השכרת רכב
-
לכול מי שיכול לעזור האם יש מישהו שהשכיר רכב מחברת
RENTALCAS ויכול לומר לי :
האם החברה אמינה ויש לה ניסיון כמו החברות הגדולות.
האם יש אפשרות לשיחה טלפונית עם נציגים של החברה במקרה של תקלות בזמן הנסיעה בדרכים.
האם יש נציגות בארץ שאפשר לשוחח בטלפון.
ישראל עזרי
-
האתר כאן מלא בהמלצות על אורן מרום
-
@ie18 אמר:
לכול מי שיכול לעזור האם יש מישהו שהשכיר רכב מחברת
RENTALCAS ויכול לומר לי :
האם החברה אמינה ויש לה ניסיון כמו החברות הגדולות.
האם יש אפשרות לשיחה טלפונית עם נציגים של החברה במקרה של תקלות בזמן הנסיעה בדרכים.
האם יש נציגות בארץ שאפשר לשוחח בטלפון.
ישראל עזרי
יכל להיות שטעית באיות וזה rentalcars?
אם כן, זו לא חברת השכרה אלא סוכנות אינטרנטית, ההזמנה נעשית דרכם אבל את הרכב אתה מקבל מחברת השכרה אמיתית (אתה יודע מראש איזה).
הזמנתי דרכם כמה פעמים, היה בסדר, יש עם מי לדבר.
-
זהו סוכן שמזמין לך רכב בחברת השכרת הרכב.
אם יש תקלה ברכב בזמן ההשכרה אתה צריך להתקשר לחברת השכרת הרכב ולא לסוכן.
עם הסוכן אתה צריך ליצוק קשר במידה ויש לך בעיה עם החוזה, למשל אם במעמד קבלת הרכב לדעתך חברת ההשכרה לא עומדת בתנאי ההזמנה מבחינת מחיר סוג הרכב ביטוחים וכו’.
במקרה כזה יש סיכוי שדווקא סוכנות בין לאומית שיכולה לתת לך תמיכה מידית 24/7 ולא “יחזרו אליך אח”כ” או בכלל פתוחה רק בימי חול בין 9 בבוקר ל 5 בערב עדיפה.
-
כמעט תמיד מזמינה דרכם.. גם בוינה הזמנו דרכם.
ממליצה על אורן מרום , קיבלתי עליו המלצות פה בלמטייל לפני שנים ומאז אני משגעת אותו כל שנה חחח
-
מה הוא עושה שאת לא יודעת לעשות לבד?
-
כשאני עושה לבד דרך האתר אני מקבלת מחירים גבוהים יותר מאשר כשאני פונה אליו.. אל תשאל אותי איך זה פשוט הוכיח את עצמו 3 פעמים
-
באיזה אתר את מחפשת?
-
הי אני לפני שנתים הייתי אמור לקבל במלגה רכב ולא מצאתי אותו נאלצתי לשכור רכב אחר ואחכ תבעתי וקבלתי את כסף כי עשיתי זאת עם חברה מוכרת. לא ממליץ .
ממליץ לשכור עם חברה מוכרת ולהיממע מכאהי ראד מיותרים
-
של רנטלקארס
-
סליחה על החפירה... אבל האם נעזרת באורן גם בתקופה האחרונה (השנה)? -
כן.. אם תרצה יותר פרטים אוכל להרחיב בפרטי
-
אנחנו נעזרנו באורן מרום בשנה האחרונה וגם בהזמנות בשנים קודמות ומה שהכי חשוב אצלו זה השירות, יותר מהמחיר. למרות שכמו שנכתב כאן, גם המחיר שלו היה עדיף. לא יודעת אם אי פעם נזקקת לשירות מרנטלקרס או ניסית להתקשר אליהם ישירות, כשזה דרך אורן הוא מסייע במה שהוא יכול ולא פעם פתר לנו ולחברים ששכרו דרכו בעיות בעניני ההשכרה. היה לנו חיוב מחברת ההשכרה על 450 אירו שטענו שהיה חסר מדף בתא המטען ברכב וחברת ההשכרה גבתה את התשלום ורנטלקרס ניסו לפנות אליהם אבל הרימו ידיים די מהר ואמרו שאין מה לעשות בענין ואורן התעקש והפעיל את רנטלקרס ופנה ישירות לחברת ההשכרה שוב ושב וביקש מהם כל מיני הוכחות והתכתב אתם והתקשר לחברת השכרה במינכן ובסופו של דבר, חברת ההשכרה התנצלה וזיכתה אותנו בכסף והחזירה לנו 450 אירו שכבר חייבו. אילולא אורן זה לא היה קורה. חד משמעית! גם המחירים שלו לרוב טובים יותר ממחירי האתר ישירות והוא תמיד הגון ומקצועי וישר ולפעמים גם לא מתבייש לומר שעדיף לנו להזמין הפעם במקום אחר אם המחירים או החברות לא נראות לו טובות.
אנחנו מטיילים טיולים שעוברים בין מדינות והוא תמיד טורח ובודק מראש בעניין מעברי גבול והאם אפשר לעבור וכמה זה עולה או חינם ובאתר אין בכל את המידע הזה הרבה פעמים ויודע להזהיר מחברות לא טובות. הפניתי אליו לא מעט קרובי משפחה חברים כולל גם השנה הזאת וכל מי שהזמין דרכו היה מאוד מרוצה וחזר להזמין דרכו גם לאחר מכן.
שוקי3, יש לי חברה שהזמינה דרכו השנה והיתה להם טיסה של איזיג'ט לז'נבה לפני כחודש בערך שנדחתה בגלל תקלה במטוס. הטיסה נדחתה משעות אחרי הצהרים לבוקר שלמחרת וכשהתקשרה באותו אחר צהרים מבן גוריון לרנטלקרס כדי לעדכן ולטפל אף אחד לא ענה לה בטלפון הרבה זמן וביורופקאר בז'נבה אמרו לה שלא ניתן לשמור הזמנה ליום למחרת ושתפנה לרנטלקרס בענין. בגלל שהזמינה מאורן את הרכב לז'נבה אז היא עדכנה אותו במקביל בווטסאפ והוא ישר יצר אתה קשר, לקח את כל הפרטים וטיפל ישירות וארגן לה הזמנה חדשה ליום למחרת בשעה החדשה וביטל את הקיימת והכל במהירות, בנעימות וללא תשלום נוסף על הרכב החדש שאפילו היה גדול יותר מהרכב המקורי כי הוא מצא להם והיא ובעלה היו בהלם מהשירות המעולה שהם קיבלו ממנו ועשה להם את החיים קלים יותר.
אני חושבת שעניין השירות לפני ההשכרה ואחריה חשוב לא פחות ואפילו יותר מהמחיר ושוב, המחיר שלו תמיד היה עדיף קצת, אף פעם לא יותר יקר ואני אומרת לך חד משמעית שגם אם זה אותו מחיר כמו באתר, אני מעדיפה שזה יהיה דרכו ושמצד אחד האתר שלו יהנה מההזמנה ומצד שני שאם תהיה לי חלילה בעיה אני אדע שיש לי כתובת.גילה
-
איזה כייף לשמוע המלצות חיוביות
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
תודה!
גילה
-
לי היה נסיון מצוין עם רנטאלקארס. חברת ההשכרה חייבה אותי בתשלום נוסף לא ברור לאחר החזרת הרכב, פניתי במייל לרנטלקארס ולאחר כמה ימים קיבלתי את הכסף בחזרה.
הזמנתי לבד באתר.
-
-
-
אני תמיד שולחת לאורן אימייל לכתובת המייל שלו או דרך האתר שלו פה. אני גם ממליצה עליו ושכרנו כמה פעמים רכבים מרנטלקרס, אבל תמיד זה היה דרך אורן ולא ישירות מהאתר כי אני אוהבת את הגישה שלו והוא תמיד בודק הכל באופן יסודי ומלווה לאורך כל הדרך וגם המחירים שלו תמיד טובים אז יותר נוח לנו ככה. הגענו אליו בפעם הראשונה מהמלצה של חברים טובים שלנו ונשארנו איתו. הוא שולח לך אימייל עם המון עצות מועילות לפני ההשכרה והוא זמין תמיד כשצריך אותו גם לפני הטיול וגם בטיול או אחריו. יש עם מי לדבר וזה חשוב לנו. אני זוכרת שבטיול לפני האחרון שלנו לפני כשנה וחצי היה לנו איחור מעצבן של שעתיים וחצי עם אל על בשעות אחר הצהריים ועדכנו אותו בהודעה והוא התקשר לחברת ההשכרה עוד לפני שהספקנו אנחנו להתקשר אליהם או לרנטלקרס והוא סימס לנו שהכל בסדר והחברה מעודכנת ובאמת הכל היה בסדר גמור וכשהגענו הרכב חיכה בלי בעיות ואמרו שמישהו התקשר לעדכן. גם גיסי וגיסתי מזמינים דרך אורן בעקבותינו ומאוד מרוצים והזמינו גם השנה דרכו להונגריה וסלובקיה ואמרו שהכל היה מעולה עם הרכב למרות שחששו כי קראו דברים פחות נעימים על השדה בבודפשט והחברות שם אבל הוא בחר חברה טובה והכל היה טוב מאוד.
שבת שלום
קטיה