טיסות לצפון איטליה- נחיתה במילאנו או ונציה?
-
שלום,
אנו רוצים להזמין לאוגוסט טיסות לצפון איטליה. שבוע באזור גארדה ועוד 3-4 ימים בדולמיטים.
כדאי לנחות במילאנו או בונציה? אני מבינה שונציה יותץר קרוב. האם האם אולי כדאי כיוון אחד מילאנו כדי לראות מקום יפה בדרך?
-
אם היעדים הם דולמיטים וגארדה- עדיף נחיתה במזרח איטליה- וונציה או וורונה(טיסות צרטר) ברגמו הכי מערבי(לואו קוסט).
מילאנו סיפור אחר- טיול אחר וב10 ימים אי אפשר לבלוע את כול איטליה בטיול משפחתי.
פעם אחרת מילאנו והאגמים המערביים או עמק אאוסטה- איטליה לא תברח לכם (כנראה) גם בפעם הבאה.
-
הענין שאין טיסות חזור נוחות לונציה . ולורונה בכלל בעייתי.
וראיתי שהרבה טסים דרך מילאנו. מהדולמיטים למילאנו זה כ 4 שעות נסיעה לפי המפה. השאלה אם אפשר לצאת מהדולמטים בבוקר ולחתוך את הנסיעה במקום יפה אני בדרך עד להגעה לשדה תעופה בערב
-
מונציה הטיסה של אל על בשעה טובה ממש
-
לדעתי בהחלט אפשרי,
אבל כדאי לפני כן לבדוק גם עלויות של השכרת רכב, לפעמים יש מס נחזר במיקום שונה (אני עוד לא שילמתי כזה בתוך אותה מדינה, אבל כבר שמעתי על מקרים שכן)
-
האם אפשר מהדולמיטים להגיע לטיסת לילה ממילאנו?-כן. (או לינת לילה לפני טיסת בוקר) כולל מסלול בדרך
האם זה קל ? לא. זה יום עמוס ולחוץ.
-
בהלוך כן, אבל חזור ממה שראיתי בקיץ, הטיסות יוצאות ב9:50 בבוקר. זה אומר להיות בשדה כבר ב6:30 ( להחזיר רכבים וכו).
-
-
@נעמהש אמר:
הענין שאין טיסות חזור נוחות לונציה . ולורונה בכלל בעייתי.
וראיתי שהרבה טסים דרך מילאנו. מהדולמיטים למילאנו זה כ 4 שעות נסיעה לפי המפה. השאלה אם אפשר לצאת מהדולמטים בבוקר ולחתוך את הנסיעה במקום יפה אני בדרך עד להגעה לשדה תעופה בערב
אנחנו יצאנו מהדלומיטים בבוקר, טיילנו בעיירה מואנה (על כביש הדלומיטים) ולאחר מכן עצרנו באגם קאלדרו (Kalterer See) שם יש חוף מסודר לרחצה כולל שייט על סירות פדלים. מאגם קלדארו נסענו שעתיים+ למרכז קניות גדול בברשיה (ELNÒS) (יש שם פרימרק ועוד המון רשתות בינ”ל) ומשם לשדה התעופה במילאנו.
-
לנו בונציה אמרו להגיע שעתיים לפני הטיסה
-
תודה, נראה לי שנאמץ גם
-
ונציה יותר נוח