תשלום שטרות כסף
-
שלום
מהניסיון שלכם יש בעיה לשלם בשטר של 200 דולר ?
יש מקומות שלא מקבלים ?
-
בחיים לא ראיתי שטר של 200 דולר ואני נוסע תדיר לארה”ב מזה יותר מ-20 שנה. לפי הבנתי, שטר של 200 דולר ארה”ב לא קיים, כנראה הודפס בעזה
-
-
כפי שכתבתי, אם לא בעזה, הודפס בטהרן או באיזה חנות בצ’יינאטאון.
מצחיק אותי “WE LIKE BROCCOLI” חחח……….
-
ואני מניח שאתה מתבדח, כי אם לא, אל תעיז לקחת את השטר לארה”ב ולנסות לפדותו.
אם אתה רציני, קח את השטר לבנק בארץ, לשעשע את הפקידים
-
בלי קשר לשטר הזה שלא קיים (המקסימום שמדפיסים בדולרים זה $100), יש מקומות שלא מקבלים שטרות שמעל $20.
-
אני חשבתי יותר על ניגריה , יש להם "עוקץ", אולי יתברר שהם מייצור מקומי, צריך רק לחפש את פס הכסף וציטטה של שלונסקי מוטמעת בהולוגרמה.
למי שיש כמה Big Bills משנות ה-30, יכול לחיות טוב.
* לא נעים להודות, גם אני אוהבת ברוקולי.
-
בארץ הייתי שומרת את השטרות בקופסת המונופול, שלא יקפצו עליו אנשי להב 433.
*אפשר למחוק את שני האפסים , מקבלים שטר של 2$.
-
-
מוזר למי?
שטר שני דולר הליך חוקי לחלוטין ומקובל, אם כי נדיר.
כך גם מטבעות חצי דולר ודולר.
תבדוק את שטרי שני הדולר. יש בהם נדירים (ישנים).
-
תודה, בדקתי כל השטרות שיש לי הם משנת 1976 והבנתי שזה מחזור שלא נחשב נדיר.. רק הישנים יותר הם נדירים יחסית..
אולי אשמור לי אחד או שניים ובעתיד הרחוק זה גם יהיה שווה משהו
-
אחד המלונות הגדולים בווגאס מאפשר לפרוט 100$ לארנק של המלון עם 50 שטרות של 2$
מה שעומד מאחורי זה הוא הרצון להגדיל את הטיפים למלצרים שלהם
-
איך פספסתי את השרשור הזה?
טוב אני קצת עסוק מדי.
מזמן רציתי לשאול לגבי שטרות ותיקים של דולרים – אני מבין מכאן שהכל ניתן לשימוש למרות שיצאו חדשים.
תמיד חששתי ששטרות שנמצאים אצלי, ואני צריך להיזכר באיזו בלטה, לא יהיו ברי שימוש.
אגב בדיוק בדיוק גיליתי שאם החלפן בארץ רוצה לתת שטר של 500 יורו לנוסעים לאירופה (או ספרד), יש לומר לו לא תודה או שטרות אחרים או חלפן אחר.
כי הדרך היחידה להשתמש בו היא או ללכת לבית הנייר (בנקו דה אספניה) או באיזו חנות לומר זה או זה או שאני לא קונה את הנעליים/בגד וכו’
על הדרך הבנתי את הבדיחה בבית הנייר, שרצו בסוף להדפיס שטרות של 500, שבוע לעונה 3 ! -
שטר של $2 דוקא קיים, ולי יש כמה מהם. השטר נושא את דמותו של תומס ג’פרסון ומאחור יש את התמונה המפורסמת של החתימה על הצהרת העצמאות. השנה על השטר היא 1976 (לרגל יום הולדת 200 לארה”ב). הוא ניתן לי כעודף בעת הביקור באחוזת ג’פרסון, מונטיצ’לו שבוירג’יניה. -
השואל דיבר על שטר של 200$, לא של 2$ (אם השטר שלך נדיר, תוכל לעשות ביזנס).
-
השטר של ה- $200 הוא בבירור בדיחה. אין כזה שטר וגם הכיתובים עליו נועדו לשעשע.השטר של ה- $2 איננו נדיר, אבל השימוש בו איננו נפוץ.
-
ווירְקְליש?! אוּנְגְלָאוּבְּליש!
קראת את השאלה הפותחת בשרשור?
* תמיד אפשר למצוא שימוש לשטר של 2$ (יש לי כמה רעיונות).
-
שטר $200 הוא אכן בדיחה אבל שטרות של $500, $1000, $5000, $10000 ואפילו $100,000 הודפסו.הם לא הילך חוקי אלא כמו צ’ק שהבנק הפדרלי מחויב לשלם.
דווקא יש: (מייד אין דה