ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טלפון חו"ל: נוחת בשווייץ, שוהה בצרפת. מה כדאי?

פורום אירופה
    צרפת שוויץ
    8
    9
    926
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יובל אבו ארבע
      יובל אבו ארבע נערך לאחרונה על ידי

אנחנו טסים לשהות של 4 ימים בחבל אלזס, צרפת. נוחתים וממריאים מציריך, שווייץ. (הטיסות לבזל היו בשעות לא נוחות.)

ממה שקראתי ברחבי המרשתת, אני לא בטוח שכרטיס סים שאני קונה בשווייץ יהיה טוב גם בצרפת, ולהיפך.

האם כדאי לי, אם כן, לקנות חבילת חו”ל בארץ (לקוח פלאפון)? או שיש כרטיסי SIM שטובים גם לשווייץ וגם לצרפת?

תודה מראש.

עמיחי13 אנשיםטובים 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mcmcmc
        mcmcmc נערך לאחרונה על ידי

נדמה לי שעדיין יש את מבצעי הכרטיס סים ל-3 שנים בפלאפון. אתה קונה כמה ג’יגה ויכול להשתמש מהפעם הראשונה למשך שלוש שנים. זה מאוד נוח וגם לא יקר (משהו כמו 30 ש”ח לג’יגה)
        דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • עמיחי13
          עמיחי13 @יובל אבו ארבע נערך לאחרונה על ידי

@יובל-אבו-ארבע

מאז שקנינו כרטיס גלובל סים אנחנו כבר לא צריכים סים מקומי. בטח בטיול קצר שבו גם חבל על הזמן של החיפוש וגם העלות גבוהה יותר פר יום.

גלובל סים נותן לכם מענה לכל הצרכים של גלישה. אם אתם צריכים גם שיחות, ויש לכם ידע טכני, אז אפשר להתקין אפליקציות שיאפשרו לכם להתקשר גם למספרי טלפון רגילים על גבי חבילת הגלישה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אנשיםטובים
            אנשיםטובים @יובל אבו ארבע נערך לאחרונה על ידי

@יובל-אבו-ארבע

אני לא יודע לגבי המחירים של פלאפון. אני כבר הרבה שנים בגולן, ומחירי חבילות חו”ל שלהם לא מאד גבוהים. 100 שח לגיגה (מספיק לגיחה) או 150 ל-3 גיגה (מספיק לי לשבועיים).

חוץ מזה שלא צריך לטרוח, לקנות או להחליף סים (רק 5 דקות באינטרנט) אני גם שומר על המספר שלי. היום הרבה גופים שולחים SMS, הן כאמצעי זיהוי (במקום סיסמא, כולל למשל חברת האשראי שאותה אני בודק בחופשה), והן ככלי עבודה. SMS נכנס זה בחינם

ואם צריך, אני גם עונה לשיחת טלפון נכנסת שנראית לי חשובה. מחיר של 3 שח לדקה הוא כמובן לא זול, אבל אם יש שיחה חשובה שתעלה לי 10 שקלים זה לא ישבור אותי. לא טורח לעשות חבילת שיחות כי זה באמת מסתכם בשקלים בודדים אם בכלל.

כמובן -כל אחד והצרכים שלו

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל @mcmcmc נערך לאחרונה על ידי

@mcmcmc אמר:

נדמה לי שעדיין יש את מבצעי הכרטיס סים ל-3 שנים בפלאפון. אתה קונה כמה ג’יגה ויכול להשתמש מהפעם הראשונה למשך שלוש שנים. זה מאוד נוח וגם לא יקר (משהו כמו 30 ש”ח לג’יגה)

אם טוענים מחדש את ה SIM אז 3 שנים מהטעינה המחודשת.

@אנשיםטובים אמר:

@יובל-אבו-ארבע

אני לא יודע לגבי המחירים של פלאפון. אני כבר הרבה שנים בגולן, ומחירי חבילות חו”ל שלהם לא מאד גבוהים. 100 שח לגיגה (מספיק לגיחה) או 150 ל-3 גיגה (מספיק לי לשבועיים).

חוץ מזה שלא צריך לטרוח, לקנות או להחליף סים (רק 5 דקות באינטרנט) אני גם שומר על המספר שלי. היום הרבה גופים שולחים SMS, הן כאמצעי זיהוי (במקום סיסמא, כולל למשל חברת האשראי שאותה אני בודק בחופשה), והן ככלי עבודה. SMS נכנס זה בחינם

ואם צריך, אני גם עונה לשיחת טלפון נכנסת שנראית לי חשובה. מחיר של 3 שח לדקה הוא כמובן לא זול, אבל אם יש שיחה חשובה שתעלה לי 10 שקלים זה לא ישבור אותי. לא טורח לעשות חבילת שיחות כי זה באמת מסתכם בשקלים בודדים אם בכלל.

כמובן -כל אחד והצרכים שלו

אתה מתייחס רק לחו”ל, אבל אצל רובנו כתיירים מרבית השימוש בסלולרי היא בארץ ויש עוד שיקולים לבחירת ספק סלולרי מעבר לשימוש בחו”ל. למשפחה שלי אני כל הזמן מחליף ספק סלולרי, נדיר שספק שורד לאיזשהו מספר שנתיים ויותר. לי (אלו הצרכים שלי) לא מתאים לכבול אותנו לגולן.

בעבר אני לקחתי סלולרי נוסף כגיבוי, למקרה של תקלה משביתה לסלולרי שלי, ושמתי בו את ה SIM הרגיל שלי לישראל.

היום לכל המשפחה יש טלפון Dual SIM, לכל המשפחה יש בטלפון את ה SIM הרגיל לשימוש בארץ וגלובל לשימוש בחו”ל. אנחנו כבר לא טורחים להוציא אותם מהמכשירים, כך שהודעות SMS מישראל מגיעות כרגיל לאותו מכשיר גם בחו”ל.

מכיוון שלכל אחד מאיתנו יש גלובל קבוע עם מספר קבוע של פלאפון אז בני המשפחה והמכרים יודעים לתפוס אותנו גם בחו”ל במספר 050 הקבוע לחו”ל, חברי המשפחה הלחוצים יותר מבצעים “עקוב אחרי” מהמספר הרגיל למספר של גלובל (כשנוסעים לחו”ל כמובן), חלקנו לא טורח או פשוט לא רוצה שיטרידו אותו כל מיני קבר רחל בחו”ל, החלפת המספר מבחינתם רצויה.

אני לא יכול להחליף מספר כשאני נוסע לחו”ל, העבודה רוכשים עבורי חבילה 😥

• Tal1968
                Tal1968 נערך לאחרונה על ידי

ממליצה מאוד על גלובל סים של חברת פלאפון. ניתן לרכוש גם לא ללקוחות פלאפון. לעתים יש להם מבצעים עם לאומי קארד ואז זה ממש משתלם.

אתה מטעין את הסים בכמה גיגה שתרצה. הסים תקף ל – 3 שנים . כך שתוכל לעשות בו שימוש גם בנסיעות הבאות.

ההטענה פשוטה מאוד באתר החברה באינטנרט.

יובל אבו ארבע תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • יובל אבו ארבע
                  יובל אבו ארבע @Tal1968 נערך לאחרונה על ידי

וואו, תודה לכולם על כל התגובות, אבדוק את האפשרות של גלובל סים!

Sailor תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • Sailor
                    Sailor @יובל אבו ארבע נערך לאחרונה על ידי

@יובל-אבו-ארבע

אני משתמש כבר 3 שנים וממליץ עליו מאד.תוספת ל-3 גיגה טענתי רק כדי לשמר את הסים.

• ?
                      משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

בשביל מה לקנות חבילה בחול? אפשר לגלוש ברשת אלחוטית,אני חזרתי משוויץ לפני חודש וגלשתי באינטרנט ברשת אלחוטית.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון