ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תקציב לטיול לדרום אמריקה

פורום דרום אמריקה
    דרום אמריקה סיפור טיול תכנון טיול
    4
    6
    1691
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Guy_3863108
      Guy_3863108 נערך לאחרונה על ידי

היי אני מתכנן לסגור טיסה לדרום אמריקה אוטוטו כנראה טס לבד , מתכנן את הגל העולה בינואר: ארגנצילה ברזיל פרו בוליביה אקוודור קולמביה ולסיים כמובן במקסיקו(אם אצליח אולי אשלב כמה מקומות במרכז), מבחינת תקציב 50 אלף יספיק להכל? טיסות בטיול לינה ביזבוזים כל הנשתמע מתכנן לחזור לארץ באזור אמצע יוני , התקציב הזה יספיק לי לטיול של חצי שנה/5 חודשים?
      ניתאי א gauntlet 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ניתאי א
        ניתאי א @Guy_3863108 נערך לאחרונה על ידי

@Guy_3863108

את המסלול שרשמת ללא קולומביה ומרכז אמריקה עשיתי ב9 חודשים. המדינות עצומות צריך לקחת את זה בחשבון. לא ממליץ לרוץ ממקום למקום. ממליץ להשאיר את מרכז אמריקה לטיול אחר.

תקציב ריאלי ממוצע לחודש הוא כ1500-2000 דולר, ללא הדברים לפני הטיול (ציוד, חיסונים, טיסות, ביטוח וכו...) הרבה תלוי בהתנהלות שלך תוך כדי הטיול. פרו ובוליביה אמנם זולות אבל מה שמייקר את התקציב הן האטרקציות שלהן. 

אם אתה מתכנן להיות בקרנבל בברזיל אז צריך לקחת את זה בחשבון. והתקציב לא יספיק בכלל.

Guy_3863108 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Guy_3863108
          Guy_3863108 @ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

@ניתאי-א אמר:

@Guy_3863108

את המסלול שרשמת ללא קולומביה ומרכז אמריקה עשיתי ב9 חודשים. המדינות עצומות צריך לקחת את זה בחשבון. לא ממליץ לרוץ ממקום למקום. ממליץ להשאיר את מרכז אמריקה לטיול אחר.

תקציב ריאלי ממוצע לחודש הוא כ1500-2000 דולר, ללא הדברים לפני הטיול (ציוד, חיסונים, טיסות, ביטוח וכו...) הרבה תלוי בהתנהלות שלך תוך כדי הטיול. פרו ובוליביה אמנם זולות אבל מה שמייקר את התקציב הן האטרקציות שלהן. 

אם אתה מתכנן להיות בקרנבל בברזיל אז צריך לקחת את זה בחשבון. והתקציב לא יספיק בכלל.

אוקיי אז מה אתה אומר בעצם שלא יספיק לי לטיול הסכום הזה? כמה בערך יספיק לי ? אם אתה אומר שזה בערך ממוצע 2000 דולר זה בערך 7 אלף שקל אז תקציב של 50 לבזבוזים לא יספיק בכלל ?

יוצא 42 אלף שקל לבערך חצי שנה חמישה חודשים.

rmatarasso ניתאי א 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • rmatarasso
            rmatarasso @Guy_3863108 נערך לאחרונה על ידי rmatarasso

@Guy_3863108

את טיול אחרי צבא שלי עשיתי מעל 50, ומטבע הדברים התפנקתי יותר, אבל ליוויתי גם את בני שהיה מוצילר צעיר, וגם ראיתי מוצילרים במהלך טיולי

אפשר לחיות כמו כלב, לוותר על אטרקציות שוות ויקרות, לא להרשות לעצמך אפילו שוקלד (נשבעת לכם פגשתי מוצלרית שאמרה שמתה לשוקולד, אבל לא יכולה להרשות לעצמה) ולחזור לספר שהצלית לעמוד בסכום כזה וכזה…או כמו הבן שלי שפספס כלכך הרבה ואחכ התבאס על עצמו.

אבל הטיול הוא משהו בנוסף לקמצנות והתכלבות, אם אתה רוצה לחוות גם אטרקציות יקרות (לדוגמא הליכה על קרחון, טרק טורוס דל פיינה ועוד), אם אתה מבין שלטייל בעולם לא נגמר בטיול אחרי צבא ושאפשר להשאיר יעדים לטיול אחרי התואר, אחרי החתונה, ובמהלך החיים

אז הערכת האצבע שלי היא כ- 10000 שח בחודש, כשיש מדינות זולות (קולומביה, פרו, בוליביה) ויש מדינות יקרות (ארגנטינה, צילה ברזיל אקוודור), וברזיל בקרנבל בכלל יקרה אש

הכי חשוב שתטייל ותהנה. יגמר הכסף תחזור

ישאר ליותר זמן תאריך

תובנות של אנשים מבוגרים.....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ניתאי א
              ניתאי א @Guy_3863108 נערך לאחרונה על ידי

@Guy_3863108

ככל שתטרק יותר ככה ההוצאות שלך ירדו. למיטב זכרוני אפילו הטרק הוואי ווש בפרו יוצא משתלם יותר מבחינת הוצאה יומית מאשר שלרבוץ בעיר. 

בדרום אמריקה, בניגוד למזרח הרחוק, הרבה מאוד הוסטלים מאפשרים לבשל עצמאי מה שמוזיל מאוד את העלויות. במדינות הזולות כמו בוליביה ופרו דווקא משתלם לאכול בחוץ.

המדינה שיצאה לי בסופו של דבר הזולה ביותר היא דווקא ארגנטיצ'ילה אבל זה בגלל שטיילתי עם חבר שהיה לו אוהל , טירקנו לא מעט והיו לנו כלים לבישול. 

מהחישוב הגס אמנם יוצא 42000 אלף אבל ההוצאות שלפני הטיול הן גבוהות וצריך להוסיף לכך עוד עשירייה (ציוד, טיסות, חיסונים, תרופות). ואתה עוד תכננת להוסיף את מרכז אמריקה מה שיצריך עוד טיסות שלר נכללו בתקציב. בברזיל גם תוסיף כמה טיסות, המדינה כל כך גדולה, המחיר טיסה עולה כמו נסיעה באוטובוס וגם כי יותר נוח לטוס שעתיים מאשר לנסוע באוטובוס ברזילאי 12 שעות שעוצר בכל חור בדרך (הנהג דואג גם להדליק את כל האורות).

• gauntlet
                gauntlet @Guy_3863108 נערך לאחרונה על ידי

@Guy_3863108

תשמור את מקסיקו לטיול אחר
                ברזיל תעשה רק גיחה קצרה אולי לאיגווזו וטיסה זולה הלוך חזר אם תמצא לריו משם.

תחתור לסיים במאי ואמור להיות בסדר.

תהיה מאורגן מראש מבחינת טיסות פנים לפחות שבועיים-חודש מראש.
                יותר זמן בוליביה ופרו- יותר זול

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון