ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

12 יום בקולורדו החל מיום ששי הקרוב

פורום צפון אמריקה
    דנבר טיול שלכת מסלול קולורדו תכנון
    6
    10
    1070
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • azov
      azov נערך לאחרונה על ידי

שלום, אודה על עזרתכם הדחופה  בתכנון טיול לקולורדו שכן הזמנתי עכשיו טיסה לדנבר ויש לי 12 שעות בלבד לבטל אותה אם לא אסתדר עם מסלול ובתי מלון . אנחנו נוחתים ביום ששי 27.9 ב 12 בלילה בשדה התעופה של דנבר. חוזרים ב 9.10 מדנבר כך שיש לנו 12 לילות ו 11 ימים לטיול. אנחנו זוג בני ששים . מעוניינים ללכת במסלולים יפים בטבע בדרגת קושי בינונית. לא אוהבים לנסוע הרבה ברכב. מעדיפים להיות יומיים שלשה במקום אחד ואז לעבור למקום הבא . האם כדאי להקדיש יום לדנבר או לשון שם בלילה ומיד בבקר לצאת לדרך? האם לשון בשדה? אודה על עזרה בתכון המסלול כולל המלצה על מקומות לישון בהם ומסלולי הליכה. תודה רבה
      גדליהו מהגרעין דור.ד segev17 dhz עודד 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @azov נערך לאחרונה על ידי

@azov

אני לא יודע עד כמה מזג האוויר ישתף איתכם פעולה, ויש מצב שכל תוכנית שתכינו לא תוכלו לבצע... 

אבל אם נניח שמזג האוויר יהיה בסדר. הייתי נשאר בדנבר יום ולו רק בגלל הג'ט לג.  אתם יכולים לעלות לשמורת הרוקיז הסמוכה לכמה ימי הליכות. ולהמשיך דרך אספן באיזה סיבוב מעגלי או משהו שישאיר אתכם מרחק נסיעה של מעט שעות מהציר של דנבר.

azov תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • דור.ד
          דור.ד @azov נערך לאחרונה על ידי דור.ד

@azov

מצרף קישור למסלול שעשינו  בקיץ האחרון בהחלט יכול לתת לך רעיונות

הייתי בהחלט מקדיש יום אחד לדנבר  ומקומות נוספים Silverthorne + בולדר  + גלנווד ספרינג (בה אפשר לשהות בקלות 3-4 ימים) ועוד

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • segev17
            segev17 @azov נערך לאחרונה על ידי

@azov

מצרף את תיאור הטיול שלנו שהיה אמנם ארוך אבל כלל 12 ימים בקולורדו… 

מה אני מציע: אסטס פארק יומיים, אם הכביש שחוצה את הרי הרוקי עדיין פתוח אז לילה בגראנד לייק, אז לאספן כנראה ל-2 לילות (כי בשלכת אמור להיות מהמם עוד יותר), יום + לילה באזור הקניון של דוראנגו, – יום שלם באזור יוריי וכביש מיליון הדולר בואכה דוראנגו שם הייתי לן לשני לילות – כולל ביקור במסה ורדה, ואז לעשות את הדרך חזרה – כנראה דרך קולורדו ספרינגס (לא היינו), ואם יש קצת יותר זמן אז  – מוניומנט וואלי ומואב (אבל לדעתי ב-12 אז לחוץ מדי – במקרה זה אם ממש רוצים אז זה כנראה יבוא על חשבון אסטס פארק)

ימי קולורדו שלנו – אפשר לראות מסלולי הליכה מומלצים מאד בפארק הרי הרוקי, הקניון השחור, טיול גיפים שווה ביוריי ועוד – טיילנו עם ילדים יחסית קטנים אז המסלולים לא קשים מדי… 

azov 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • dhz
              dhz @azov נערך לאחרונה על ידי

@azov

מצרף קישור לטיול שלי ברוקיס האמריקאניים (כולל בקולוראדו) בסתיו 2015.

סיכום טיול למערב ארה"ב ב- 2015

התמונות מהטיול באלבומי התמונות:  תמונות מהטיול למערב ארה"ב

בנוסף לאתרים המוזכרים בסיכום הטיול הזה, אני רוצה לציין עוד מספר מקומות שלא מופיעים שם, אליהם הגעתי בעבר:

• העיר קולוראדו ספרינגס, כשעה נסיעה מדרום לדנבר.  בקרבת I-25 אפשר לצאת לפארק של סלעים בשם Garden of the gods.  בעיר גם ביקרתי במתקן של הועדה האולימפית האמריקאנית בה מתאמנים הספורטאים האולימפיים האמריקאניים.  הביקור בעזרת סיור מאורגן שנערך במקום.  עוד אתר מצפון לעיר הוא האקדמיה של חיל האויר.   ביקרתי, אבל אני לא ממליץ.  הביקור לא היה מענין במיוחד.  ולסיום, אזכיר את אחת הפסגות הגבוהות בקולוראדו, Pikes Peak, הנמצאת ליד העיר.  בעבר היה ניתן לעלות אליה ברכבת ועל כביש פרטי (בתשלום).  שמעתי שפעולת הרכבת הסתיימה, כך שאני מניח שרק דרך הכביש ניתן לטפס למעלה.
              • מדרום מערב לקולוראדו ספרינגס וליד העירה Alamosa נמצא פארק לאומי המוקדש לדיונות חול בין הערים.  המראה ממש יוצא דופן.  דיונות שמצפים לפגוש בקרבת היםם נמצאות בלב הרי הרוקיס.  בתחתיתן חול רטוב, כמו שליד הים.  הסיבה לכך נעוצה בנחל תת קרקעי שעובר במקום.
              • הדרך בין Durango  ל- Silverton וצפונה ל- Ouray, כביש 550.  ניתן גם לקחת טיול ברכבת קיטור בין דוראנגו לסילברטון.  הרכבת עוברת בחלק מהזמן מעל לנהר Animas.  ניתן לעשות את הדרך לשם ובחזרה ברכבת, מה שיקח יום שלם (כולל ההפסקה בשעות הצהריים בסילברטון.  יש זמן לסיור בעירה ולארוחת צהריים שם), או לעשות את אחד הכוונים באוטובוס ואת השני ברכבת.

•  

azov תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • azov
                azov @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

תודה רבה לך וחג שמח

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • azov
                  azov @segev17 נערך לאחרונה על ידי

@segev17

מאד מודה לך על המידע!! חג שמח

• azov
                    azov @segev17 נערך לאחרונה על ידי

@segev17

שלום רב

אני מאד מודה לך על המידע המפורט

חג שמח ושנה טובה

• azov
                      azov @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz

שלום לך

אני מאד מודה לך על המידע המפורט

חג שמח ושנה טובה

אודליה

• עודד
                        עודד @azov נערך לאחרונה על ידי

@azov

ואני מוסיף את הטיול שלי סובב קולורדו שהדגש בו לא היה על הליכות.

סובב קולורדו 2015

החלק של קולורדו זה בהתחלה ובסוף.

אם את עולה לפארק הרוקס למשל או להרים גבוהים תדאגי לשהות יום קודם

במקום יותר נמוך כמו אזור דנוור למשל.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון