מצרפת תמונות של כביש 112 מאתמול.

לנו קרה כנל לפני יומים בטיסה מבוסטון. לאחר שהינו על מטוס 3 שעות לנסות לתקן את תקלה פונינו למלון מרוחק משדה תעופה.
ומחכים לטיסה מחר. כמובן שדחיה בטיסה חזור גרמה לנו הפסד של שני ימי עבודה.
רותי
לי תודה .
אני נעזרת בבלוג שלך על בודפשט ונהנית מכמות מידע.
שומרת את פוסט על ברלין במועדפים
רותי
תודה תודה.
ביקשה ממני ילידת רומניה. לא חושבת שהיא מכירה את מגוון שקים היום. שמחה לשמוע שזה זמין בקניונים ובdm . לא חושבת שחומצה היאלורנית יכולה להספג במריחה. אבל אנחנו אוהבים לקנות אשליות.
לא רציתי להתחיל להתרוצץ לחפש את זה ביומים שאני בבוקרשט.
תודה רבה אמה כרגיל מיד מגיבה .
וגם gohike נעזרתי בך בעבר. תודה שטרחת לענות ולא חשבת אמה כבר ענתה למה להתאמץ.
רותי
בוקר טוב . תודה על העדכונים. אנחנו גם הגענו אתמול. והיום מזג האוויר הטוב נעלה להר וושינגטון. עדכונים משטח מאוד עוזרים לנמצאים פה.
מחר מתכננים על דיקסי נוטש. מקווה שלא מאוחר מדי מבחינת השלכת. נעדכן בהמשך.
תודה לכל אלו מפורום שהקדישו מזמנם ועזרו לי לבנות את מסלול.וספציפית המון תודה לך מוני על כל היעוץ ולך סיגל. בזכותכם הטיול נרקם.
רותי
אנחנו בניו המפשיר. סוף שלכת . מחר צפוי יום עם רוחות חזקות וסביר שרוב העלים יפלו.
לא מומלץ להגיע .
רותי
הינו בזאדאר מקסימה מאוד נהניו לא להחמיץ
. שונה מאוד מערים עתיקות אחרות .
עדין זקוקה לעזרה
לפי אתר רכבות ההונגרי יש שלוש תחנות בדרבצן כנראה הגדולה Debrecen-Csapókert.
לפי מה שמצאתי תחנת רכבת הראשית בדרבצן היא
the main railway station Nagyállomás….
מה תחנת רכבת ממנה יוצאים הרכבות לבודפשט.? ומה הדרך הטובה להגיע משדה תעופה אליה ?
תודה
רותי
ממליצה חד משמעית על הוספת יום ראשון. אז השמחה והאנשים בתחפושות בשיאה. מעבר לדברים מאורגנים.
באמצע שבוע כדי לשקול פסטיבלים אחרים באזור .
תודה נעמי. אמשיך לעקוב אחרי שרשור שפתחת ולהתגבש על עצמי
תודה רבה.
שוקלים טיול לאירלנד. וחשבתי שיכול להיות מאוד מענין לשלב בשייט לפיורדים.
אבדוק.
השאלה שמתעוררת היא האם שבוע מספיק כדי לטעום את אירלנד . או עדיף שבועים . ככלל אנחנו מאוד אהבנו את ניו זילנד ואיסלנד.
מקריאה ראשונית נראה לי דמיון עם אירלנד.
רותי
אשמח לקבל פרטים על שייט מדאבלין לפיורדים
תודה
ושבת שלום
קנינו כרטיסים למופע. המקומות לא מסומנים. האם נהוג לתת טייפ וכמה למי שמושיב אותך? האם זה נכון שכגובה הטייפ איכות המקום?
תודה
רותי
תודה לכל העונים.
היתי בסרוולה. מרוחק ברכב פרטי שעה ממילאנו. המחירים בהשוואה לאוטלטים מקבילים כמו פנדורף באוסטריה היו הרבה הרבה יותר יקרים.
השוואתי מחיר מוצרים מקבילים שנקנו לפני כחצי שנה בפנדורף. לדעתי לא הצדיק את נסיעה.
רותי
הי עודד
אשמח לסיכום שלך על עמק הלואר .
הסיכומים שלך בדרך כלל
הי עודד.
אשמח ואודה אם אוכל לקבל את סיכום על עמק הלואר. האם מופיע בבלוג שלך?
רותי