באיזה יעד המחייה יותר זולה - ניו יורק, וגאס או מיאמי?
-
אנחנו 4 בנות שרוצות לטוס ל10 ימים בסוף נובמבר. מנסיונכם איפה המחייה – דיור, אוכל, שופינג – יותר זולה? או שההבדלים זניחים? ואם כבר, לאן הייתם ממליצים לנו לטוס? אנחנו די גמישות מבחינת היעד. -
במיאמי לא הייתי עדיין, לגבי ווגאס וניו יורק-השאלה מה בא לכן לעשות, אלו שתי ערים שונות. בכל אחת תוכלו למצוא מקומות זולים למחייה, שופינג ובילויים ומקומות יקרים. אבל אם שופינג יותר הכיוון נראה לי עדיף ניו יורק, אם יותר בילויים וחוויית ״ואוו״ אז ווגאס.
-
המטרה רק שופינג? או דברים אחרים? תשכרו אוטו?
לא חושב שיש הבדל מעניין במחירי המזון בין היעדים השונים
ניו יורק – המגורים במנהטן יקרים מאד וצפופים יחסית (4 בחדר זה בעייתי). לא מסתובבים עם רכב. שופינג יחסית יקר כי הוא מתבסס על החנויות בעיר ולא על האאוטלטים מחוץ לעיר. אפשר לצאת לאאוטלט בניו ג’רסי אבל יש לא טריוויאלי (גוזל זמן) בסוף נובמבר כבר קר. אין מיסים על בגדים ונעליים (לא בניויורק ולא בניו ג’רסי) אז אם מתכננים שופינג בהרבה אלפי דולרים זה יכול להשפיע.
וגאס – חם. מגורים במחיר סביר עד זול. רכב אפשרי אבל לא חובה. יש אאוטלטים קרובים ואפשר להגיע אליהם גם עם מונית במחיר סביר יחסית. יש מס על בגדים ונעליים
מיאמי – חם. רצוי מאד רכב ואז יש שפע אפשרויות לינה וחופן אאוטלטים. בלי רכב זה יותר מוגבל וייקר את הלינה. יש מס על בגדים ונעליים
-
בניו-יורק שודדים אותי ללא בושה.
בווגאס הסתדרתי טוב יותר והשופינג באאוטלטס נהדר בתנאי שיש מבצע בחנויות (בין חצי לרבע מחיר מאשר בארץ באילת על מותגים..)
מיאמי בטיול הבא.
-
תודה רבה על התגובה המפורטת! ותודה לכל המגיבים בפוסט
אנחנו מעדיפות כמה שיותר להשאר במקום אחד (כלומר ללא רכב) ובעיקר מתכננות זמן איכות כייפי ושופינג .
א
-
@karinka אמר:
אנחנו מעדיפות כמה שיותר להשאר במקום אחד (כלומר ללא רכב)
אפשר להשאר במקום אחד גם עם רכב. גם בארץ אני ישן במקום אחד (הבית שלי) ומתנייד לכל מקום עם רכב...
-
ניו יורק לדעתי היקרה מכולם בעיקר בלינה אבל גם במסעדות שהן לא מזון מהיר
מיאמי – חמה אבל לדעתי ממש משעממת ל10 ימים
לדעתי הכיוון הנכון הוא ווגאס – תמהיל טוב של קניות, אטרקציות וחיי לילה. להבדיל ממה שכתבו אני חושב שאי אפשר להגיד שווגאס חמה בסוף נובמבר בטח ובטח לא בשעות הערב והלילה.
השאלה היא למה לא לצאת קצת מכל אחד מהמקומות. האם יש מניעה שאי אפשר להתגבר עליה כמו חוסר ברשיון נהיגה או שהסיבה אחרת? -
לפי העדפות שלכם צריכות לבחור או ניו יורק או וואגס
ניו יורק יותר יקרה בעיקר בכל מה שקשור ללינה – אבל 4 בנות אין לי ספק שתיהנו יותר בעיר הגדולה והיא מציעה הרבה יותר מאשר וואגס
מניח שטיסה לניו יורק תהיה הכי זולה וכך תוכלו לקזז חלק מעלויות
-
תודה על התשובה.
אין מניעה למען האמת, פשוט לא רוצות ממש להסתבך עם רכב. אבל כמובן שכן נישמח לנסוע למקומות באיזור שווה לראות. חוץ מהגרנד קניון, יש לך המלצות על מקומות שווה לצאת בשבילם מהעיר?
-
4 בנות באיזה גילאים?
אם אתן פחות מ-21, אל תטוסו לווגאס.
אם אתן פחות מ-25, קחו בחשבון ששכירת רכב תהיה לכן מאד יקרה.
אם אתן יכולות להתגמש בלינה וללון מחוץ ללב מנהאטן, ניו יורק תהיה נהדרת, אחרת מחירי הלינה יהרגו אתכן.
-
תודה על התגובה. אנחנו מעל 25… ממש לא מעוניינות בקזינו.
איזה איזורי לינה היית מציעה בניו יורק?
-
כשאני רוצה ללון בזול, אני ישנה בניו ג׳רזי (אצל משפחה) אבל הייתי בודקת ברוקלין, לונג איילנד או הובוקן – איזורים שיש בהם רכבת/סאבווי לעיר, כי אוטובוסים זה די עונש.
בנסיעה יחסית ארוכה אפשר גם לפצל לינות – חלק מהזמן בניו ג׳רזי ליד האאוטלט, חלק בלב מנהאטן כדי לבלות קצת בלילות, וחלק באיזור מחוץ ללב העיר כדי לחסוך קצת.
בנסיעה האחרונה שלי פיצלתי 2 לילות אצל המשפחה ו-3 לילות בלב האקשן התיירותי בטיימס סקוור.
-
אם יוצאות לגרנד קניון הייתי משלב את פייג וגם את ברייס
אבל אפשר במקום זה לנסוע לסן דיאגו ל3 ימים. אנחנו מאוד אהבנו את העיר והיא שונה לגמרי מלאס וגאס -
ואם כבר נוסעים מלאס ווגאס מערבה, ממליצה מאד על פאלס ספרינגס ופארק ג’ושוע טרי, במיוחד בחורף.