ספרי קריאה לילדים לזמן החופשה
-
מהמם

-
נייר צילום הוא יותר עבה וכבד מנייר שעליו מדפיסים ספרים, אז זה פתרון שלא חוסך משקל ונפח.באופן אישי, הבן שלי לא מוכן לקרוא ספרים מצולמים, או ספרים שהודפסו מקובץ PDF. ספר אמיתי, או כלום.
-
נייר צילום חוסך את הכריכה
-
נראה לי שאפשר לסכם,
מי שלא רוצה לסחוב הרבה צריך לזרום עם המודרניזציה ולהשתמש במסכים אלקטרוניים, לבחור את הפתרון שלו מתוך מגוון פתרונות, קורא יעודי טאבלט סלולר מחשב נייד וכו’.
ומי שלא מעוניין להשתמש במודרניזציה מכל טעם שהוא – יצטרך לסחוב. גם כא יש מספר פתרונות שיכולים להקל כמו לצלם בהקטנה מגודל A4 ל A5, לרכוש ספרי כיס עם כריכה רכה וכו’
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
עוד אפשרות – לשלוח בדואר ושיחכה בצימר.חבילה בדואר אויר לאירופה במשקל של עד 2 קילו תעלה 50 ש”ח בקירוב, ויקח לה קרוב לשבועיים. ובחזור – משאירים בצימר לטובת הישראלים הבאים בתור

-
@אנשיםטובים אמר:
ות – לשלוח בדואר ושיחכה בצימר. חבילה בדואר אויר לאירופה במשקל של עד 2 קילו תעלה 50 ש”ח בקירוב, ויקח לה קרוב לשבועיים. ובחזור – משאיר
תודה לכולם על שלל הרעיונות היצירתיים

נתייעץ מה מתאים לנו ונממש. כרגע נראה שהכיוון של אנתולוגיות ו/או קריאה חוזרת של ספרים במהלך הטיול מוביל.
-
אפשר גם לשלב- אפליקציית עברית בנייד שלי וספר עבה- אם לא קראה הספר הגדול של בילבי מומלץ -
-
היי לילך,
אם בתך היא “תולעת ספרים” אני מניחה שהיא מנויה בספריה כלשהי.
היום, הרבה ספריות ציבוריות מספקות לקוראיהן גישה ל”ספריה הדיגיטלית הישראלית” שיש בה גם ספרי קריאה לילדים.
אפשר להתקין בנייד את אפליקציית LIBBY המאפשרת קריאה בספריה הנ”ל.
ואם אתם לא מנויים בספריה הציבורית, כדאי לכם, מה גם שהמנוי היום הוא חינמי בכל הספריות בארץ.
שיהיה בהצלחה!
-
@masa55 אמר:
יא מנויה בספריה כלשהי. היום, הרבה ספריות ציבוריות מספקות לקוראיהן גישה ל”ספריה הדיגיטלית הישראלית” שיש בה גם ספרי קריאה לילדים. אפשר להתקין בנייד את אפליקציית LIBBY המאפשרת קריאה בספריה הנ”ל. ואם אתם לא מנויים בספריה הציבורית, כדאי לכם, מה גם שהמנוי היום הוא חינמי בכל הספריות בארץ. שיהיה בהצלחה!
תודה, נברר בספריה!