נסיעה לסאן פרנציסקו מבקש לדעת האם זה מעשי לנחות בטיסה ישירה לסן פרנציסקו ולצאת לנהיגה ליוסמיטי?או
-
שלום למי שיכול לעזור
אנחנו נוחתים ביום ששי 4.10 בטיסה ישירה לסאן פרנציסקו וחוסרים לאחר21 יום מלאס ואגס .משפחה ילדים 17,11
מתלבט אם לצאת מיד שנוחת ליוסמיטי -נוחת ב06.00 ...בבקר האם זה מעשי לנהוג לאחר טיסה כזו ?
האם כדאי לישון לילה בסאן פרנציסקו ? או להתקדם ובדרך אם כן איפה ?
האם יום מלא + מספיק או לחוץ מדי ,
אנחנו צריכים להיות בחזרה לערב יום כיפור לא מטיילים ונוסעים ביום כיפור
האם משהו יודע על מקום שניתן להיות ביום כיפור באזור יוסמיטי
אפשרות שניה לוותר על יוסמיטי ולהתחיל בסאן פרנציסקו ובערב יום כיפור 8.10 לעשות במונטריי יש בית חבד
מה לגבי חניה בסאן פרנציסקו איפה ניתן להחנות חינם או במחיר סביר -פחות מעלות השכירות ליום….
תודה רבה צביקה
-
מדובר במספר שעות נהיגה עד יוסמיטי (כחצי יום נסיעה). אתם מגיעים בטיסה ארוכה מהארץ, אם אני מבין נכון. אינני יודע עד כמה תהיו ערים לאחר הנחיתה. האם תהיו מסוגלים למאמץ של מספר שעות נסיעה? זה ענין אינדיבידואלי.נניח שהביקור ביוסמיטי יהיה של יומיים, לדעתי יש לכם זמן ליום מנוחה:
ב- 4.10 – יום מוחה
5.10 – נסיעה ליוסמיטי וחצי יום בפארק
6.10 – יום ביוסמיטי
7.10 – חצי יום עד יום ביוסמיטי. אם חצי יום, נסיעה בסוף הביקור חזרה לסן פרנסיסקו. הגעה לקראת ערב.
8.10 – אם ביליתם יום נוסף ביוסמיטי, חזרה לסן פרנסיסקו על הבוקר. תגיעו חזרה באיזר אחה”צ המוקדם.
-
אם יש לכם נסיון בטיסות מסוג זה , אתם יודעים ומכירים את עצמכם ויודעים אם תצליחו לישון בטיסה. אם אתם יודעים שאתם לא מהנרדמים בטיסות, אל תיסעו מיד לאחר הנחיתה, זה פשוט מסוכן. אנחנו כמעט התהפכנו בכביש מהיר אמריקאי בשל נהיגה אחרי טיסת לילה. אם אין לכם נסיון בטיסות ארוכות וקשות מעין אלו, אני מציעה שתנהגו לחומרה ותשארו בסן פרנסיסקו או באזור. -
זו נסיעה ארוכה ולא קלה
אלא אם יש לכם נסיון רחב עם טיסות לחוף המערבי והכרות מלאה של הנהג עם עצמו שהוא ישן טוב. טיסה ומתפקד מעולה… הייתי נמנעת
אני ישנה מצויין בטיסות מגיעה לחוף המערבי עם יכולת לטייל יום שלם ומלא בלי בעיה. ליוסמיטי לא הייתי נוהגת ביום הנחיתה
-
שלום, אשמח להמלצות היכן אתם ישנים בזמן השהייה בפארק יוסמיטי? אנחנו ניסע עם ילדים ומחפשת המלצות. תודה
-
תודה רבה מאד,
ישן טוב בטיסות ארוכות... אבל אם יום מנוחה ב-4.10 איפה כדאי לישון?
המסלול אחרי יוסמיטי הוא : סאן פרנציסקו ,דרך מס.1 ,לואס נגלס ,יוניברסל,דיסני,גרנד קניון,ס]ברייס קניון,ציון קניון ולאס ואגס
הטיסה שלנו ב26/10 מואגס ישירות מתכננים בואגס מ23-26
יכול לתת הצעה לחלוקה של שאר הימים?
-
מבחינתי שאלה בעייתית – מבחינת ג’ט לג “אין בעיה” אתה בשעה 5 אחה”צ (עד שתתחילו לנסוע) שעון ביולוגי.
אני הגעתי ל-LA, ישנתי לילה, ויצאתי למחרת בערב לקראת חשכה לכיוון סן פרנסיסקו,טעות חמורה, היה קשה מאוד.
למזלי כפי שסיפרתי פה לא פעם בנסיעה מטורפת בארה”ב בצעירותי נרדמתי על ההגה ומאז לא משנה מה אני לא נרדם, אז ניצלו חיי.
אם ישנת הרבה בטיסה, אמור להיות בסדר – ואם לא? אפשר לשקול לקחת מוטל בדרך לכמה נחירות.
אם לישון ב-SF זה טוב למנוחה ובתנאי שתצאו מוקדם לדרך למחרת, ואם התעוררת ב-4 בבוקר בגלל ג’ט לג, אפשר לצאת לדרך גם, מניסיוני זהו זמן מאוד עירני. -
לגבי לינה ביוסמיטי ממליצה על cedar lodge. יש אפשרויות נוספות גם בואלי עצמו- פרטים באתר הפארקים הלאומיים של ארה״ב.
לגבי המסלול אם זהו הסדר שאתם מתכננים נראה לי שאתם מזגזגים הרבה מערבה ומזרחה. רצוי לסדר בצורה מעגלית ממערב למערב.
-
@dagzvika אמר:
מתלבט אם לצאת מיד שנוחת ליוסמיטי -נוחת ב06.00 ...בבקר האם זה מעשי לנהוג לאחר טיסה כזו ? האם כדאי לישון לילה בסאן פרנציסקו ? או להתקדם ובדרך אם כן איפה ?
קשה לחזות את זה באופן גנרי.
אני עשיתי זאת ונהגתי 3 שעות לבד.
יש להניח שאם אתם שנים שיכולים לנהוג, ובד״כ ישנים היטב בטיסות ארוכות, וגם מדובר באור יום, אז מאמין שתסתדרו.
יש לך ב modesto בית כנסת קונסרבטיבי: http://www.cbsmodesto.org/
-
ביום שישי לפני שבוע נחתנו בסן פרנסיסקו בשש בבוקר וישר לקחתי רכב ונהגתי עד לאגם טאהו, כ-4 שעות נהיגה נטו. לעתים נוחת בלוס אנג'לס וישר נוהג לוגאס. זה תלוי איך אתה מרגיש עם עצמך והאם חושב שמסוגל לבצע זאת. ואני לא צעיר, בן 69
-
בקר טוב איילת
ראיתי את הבלוג שלך של הטיול סאן פרנסיקו חזרה לאס וגס וזה המסלול שלנו
מעבר לשאלה על הנסיעה בבקר ליוסמיטי לא ראיתי את ההמשך שלך מסאן פרנסיקו הלאה בבלוג איפה מוצאים
תודה
צביקה
-
@אלי-רון אמר:
מבחינתי שאלה בעייתית – מבחינת ג’ט לג “אין בעיה” אתה בשעה 5 אחה”צ (עד שתתחילו לנסוע) שעון ביולוגי.
אני הגעתי ל-LA, ישנתי לילה, ויצאתי למחרת בערב לקראת חשכה לכיוון סן פרנסיסקו,טעות חמורה, היה קשה מאוד.
למזלי כפי שסיפרתי פה לא פעם בנסיעה מטורפת בארה”ב בצעירותי נרדמתי על ההגה ומאז לא משנה מה אני לא נרדם, אז ניצלו חיי.
אם ישנת הרבה בטיסה, אמור להיות בסדר – ואם לא? אפשר לשקול לקחת מוטל בדרך לכמה נחירות.
אם לישון ב-SF זה טוב למנוחה ובתנאי שתצאו מוקדם לדרך למחרת, ואם התעוררת ב-4 בבוקר בגלל ג’ט לג, אפשר לצאת לדרך גם, מניסיוני זהו זמן מאוד עירני.תודה ,יש המלצה איפה כדאי לעצור אם עייפים ?
-
זה לא בלוג אלא שרשור
אבל כל פרוט הטיול נמצא בו בהרחבה
בבקשה