צ'ק אין לטיסה - מתי צריך?
-
שלום,
בעוד כשבוע אטוס עם וויז בהלוך / לאודה בחזור לוינה.
לשתי הטיסות הללו הזמנתי מושבים בתשלום נוסף.
לשתי הטיסות אני מפקיד מזוודה לבטן המטוס.
אם כך, האם צריך לבצע צ’ק אין באינטרנט לפני הטיסה , או שמספיק להגיע כרגיל שלוש שעות לפני הטיסה והמושב וכו’ מובטחים לי.
תודה רבה
-
פוסט זה נמחק! -
הצ’ק אין למעשה זה הורדת הבורדינג פאס לנייד שלך כולל המושב. אתה יכול לעשות את זה בעיקרון 30 יום לפני הטיסה או 24 שעות לדעתי ,תלוי בסוג הכרטיס שקנית.עדיין אתה צריך לגשת לדלפק שלהם מול הפקידה ולהציג את הבורדינג פאס. רק קח בחשבון שבדרך כלל הם פותחים את דלפק הצ’ק אין כשעתיים לפני הטיסה ( טסתי איתם תמיד מחו”ל וככה זה שם ,כנראה גם כאן אולי זה אותו דבר ). -
רצוי לעשות צ׳ק-אין באתר או באפליקציה, אפשרי עד שעתיים/שלוש לפני הטיסה (תלוי בחברה), אם תבצע את הצ׳ק-אין בנמל התעופה, תשלם הרבה כסף.
ב- wizzair
וב- Laudamotion (שייכת לראיינאייר).
-
רצוי לעשות צק אין מראש באפליקציה / דרך האתר. בטיסות לואו קוסט צק אין במקום זה בתשלום נוסף. כמן שאמרו עדיין צריך להגיע לדלפק להפקיד מזוודות וכו
-
הבנתי. תודה לכולם
-
-
תודה
אנחנו עם מזוודה גדולה לכל אחד, אז גודל הטרולי פחות מהותי.
כמוכ וויז מאפשרים מזוודה של 32 קג ולאודה רק 20
-
-
נכון. כוונתי היא שבלאודה לא הייתה אפשרות לגודל מזוודה אחר..
כלומר אם עושים את מה שאני עשיתי – יש הפרש משמעותי בגודל המזוודה שעולה למטוס. ולצערי אני טס בהלוך עם וויז (כלומר – מזוודה גדולה יותר) ובחזור, אחרי קניות עם לאודה (כלומר עם המזוודה הקטנה יותר).
סתם פרט משעשע.
-
אז בכל מקרה תקחו תרמיל גב או טרולי במידות המתאימות לויז.
ד.א.
עכשיו קיבלנו צילום שלג טרי בבודפשט. בעלי חזר ביום חמישי, פספס את פינוי השלג מדרך הרכב בחצר אבל נהנה מאוד ממופעים באקדמיה למוסיקה וב"רולינג סטון קלאב" ,(שהיה צפוף והסריח מזיעה ובירה) ובמיוחד מעיסוי רפואי ומרחצאות והבריכה ב"גלרט".
גם זלל בשוק חג המולד...
-
אני לא מסתובב עם טרולי. פחות נוח לי.
אבל אני תמיד לוקח תיק גב “רגיל” של 30 ליטר בערך . האם יש טעם לחשוב על מידותיו?
-
לדעתי, לא עובר את ה50 אורך, כי אין בעיה של קשיחות שיש בטרולי
אם אתה מוטרד אין בעיה לבדוק, גם אם אין לך כלי מדידה בבית.
אפשר להעזר בדפי מחשב. אורך 30+רוחב דף 21
אם הוא לא נפוח מידי לא תהיה בעיה. אם התאים עד היום לתא עליון…
הם מתיחסים יותר לטרולי
רק בטיסה אחת שטסה בה קבוצה גדולה של צעירים עברו עם כלוב ובדקו לכמה את גודל הטרולי. כולם היו בסדר.
-
"...אבל אני תמיד לוקח תיק גב “רגיל” של 30 ליטר בערך . האם יש טעם לחשוב על מידותיו?"
*לזה בדיוק התכוונתי בהערה שכתבתי (נ"ב), גודל התיק לעליה למטוס קטן יותר ב"Laudamotion" (בדיוק הגודל של Ryanair).
-
הם חושבים שהם ידותיים כשמראים הכל בסרטון. אולי רק בעייפותי לא ראיתי הסבר כתוב.
אז לפי הסרטון זה תיק ממש קטן 40×25×20,
ומה מידות הטרולי? לא קלטתי . יש?
-
למה נראה לי מסובך כל הסיפור של הצק אין והבורדינג פס והמזוודות בחברת וויז ?
היו מספר שרשורים בנושא לאחרונה.
למה אי אפשר להתנהל כמו בכל חברת תעופה נורמלית ?
-
small personal bag (40x20x25cm) and 10kg wheelie bag (55x40x20cm) with them on board
* רק מי ששילם על כרטיס priority, מותר לשאת עימו גם "טרולי" 55×40×20 (בדיוק כמו ב- Ryanair).
-
@משה-22 אמר:
למה נראה לי מסובך כל הסיפור של הצק אין והבורדינג פס והמזוודות בחברת וויז ?
שום דבר לא מסובך, אם רוכשים את הכרטיס היקר יותר, אין צורך לחשוב יותר מדי.
מי שמשלם רק על טיסה, יכול לעשות צ׳ק-אין באתר או באפליקציה, יום/יומיים(ועד שלוש שעות) לפני הטיסה ולהציג את הבר-קוד שקיבל.
* תשלומים נוספים על מזוודה ומושב, קיימים גם בכמה מחברות ה"לגאסי", כשאוכשים את הכרטיס הזול ביותר.
-
איך סבתא שלי היתה אומרת " הזול עולה ביוקר " וכנראה שאנשים מבוגרים צודקים. -
@משה-22 אמר:
איך סבתא שלי היתה אומרת " הזול עולה ביוקר " וכנראה שאנשים מבוגרים צודקים.
המשפט נכון רק במקרים מסויימים.
ולא כל המבוגרים צודקים.