טיול חוצה ארה"ב
-
אני ואישתי מעוניינים בטיול חוצה ארה”ב (גימלאים בתחילת אמצע העשור השמיני). אשמח אם יש מסלול/ים לתקופה של בערך חודש). -
חוצה כלומר מניו יורק ללוס אנג’לס?
חודש זה זמן נהדר לטיול בארה”ב, אבל בהתמקדות באיזור ספיציפי.. לא הייתי עושה טיול מחוף לחוף – בשל הזמן הרב המבוזבז בנסיעות עצמן.
מעבר לזה – לא פירטתם מה אתם אוהבים, האם הייתם בארה”ב קודם והיכן, מה הכושר שלכם בהליכה רגלית וכו’..
-
חרשנו הרבה מאוד את ארה״ב וקנדה וכל פעם למשך כ 25 ימים (את כל המסלולים בספרים של נטע דגני). אני בטוח שיש עוד מקומות רבים רבים שלא היינו אבל לא ממה שאחנו מכירים. בדרך כלל הטיולים שלנו משולבים בהרבה טבע (פארקים) וגם מעט טיולים עירוניים. היום אנחנו כבר לא עושים הליכות שעשינו לפני 30 שנה ומתאימים את ההליכות בטבע ליכולות שלנו היום.
אשמח אם תוכלו ליעץ לי טיול יחודי בארה״ב שאנחנו כל כך אוהבים לטייל בה.
-
באיזה עונה?
חודש זה אחלה זמן לרוד טריפ חוצה ארה״ב, במיוחד אם כבר הייתם ביעדים הקלאסיים (לא מכירה את הספר של נטע), אבל התקופה מאד משנה – האם לעשות מסלול צפוני או דרומי.
-
-
אני מדבר על התחלה בין 20/5 ל 28/5.
אנחנו עשינו את רוב המזרח והמערב כנ״ל לגבי קנדה..
מה שלא עשינו זה המרכז (מישיגן, אוהיו, אינדיאנה, אילינוי, מיזורי, קנטאקי,טנסי, אלבמה, מיסיסיפי)
-
אולי זה יתן לכם רעיונות:
-
זו נשמעת לי עונה טובה לטיול בדרום, כי עוד לא חם מדי. אפשר להגיע נניח מדרום קרולינה עד דרום קליפורניה דרך מדינות הדרום. אם הכוונה מחוף לחוף.
או מהדרום לצפון מניו אורלינס עד שיקגו דרך אלבאמה, טנסי...
-
רציתי לענות לפוסט הראשון אבל האפשרויות הן כמעט בלתי מוגבלות.
אחרי הפוסט השלישי שלכם התשובה קלה מאד –
“מה שלא עשינו זה המרכז (מישיגן, אוהיו, אינדיאנה, אילינוי, מיזורי, קנטאקי,טנסי, אלבמה, מיסיסיפי)”.
הייתי מתרכז במדינות הדרום. מתחיל באטלנטה ומסיים בניו אורילינס דרך טנסי, אלבמה, רצועת פלורידה ומסיסיפי.
אחלה טיול עם אופי.
בונה טיול “מתגלגל” בקצב שלכם, כך שאם ישאר זמן עובר לטקסס.
-
אז בדיוק המדינות האלה, בהתמקדות בדרום מזרח
צארלסטון, סוואנה, גרייט סמיוקי מאונטיינז, אטלנטה, ממפיס, ניו אורלינס
-
בין 20-30 למאי 2030
-
10 ימים? הייתי מתרכזת בניו אורלינס – ממפיס – נאשוויל.
ניו אורלינס:
https://zeppeltour.blogspot.com/2018/12/blog-post_26.html?m=0
נאצ׳ז, טופלו, ממפיס:
https://zeppeltour.blogspot.com/2018/12/blog-post_30.html?m=0