Puy du Fou צרפת
-
שלם לכולם
מתכנן להגיע לפארק באפריל.
נכנסתי לאתר שלך הפארק אבל לא מצאתי שם את סדר המופעים.
למישהו יש?
תודה
-
כזכור לי היינו ב-2015 בפארק הזה בתחילת מאי ואז זה היה היום הראשון שבו הפארק התחיל לפעול
באותה שנה. יכול להיות שחיפשת על אפריל ולא קיבלת תוצאה כי אין מופעים באפריל. בכול מקרה
פארק מומלץ מאוד ומהנה וכדאי להגיע בשעת הפתיחה 10 בבוקר כדי להספיק להינות מכול המופעים.
-
אם אני זוכרת- מקבלים בכניסה את הברושור/מפה ושם גם סדר המופעים.
המופעים מתקיימים כמה פעמים ביום(כל מופע) כלומר נניח האיצטדיון הרומי יהיה ב11.00, 13.00 15.00 ו 17.00
ואילו הפלישה הויקינגית תהיה ב12.00,14.00 וכן הלאה.
דוגמאות תיאורטיות בלבד.
-
@צחצח-המטייל אמר:
שלם לכולם
מתכנן להגיע לפארק באפריל.
נכנסתי לאתר שלך הפארק אבל לא מצאתי שם את סדר המופעים.
למישהו יש?
תודה
סדר המופעים איננו קבוע, הוא נקבע יום/יומיים לפני -
נכון. עכשיו ראיתי את זה באתר. אין לוח זמנים קבוע אלא הוא נקבע יום מראש בהתאם לביקושים.
תודה לכולם
מה ההופעות השוות ביותר לדעתכם?
-
יש 7 הופעות גדולות ועוד מבפר יותר גדול של קטנות. כשתהיה לך התוכנית תסתכל איזה מהם יש רק פעם ביום ותשריין את הזמן לה. כשאני הייתי זה היה מופע הגלדיאטורים הרומי. אחר כך תראה מי פעמיים ביום ושוב תשריין את מה שנוח לך וכן הלאה. אח"כ תכניס מופעים קטנים יותר שמסתדרים לך בדרך. קח בחשבון שיש סמן הליכה בין המופעים הדונים כי השטח גדול. אם תרצה אשלח לך הערב סיכום על הטיול בלואר ב 2015 שכלל יום בפוי דו פו כולל סרטונים מהמופעים.
-
יש 7 הופעות גדולות שלפי דעת הפארק הן השוות ביותר.אנחנו די הסכמנו שההופעות שוות, היתה אחת שאני פחות אהבתי אבל שאר הקבוצה לא הסכימו איתי.
אם תתקינו את האפליקציה של הפארק בסלולרים, להופעות הגדולות (למעט הציפורים) משודר תרגום מסונכרן באנגלית (ועוד שפות – לא עברית) דרך ה WIFI של הפארק. למי שלא דובר צרפתית מאוד מעצים את החוויה. אני מאוד ממליץ להתקין את האפליקציה לכל חברי הקבוצה + אוזניות + סלולרי טעון, אנחנו גם לקחנו power bank (מטען נייד עם סוללה) והיינו צריכים אותו.
אנחנו לקחנו את הכרטיסים המועדפים, להערכתי בלי הכרטיסים האלו לא היה לנו סיכוי להספיק את כל ה 7, אולי חצי. בנוסף בעלי הכרטיס המועדף עומדים בתור נפרד קצר בהרבה מהתור הכללי ומקבלים מקומות ישיבה טובים יותר. לנו הכרטיס היה שווה כל סנט.
בנוסף גם הזמנו ארוחת צהרים וערב בפארק, כולל שעת ארוחה, גם אותן היה צריך לשלב בתוכנית. אם אני זוכר נכון הזמנת ארוחות מראש מוזילה אותן משמעותית.
יש מספר מוגבל של הופעות ביום, לא זוכר כמה אבל 3 פעמים נשמע לי נכון. כך שחשוב בתחילת היום לבנות קו זמן שיאפשר ביקור בהופעות שרוצים לראות, אחרת יש סיכוי משמעותי שתפסידו חלק מההופעות. קחו בחשבון ששטח הפארק גדול וכנראה שתצטרכו לנוע הלוך וחזור בפארק מהופעה להופעה – תוספת זמן משמעותית.
-
לי לא היה כרטיס מועדף אהל בתכנון נכון והגעה בשעת הפתיחה הספקנו את כול 7 הגדולים והרבה מהקטנים.
-
כנראה שצחצח המטייל יצטרך להחליט על ההתנהלות שלו לפי שתי המלצות סותרות -
גם אני הספקתי ולא הרגשתי שהתרוצצתי מאד.
יכול להיות שחלק מההבדלים נובעים מביקור בפארק ביולי-אוגוסט או בעונות הביניים.
יחד עם זאת בסיום היום-הייתי כבר עייפה מאד
והפקק של המכוניות שיצאו כולן בו זמנית מהפארק עיכב אותנו עוד ועוד.
-
תודה רבה לכולכם על טיפים מעולים.
אני אגיע באפריל בימים שבין 9 עד 11 באפריל.
לדעתכם אלו ימים עמוסים בגלל הפסחא?
-
הי עודד
אשמח לסיכום שלך על עמק הלואר .
הסיכומים שלך בדרך כלל
הי עודד.
אשמח ואודה אם אוכל לקבל את סיכום על עמק הלואר. האם מופיע בבלוג שלך?
רותי
-
-
תודה רבה עודד
-
גם אני מצטרפת לתודה גדולה.
רותי