אני נוחת במינכן בשבוע של הכריסמס=משם רוצה לטפס לאזור סרפהאוס ..
-
ו… אם אתה באזור מינכן אז אני ממליץ על יממה במרחצאות ארדינג. מלבד העובדה שהמרחצאות במערב אירופה הם מספר רמות איכות ממה שיש בארץ הרי בארדינג מדובר במספר רמות איכות ממה שיש באירופה. זה רק סתם פארק מים אלא חוויה שלמה. רק דמיין את עצמך לרגע בתוך בחוץ בקור של מינוס 2 מעלות, יורד עליך שלג, ואתה יושב בתוך המים החמים שמעלים אדים סביב ושותה יין בבר שנמצא בתוך הבריכה. יש שם גם עולם סאונות שלם מעל 30 סוגי סאונה שונות ומשונות. זו חווית חורף שאין שנייה לה.
תתעניין https://www.therme-erding.de/en/tropical-spa-sauna/culinary/ -
בכל מקרה צריך להזהר בעיקר בבקרים. לא משנה באיזה רכב.
כביש מהיר לא מצוי לאורך כל מסלול הנסיעה.
גם אם רק ירד גשם ולא בדיוק יורד שלג תיתכן שכבת קרח. לפני סבוב להאט בזמן ולהכנס אליו בזהירות....במיוחד בשעות הבוקר ובדרך שאין בה הרבה תחבורה.
-
צודקת ולכן הסברתי כי במידה ולנהג/ נהגת אין ניסיון בנהיגה במזג אויר / נהיגה במהירויות גבוהות כדאי לעבור לנהיגה רגילה.למרות שהנהגים בגרמניה הם לא נהגי מירוץ וכללי הנהיגה אמורים לעמוד בסטנדרט של כל נהג ממוצע, וכבר קרה שנהגת מבוגרת עקפה אותי בגולף בלי להתרגש הרבה מעל 200 קמ”ש.
למרות שנושא נהיגה במהירות גבוהה בגשם שוטף נבדק ע”י ולא מצאתי הבדל באחיזת הכביש גם במהירויות של 250- 200 קמ”ש באוטובן מגרמיש לכיוון כללי מינכן.
הרכב נצמד למסלול כולל בעיקולים ובזוויות.
הגרמנים זה עם שלא מבין “חוכמות” אם יש בקטע כביש סכנה כל שהיא ואפילו בעת ירידת גשם, השילוט האלקטרוני יורה על הפחת מהירות לקטע הדרך המסוכן,
כך שאם בקטע יש קרח או ערפל או כל לקות אחרת המהירות אוטומטית תפחת, ואם לא אז כנראה שלא צריך.
-
כתבת לפני כמה פוסטים –
“ ולמען הסר ספק אם אינך מיומן בנהיגה בתנאים שכאלו / מהירויות גבוהות / תנאי מז"א קשים – קבל ביטול לגבי המלצתי !!! “
היות והספק לא הוסר
היות והשואל לא חזר בנתיים
היות ולא ידוע על חיבתו למכוניות מהירות
והשאלה הייתה על טיול בחורף- יעדים- ואופציות
כל השיח על חיבתך לאוטובאנים, מהירות נהיגה, סוגי רכב- מיותר .
-
-
@pbjx אמר:
מדהים=====איזה אחווה !!!
תודה רבה-ואשמח לעוד טיפים.
והאם זוג שבחיים לא עשו סקי יכולים להנות מהחוויה הזאת-ע”י מדריך?!
לדעתי לא מחווית סקי/סנואובורד.עד שאתם תלמדו לבלות יותר זמן על המגלשיים ולא על הישבן כבר תעזבו.
שעשועי שלג כמו מזחלות בהחלט יכול להיות כייף.
יכול להיות שמזג האוויר יהיה מאוד לא נעים לכן הייתי מתרכז בטיול עירוני.
נניח מינכן + זלצבורג, עובר בינהן ברכבת