לינה באוסטריה (זלצבורגלנד) - גולינג או פלכאו?
-
אין דבר כזה "הכי טוב". יש יתרונות וחסרונות ספציפיים לכל מקום, והעדפות וטעמים שונים לאנשים שונים.
מישהו אחד יעדיף חווה מבודדת על צלע הר כדי לקום בבוקר אל הנוף הכי מרהיב, ומישהו אחר יתבאס להשתרך בכל בוקר וערב בנסיעה על הכביש הצר והפתלתל המוביל אליה, או יעדיף שתהיה לו גלידריה במרחק הליכה מהלינה.
אנשיםטובים ביקש לרדת לפרטים, ועל כך נענה, ובהתאם יבחר את בחירתו.
-
ושוב תודה לכולם -
אנחנו אוהבים מקומות גבוהים עם נופים מרהיבים.
איך נקרא המקום בו הייתם מעל אלטנמרקט?
ואם יש לך עוד כמה הצעות למקום לינה גבוה באזור זלצבורגלנד, אשמח לדעת.
-
אנחנו היינו בוורפנוונג (קרוב לטירת וורפן) במקום מוצלח ומומלץ גם מבחינת המיקום וגם הצימר עצמו, עם נוף הכי יפה שאפשר לבקש Haus silvia
-
@צפנת-לוינשטיין
אנשים טובים כבר חזר מאוסטריה מזמן לא?
-
החווה באלטנמרקט נקראת Hornergut.
הדירה בקומה העליונה נבנתה רק לפני שנתיים וזכינו לחנוך אותה. החיסרון שצריך לטפס 2 קומות.
https://www.bauernhof-altenmarkt.com/de/
יש אפשרות גם לארוחת בוקר.
אם צריך פרטים נוספים מוזמן לפנות בפרטי
-
תשובה לישראל ב. ששאל על חוות עם נוף בזלצורגלנד
-
ועוד ישוב בקרוב.
-
-
איפה אנשים טובים נעלם?
הפורום לא אותו דבר בלעדיו
-
אני בחצי אוזן פה כי אני מתכנן טיול לארה”ב….ואכן יש לי קונקשין של כמה שעות טובות בוינה שעוד אתייעץ פה בפורום
-
-
אני גם חושב שארה”ב הרבה יותר מתאימה לנו. לצערי ההפרש המאד לא זניח בעלות הטיסה גורר אותי פעם אחר פעם לאירופה (בממוצע שילמתי כ-300 דולר לאירופה, ובשני הטיולים האחרונים לארה”ב 800 לחוף המזרחי ו1000 למערבי). אבל אנחנו משתדלים להגיע לארה”ב כל טיול שלישי או רביעיאני אגב חושב שחוץ מהערים המדהימות של ארה”ב, והטבע הנפלא (אבל אנחנו לא אנשי טבע), הרי שגם טיול כוכב “כמו באירופה” קל יותר לעשות בארה”ב. מחירי הלינה אולי גבוהים יותר בבסיס (בהשוואה לצימר כפרי זול, לא בהשוואה לצימר יקר יותר), אבל הלינה ברמה גבוהה יותר, הרכב מרווח יותר, הנגישות (לעגלות, או לסתם כאלה שמתקשים בהליכה) מדהימה, המידע זמין באינטרנט ובאנגלית ועוד.
הייתי מאד שמח להתנחל לשבוע ויותר באיזור אגמי האצבעות (בדרך לניאגרה), בדיוק כמו שכיף להתנחל באיזור האגמים שליד זלצבורג. כמו גם שבוע בסן דייגו. הבעיה היא שטיסה לאיזור האגמים באוסטריה מהותית יותר זולה מטיסה לאיזור אגמי האצבעות של ניו יורק.