תאילנד,סינגפור וגם הונג קונג-החופשה שלנו
-
גם פה יש סחלבים ושלל פרחים , ועוד מיני תצוגות מעניינות.
יש גם סרט שמוקרן , עם הסברים.
*
*
*
*
*
*
*
-
-
אבל שום דבר לא מכין אותנו למראה ה- super trees שכבר מוארים בחושך כשאנחנו יוצאים החוצה לקראת מופע הערב
*
*
*
* -
פעמיים בכל ערב, בשעה רבע ל 8 ובשעה רבע ל 9 , מתקיים מופע האורות בגנים.
המוני אנשים מתיישבים ברחבה תחת עצי ה super trees כדי לצפות ונראה שכל סינגפור הגיעו לפה.
בדיוק בשעה הנקובה המוסיקה מופעלת ואיתה סימפוניית האורות - מופע מהמם ביופיו , רבע שעה של קסם.
*
*
*
* -
יש לי עוד מלא תמונות כי האורות מתחלפים ללא הפסקה ואין רגע משעמם, אבל נראה לי שהרעיון מובן.
יופי של מוסיקה, המופע הוא חינם ובעיננו הוא חובה .
*
*
*
*

-
ואו ! העצים האלה מהממים ! סינגפור נראית ממש מרתקת ,תמשיכי בסיפור !. וכל הכבוד שהמשכתם בטיול לאחר שהילדה נפצעה ! -
החממה הענקית עם הצמחים הטורפים ממש "מטריפה" (הצלחתם לעלות לשביל למעלה עם כסא הגלגלים??)
ולקינוח העצים המוארים - וואו, נראה יום חוויתי ביותר!
-
בטח שמצטרפים, לא אפספס בשום אופן טיול שלך !!!! -
שרה- איזה כיף שבאתצפנת – שמחה ששאלת :
הבת לא נכנסה איתנו לחממה היות והתפצלנו, אבל הפיצול היה מסיבות אחרות ולא בגלל כסא הגלגלים. אין שום בעיית נגישות. יש מעליות עד למעלה והיו בשביל גם מטיילים עם עגלות ילדים.
יתרה מכך , יש מעלית מיוחדת עם תור מקוצר לנכים, בעלי בעיות רפואיות שונות , וגם באופן כללי למבוגרים או למי שפשוט מתקשה בעמידה בתור.
אבא שלי כאמור בעל תעודת נכה , אבל כל מי שמבוגר/קשה לו – נתנו לו לעבור למעלית הנפרדת.
סינגפור !
באופן כללי יש נגישות מדהימה , מעליות בכל מקום ( גם בתחנות הרכבת ) וכן, גם שירותי נכים מצוחצחים.
וזה מה שאיפשר לנו להמשיך לחרוש את סינגפור למרות הכסא
-
עדי,
רק עכשיו גיליתי את האשכול שלך.
הצטרפתי בשמחה. אין מצב שאפספס סיפור טיול שלך.
התמונות נהדרות.
שמחה לשמוע שהילדה בסדר.
מחכה להמשך,
טל
-
עדי היקרה
סוף סוף התפנתי קצת לקרוא את האשכול שלך. מקסים!!
ואיזו חמודה הבת החייכנתי שלך למרות מה שעברה. מניסיון אישי גבס מאוד מגרד. אני השתמשתי במסרגה. אצלך בסינגפור בכלל מקורי
-
אני פה, יקירתי!!!
אני בשלה להודו- אם יש עוד תמונות תעלי בשבילי
-
ושניה אחרי ההודים והסימטאות שאני יושבת ומתרשמת ואומרת וואו, וואו, את מנחיתה לי גבס וקביים…
טוב, אני ממשיכה לקרוא -
שמחה שנגמר ככה- מחרדתית אחת לשניה- אני מסירה בפנייך את הכובע על כל ההתנהלות שלכם בסיטואציה המלחיצה.
מחכה להמשך
נ.ב- העצים האלה- אליפות -
סינגפור נורא שונה ( ידעתח שהיא כזאת אבל לא הייתי ).
כל כך הרבה SHOW מלאכותי.
ניראה לי שווה ביקור.
פעם היו לי כרטיסים כבר ( מהעבודה ) ובגלל סיבה מוזרה של קבט כלשהו הם בוטלו כמה שעות לפני הטיסה -
עדי יקרה
הבוקר השלמתי קריאה. הסיפור קולח והתמונות מהממות.
צר לי על הפציעה והגיבוס. כל הכבוד ששמרתם על אופטימיות והמשכתם לטייל. שמחה שבסוף נגמר בטוב.
סינגפור נראית לי מעניינת ויפה. איך היא לדעתך בהשוואה להונג קונג ? . בהונג קונג בילינו שבוע בשנה שעברה ואהבנו מאד. הרבה יותר מאשר את תאילנד.
אשמח לשמוע
-
עכשיו סיימתי קריאה רציפה של קורותיכם, וטוב שעדכנת אותנו מהר שהכל הסתיים כמו שהסתיים ושלא נדע אחרת.
אני מקווה שביתך כבר הולכת רגיל וללא כאבים.( וחייבת לציין שמתוקים הילדים שלך)
חוץ מיזה הטיול נהדר, המקומות בהם ביקרתם יפים מאוד והתמונות ממחישות כמה יפה שם.
מחכה להמשך….ותודה על השיתוף
-
עדי –
התחלתי לקרוא בעניין ואז הגיעה ההתפתחות עם הגבס, שאכן ממש לא נעימה
כל הכבוד שהצלחתם להנות ולהמשיך לחייך למרות הכל.
ועוד לפני הגבס – סטלבט של שבוע – נראה לי כיף – אולי פעם גם אני אצליח להגיע לזה
מופע העצים נראה מדהים,
מקווה שהרגל כעת חזרה סופית למצבה התקין,
רק בריאות
טל
-
@taldar
תודה לכן על הליווי בנות מתמידות,
וברוכות הבאות למצטרפות החדשות,
כיף לחזור ולראות שיש עניין .
סליחה שקצת נעלמתי אבל ענייני מציאות עיכבו אותי,
אני מקווה לסיים את הסיפור במהלך הסופ"ש וגם לסכם בנושא סינגפור ( גם בהשוואה להונג קונג ) .
בינתיים ממשיכה אל היום המלא האחרון שלנו בסינגפור, בו עברנו אל מלון מרינה ביי סנדס .
קצת תמונות עיצוב מחנויות היוקרה במלון ( המתוקים בתמונה הם של אנג'לינה , הפטיסרי המפורסם מפריז.
ויש גם סניף של גלידת Venchi האיטלקית ).
*
*
*
*
*
*
-
*
*