פראג - ברלין
-
שלום,
אשמח קודם כל להמלצות על מקומות יפים שאפשר לבקר בפראג וברלין שהם לא מהמוכרים שאפשר לחפש בגוגל.
אולי יש מקומות נסתרים מצויינים שאפשר לבקר בהם?ודבר שני נסיעה מפרא לברלין וחזור לפראג, מישהו עשה זאת?
לפי בדיקה שלי רכבת יוצא יקר ונסיעה ארוכה מדי (7 שעות, 4 תחנות החלפה, ובעלות שבין 69-100 יורו).
מחיר של רכב הוא סביר אך אני לא מוצא חברה שאני יכול להחזיר לה את הרכב בלילה (כלומר חברה שעובדת 24 שעות).מישהו מכיר?
או לחלופין המלצות אחרות על נסיעה בפראג לברלין וחזור יתקבלו בברכה.
תודה רבה לעוזרים.
-
טיסה מברלין לפראג?
כמה ימים אתה מתכנן לכל אחת מהערים?
למה דווקא שילוב של שתי אלו?
-
היי,
תודה על התגובה.
הטיסה יקרה, אלא אם אתה מכיר חברות פנים שהעלות זולה?
אני מתכנן, 5 ימים בפראג ו5 בברלין.
ולשאלה השלישית, סתם בחירה אקראית כי לא היינו בשתי המקומות.
יש לך המלצה אחרת?
-
למה לא פשוט לקנות טיסה מהארץ לפראג וטיסה מברלין לארץ במקום לבזבז זמן וכסף על לעשות את הדרך ביניהן סתם פעמיים?
-
כיון שאת מבקשת להחזיר את הרכב בלילה, האם אני מבינה נכון שהזמנתם כבר את הטיסה,
באיזה שעה הטיסה חזור?
האם הכוונה להחזיר את הרכב בשדה התעופה, לפני הטיסה? בחלק מהחברות להשכרת רכב ניתן להשאיר רכב ויש תיבה להחזרת המפתחות, בדקתם זאת?
5 ימים בפראג, 5 ימים ברלין כולל ימי נסיעות?
קחו בחשבון שנסיעה ישירה עורכת באופן תיאורטי כ5 שעות. צריך הפסקות, לפעמים יש עומס תנועה, ועוד הפתעות …
לא צריך רכב בפראג, גם לא בברלין , אם הטיול הוא עירוני.
לשכור רכב בפראג ולהחזיר בברלין אי אפשר ללא תוספת עלות כך שנדמה לי שהוצאות רכב+דלק יותר יקר ממחיר הרכבת.
יש אפשרות נסיעה גם באוטובוס...
-
תודה רבה אני אבדוק את זה. -
עם המחירים הזולים של הטיסות היום, יהיה לכם זול יותר לטוס לברלין במיוחד מהארץ מאשר להגיע לשם מפראג…
עם רכב שכור אפשר לטייל באזור שקרוב יותר לפראג – צפון מזרח (גן העדן הצ’כי, הרי הענקים) או צפון מערב (כיוון קארלו ויוארי). את ברלין אפשר להשאיר לטיול אחר.
אם ממש ממש רוצים להיות גם בגרמניה, אפשר להגיע עם רכב לאזור סקסוניה, לטייל בסקסוניה השוויצרית.
-
@עמיחי13 אמר:
"אם ממש ממש רוצים להיות גם בגרמניה, אפשר להגיע עם רכב לאזור סקסוניה, לטייל בסקסוניה השוויצרית. "
טיול בצפון צ'כיה או/ ו סקסוניה השויצרית מתאים למי שמוכן ויכול לשלב טיולי טבע. להחליף עוד מקום לינה.