ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבעה ימים בלונדון

פורום אירופה
    לונדון שכונת המפסטד
    7
    11
    1673
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איילת_3427707
      איילת_3427707 נערך לאחרונה על ידי

אשמח לעצה: משפחה עם שלושה-19, 15, 10. טבע, מוזיקה, אמנות, אוכל, שווקים ובטח עוד כמה מפניני לונדון. אשמח לעזרה בתכנון הימים. לא בהכרח אטרקציות.יודעת על שורדיץ’ הנפלאה (יום אחד), נוטינגהיל (ומוזיאון המותגים ופורטבלו), פארק חבלים. גשר המילניום והליכה על התמזה)… ומתוך כל עושר האפשרויות ובטח בהנחה שנהיה שוב ושוב...על מה לוותר? על מה לא?

האם יש טיולי טבע מומלצים בעיר?

תודה!!

שקד imeshy אוליב י Guy_3768496 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד @איילת_3427707 נערך לאחרונה על ידי

לי,אישית קצת קשה להבין את ההגיון בבחירות דווקא האלה. שורדיץ׳ היא סוג של פלורנטין. שכונה מאוד אופנתית כרגע אבל אני לא בטוחה שהיא בראש רשימת האטרקציות של לונדון.  טח שלא הייתי מבלה שם יום שלם. אני חושבת שאם באים לשווקי סוף השבוע באולד ספיטפילדס ובבריק ליין אז אפשר להסתובב בשורדיץ׳ עוד קצת, אבל בעיני זה לא מקום כזה אטרקטיבי.

הליכה לאורך התמזה זה נחמד אבל מה מיוחד בגשר המילניום? נוסטלגיית הארי פוטר? הגשר מתרסק למים בסרט השישי 😬.

אם אתם חובבי אמנות אז פספסתם כמה אתרים די מרכזיים בעיר – הגלריה הלאומית וגלרית הדיוקנאות, טייט בריטן, טייט מודרן, ויקטוריה ואלברט ועוד. שלא לדבר על תערוכות מיוחדות שרצות כרגע כמו ואן גוך בטייט בריטן (נסגרת עד שבועיים), לאונרדו דב וינצ׳י בגלריית המלכה, תערוכת מאנגה בבריטיש מוזאום, תערוכת אדריכלות (מהממת) של דיוויד אדג׳יה במוזאון העיצוב ועוד.

אין ממש טבע אמיתי בלונדון. הכי קרוב שיש זה כנראה האמפסטד הית׳. יש הרבה מאוד פארקים אבל קשה לקרוא לזה ״טבע״.

@איילת_3427707 אמר:

אשמח לעצה: משפחה עם שלושה-19, 15, 10. טבע, מוזיקה, אמנות, אוכל, שווקים ובטח עוד כמה מפניני לונדון. אשמח לעזרה בתכנון הימים. לא בהכרח אטרקציות.יודעת על שורדיץ’ הנפלאה (יום אחד), נוטינגהיל (ומוזיאון המותגים ופורטבלו), פארק חבלים. גשר המילניום והליכה על התמזה)… ומתוך כל עושר האפשרויות ובטח בהנחה שנהיה שוב ושוב...על מה לוותר? על מה לא?

האם יש טיולי טבע מומלצים בעיר?

תודה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • imeshy
          imeshy @איילת_3427707 נערך לאחרונה על ידי

@איילת_3427707

על מה לוותר? על טקס חילופי המשמר המעייף והמייגע. 

על מה לא לוותר? תבדקו את מוזיאון הטבע ומוזיאון המדע.. בהחלט מוצלח לילדים.

שייט מונציה הקטנה לשכונת קמדן ובילוי בשוק שבה.

בשורדיץ’ (אחרי שתהיו בשוק קמדן ופורטובלו) לא בטוח שצריך לבקר גם בבריק ליין/ספיטפילדס – אבל סיור גרפיטי יכול להיות חוויה מעניינת מאוד. 

הטאוור בעיני – שווה ביקור 

שוק האוכל בורו  הסמוך

כנסיית סט. פול היא אחת המיוחדות שהייתי בהן (וכדאי לבקר בה או בווסטמינסטר)

פארק חבלים של go ape 

וכמובן שאם אתם מחפשים את האטרקציות הסטנדרטיות – לונדון איי, דאנג’ן, מאדאם טוסו ודומיהם – זה כמובן אפשרי. 

לא חסר מה לעשות בלונדון גם שבוע.

טיפ קטן – את הכרטיסים להארי פוטר – להזמין הרבה זמן מראש

yona777 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • yona777
            yona777 @imeshy נערך לאחרונה על ידי

@imeshy

מצטרף להמלצה לוותר על חילופי המשמר – בזבוז של חצי יום.

ובצד החיובי – הילדים שלי הכי נהנו מהTower of london וממאדאם טוסו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • איילת_3427707
              איילת_3427707 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכל המגיבים! לאיזה שוק סופש אתם הכי ממליצים ללכת? והאם ישנם אירועים, שווקים וכו’ ייחודיים, כלומר שמתרחשים ביום מסוים ולא ביתר ימי השבוע?

האם יש מוזיאון שמתמקד ב- crafts?

תודה! 

שקד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • שקד
                שקד @איילת_3427707 נערך לאחרונה על ידי

אני לא מכירה מוזאון שמוקדש רק למלאכות יד אבל אני חושבת שויקטוריה ואלברט הוא הכי קרוב שאני מכירה, מאחר שיש בו גם דברים כאלה.

שוק סוף השבוע שאני הכי אוהבת הוא אולד ספיטפילדס ובריק ליין הסמוך. אני לא ממש אוהבת שווקי פשפשים אז פחות התלהבתי מפורטובלו. לכל שוק יש ימי פעילות משלו אז צריך לבדוק לפי לאן רוצים ללכת. הרבה פעמים סוף השבוע זה זמן השיא של השווקים אבל לא תמיד. שוק בורו, למשל, סגור ביום ראשון (אולי גם פורטובלו, אני כבר לא זוכרת). אם את רוצה ללכת לפינת הנואמים בהייד פארק אז זה רק ביום ראשון.

@איילת_3427707 אמר:

תודה לכל המגיבים! לאיזה שוק סופש אתם הכי ממליצים ללכת? והאם ישנם אירועים, שווקים וכו’ ייחודיים, כלומר שמתרחשים ביום מסוים ולא ביתר ימי השבוע?

האם יש מוזיאון שמתמקד ב- crafts?

תודה! 

איילת_3427707 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • אוליב י
                  אוליב י @איילת_3427707 נערך לאחרונה על ידי

@איילת_3427707

מצטרפת למגיבים שלפני בעניין חילופי משמרות – בזבוז זמן ומיותר. 

מה הילדים שלנו אהבו [=מקומות שביקשו לחזור אליהם]

א. קובנט גארדן ביום ראשון – הרבה הופעות רחוב [יותר מרוב השבוע] פה בארץ זה פחות נפוץ, אהבו את זה ילדים בגילאי שנתיים עד 14. יש גם שוק קטן שניתן לקנות בו מזכרות קטנות [אנו נותנים לילדים חמישה פאונד והם מוצאים מה שהם רוצים]

ב. מוזיאון התחבורה בקובנט גארדן – אנחנו מאד אהבנו, גם המבוגרים וגם הילדים. 

ג. מוזיאון חיל האויר הבריטי – מושלם לגילאי הילדים שלכם, אינטראקטיבי ומעניין. על אף שאינו נמצא ממש במרכז, בעיני שווה בהחלט ביקור RAF museum

ד. HMS Belfast ספינת מלחמה שהיתה בשירות פעיל, מעניינת גם מבחינה היסטורית, גם מבחינת זאת שהיא ספינה שניתן לבקר בכל חלק וחלק בה. אנחנו אהבנו גם מבוגרים וגם ילדים. 

ה. אם אתם בעניין פסטיבלי מוזיקה תבדקו כאן אם יש משהו שמדבר אליכם

ו. טבע – גני קיו אחד הגנים הבוטניים הגדולים בעולם. אפשר לבלות שם יום שלם, אבל תבדקו קודם שזה מקובל על המתבגרים שלכם [לא כל המתבגרים חובבי גנים...]

ז. מוזיקה ואמנות – עם ילדים – הייתי מנסה מחזמר

איילת_3427707 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • carmel51
                    carmel51 נערך לאחרונה על ידי

שלום 

מי המדריך בלונדון והאם את ממליצה עליו?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • Guy_3768496
                      Guy_3768496 @איילת_3427707 נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0