אודה קבלת המלצות לגבי טיול בדנמרק עם ילדים (14,11,7) במשך 5 ימים
-
שלום,
אודה עזרתכם. קנינו בגרופון דיל לדנמרק טיסות 7 ימי שהיה ב LALANDIA RODBY + רכב. מה 3.8-10.8 , אנחנו 5 – 2 מבוגרים ו 3 ילדים- 14,11,7 (2 בנים ובת אמצעית) ולכן חשבתי לבנות את הטיול בצורה הבאה:
3.8 הגעה לקופנהגן בלילה בטיסה, נסיעה לריזורט LALANDIA RODBY
4-5.8 בילוי בפארק
6.8 נסיעה לפארק נ Bon-Bon לינה וחזרה ל LALANDIA RODBY (כשעה נסיעה לכל כיון)
7.8 נסיעה לספארי Knuthenborg (כ 25 דק ) ולו Camp Adventure (כשעה+) וחזרה לLALANDIA RODBY – אם יש רעיונות טובים יותר- אשמח
8/8 נסיעה לאי פין לטירת אגסקוב (כשעתיים וחצי נסיעה) ואם נספיק נבקר ב Odense
9.8 עזיבת הריזורט ונסיעה לקופנהגן (הגעה אחצ וטיול בעיר – גני טיבולי , האקווריום, הארמון, וכמה שנספיק , שינה בעיר במלון זול
10.8 למחרת המשך טיול בעיר ונסיעה הביתה , טיסה אמורה להיות ב סביבות 19:30 בערב
בגלל המיקום הבעייתי החלטנו לוותר על לגולנד לצערם של ילדינו. לא בטוחה שלגולנד הוא אכן מיועד לילדים בגלאי 14 ו 11 אוהבי אקסטרים
אודה המלצות/פידבק על התיכנון. כמובן כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה.
תודה ,
נירית
-
מבחינת אקסטרים, טיבולי עולה על לגולנד.
האקווריום מהנה ומומלץ, אבל לא שונה בהרבה ממה שיש לאקווריומים אחרים בעולם להציע (יכול להיות שישעמם את הגדולים יותר, תלוי בילדים), כך שאם הזמן מוגבל, הייתי מוותר עליו.
קופנהגן עצמה מקסימה
-
באודנסה יש מוזיאון פתוח שלדעתי מעניין The Funen village אנו היינו שם לפני שנתיים. אפילו כתבתי על זה כאן אם תרדי לאמצע העמוד תראי תמונות שצילמנו במקום.
גם העיר עצמה חמודה אך לא הייתי משקיעה במיוחד להגיע אליה עם ילדים [למוזיאון כן הייתי משקיעה אבל אנחנו מאד אוהבים מוזיאונים פתוחים]. -
@נירית10 אמר:
8/8 נסיעה לאי פין לטירת אגסקוב (כשעתיים וחצי נסיעה) ואם נספיק נבקר ב Odense
נראה לי מאד מאד רחוק מנקודת הלינה שלכם.
ובכל מקרה לא תספיקו יותר מטירת אגסקוב.
אופציונלי (תבדקו- לא עשיתי את זה באופן אישי ,מעבורת לגרמניה) בחצי האי פראם אפשר לטייל ויש לא מעט מה לעשות .
-
-
-
-
-
בוקר טוב וסליחה על ההתפרצות. לא מצליחה לרשום הודעה. נוסעים בספטמבר לקופנהגן(זוג מבוגרים)לביקור משפחתי. רוצים לשלב נסיעה להמבורג ל3 ימים. לא הצלחתי להבין איך זה ניתן לעשייה בתחבורה ציבורית. אשמח לתשובה. תודה מראש. לאה.
-
תכתבי הודעה חדשה – שבה הנושא יהיה “קופנהגן להמבורג בספטמבר”.
בגוף ההודעה תרשמי – המשך ההודעה בהודעה הבאה עקב בעית תגיות שלא נפתרה.
תבחרי תרשמי אחת (למשל קופנהגן) או תוסיפי את המבורג
ולאחר מכן, תעשי תגובה להודעה של עצמך ובה תרשמי את המלל של כל ההודעה שלך.
מעיק ומתסכל – בהחלט
-
תודה רבה