתאטרון.
-
-
באופן כללי המעקה לא מגביל את הראיה, זו הסיבה שהכרטיסים האלה כל כך יקרים. אני מניחה שאת יכולה לקחת ככלל אצבע את המחיר של הכרטיס – ככל שהכרטיס יקר יתר המקום טוב יותר. צירפתי צילומי מסך לדוגמה: בבוק אוף מורמון הכרטיסים האלו הם כמעט הכי יקרים שיש, שניים רק לשורה 5 באמצע ב-stalls. לעומת זאת, במלך האריות השורה השניה ב-dress קצת יקרה יותר, וסביר שהסיבה היא שפה המעקה דווקא קצת מפריע. עדיין אלו כרטיסים יקרים, ככה שגם אם מפריע אז לא ממש פוגם.

-
תודה שקד
-
באתר של מלך האריות כתוב על כל מקום שיש בו בעיתיות .restricted view
ומציינים גם למשל שמעל גובה מסוים לא מפריע
-
חן חן. מידע חשוב בהחלט.
פעם הזמנתי הופעה בוגאס עם בעלי ועוד זוג חברים ולקחנו מקומות זולים עם ראות מוגבלת.
הם שלושתם גבוהים ממני וזה לא הפריע להם בכלל. אני לא ראיתי כלום...
שם לא היה כתוב הנתון הזה של מאיזה גובה.