רחוב קוואסאן, האם עדיין שווה?
-
יש לנו 8 שעות ברוטו בשבת הבאה ורציתי לצאת לקוואסאן שמאוד התחברתי לאווירה שלו בתחילת שנות ה2000.
שמעתי שיש לאחרונה פקקים רצינים בבנגקוק ושהרחוב עצמו ״ירד מגדולתו״ ?
דיעות, הצעות?
-
בבנקוק תמיד יש פקקים.יש גם בתל אביב אז מה? הקווסן רוב הזמן עמוס במטיילים בעיקר בערב.הקסם שלו לא פג.כף להסתובב שם.פאבים.מסעדות.מסאזים.קניות.רעש.שווה ביקור.
-
-
זה תלוי איזו אווירה אתה מחפש …. הקוואסן זה רחוב של תרמילאים בעיקר עם אווירה כזו: הרבה רעש, הרבה ח’ברה צעירים, בשעות הערב והלילה פאבים וברים והרבה שיכורים. רוכלים למינהם, אכסניות ובתי מלון זולים ….. אם זו האווירה שאתה מחפש אז כן זה עדיין קיים
הרחוב עובר מתיחת פנים – משפצים את כל הרחוב ו”מסדרים” את כל נושא הבאסטות – אז צריך לקחת את זה בחשבון
-
מפנים את הבאסטות מהקוואסן ??
מה השלב הבא במהפכה? הפיכת שוק פרטונם לטרמינל 21 ?
תרשו לי לנחש בביטחון שבאסטות היו שם לפנינו..ויהיו וישארו שם גם הרבה אחרינו..זה לא ישתנה.
גם אם “יסדרו” או כל מילה אחרת שתבחרו.
מי שאוהב את מה שיש לאזור להציע כנראה שימצא בו שוב את הקסם.
שוני? אני מניח ששום דבר כמעט היום בכל תאילנד לא לגמרי דומה למה שהיה לפני 20 שנה
-
תודה לכם
נשמע עדיין שווה בהרבה על להישאר בשדת.
היו דיעות נגד מונית בשעות השיא. אני מניח שמדובר אצלנו על 5 בערב
איך לנסוע לקוואסאן?
-
רוני.לאחרונה הייתי שם בינואר.לא בידיוק פינו את הבאסטות בקווסן ומסביב.פשוט מאפשרים להם לפתוח את הבסטות רק בשעות אחר הצהרים והלאה.זה כל השינוי לא שיפוצים ולא צביעה המקום בכללי נישאר אותו הדבר.
-
לדעתי – חס וחלילה מונית משדה התעופה, ועל אחת כמה וכמה לא בשעות אחה”צ.
קח את הרכבת משדה התעופה עד לתחנה האחרונה Phaya Thai, ומשם קח מונית לקאוסאן.
-
יש אוטובוס מנמל התעופה עד לקווסן.עולה בערך 60 בהאט יוצא מקומה 1 מול שער 8. ממוזג נוח וישיר. נכון לינואר האחרון.
-
-
תחליף כסף בנמל התעופה.באוטובוס משלמים במזומן תיבדוק לגבי זמני האוטובוס גם לגבי החזרה והיכן הוא אוסף מהקווסן לנמל התעופה.התחנה היא בסמוך לתחנת המשטרה של הקווסן.
-
@shimon-amar אמר:
רוני.לאחרונה הייתי שם בינואר.לא בידיוק פינו את הבאסטות בקווסן ומסביב.פשוט מאפשרים להם לפתוח את הבסטות רק בשעות אחר הצהרים והלאה.זה כל השינוי לא שיפוצים ולא צביעה המקום בכללי נישאר אותו הדבר.
נרגעתי .
-
מכיוון שמדובר סה”כ בכמה שעות, לא הוסבר אם זה במסגרת קונקשן או משהו אחר,
נסיעה באוטובוס או במונית עלולה להפוך את ה8 ברוטו לשעה נטו, אם זה מתאים או לא
משאיר את זה לשואל
-
כן במסגרת קונקשיין תודה
ותודה גם לשמעון
חשבתי שישאיר לנו 2-3שעות. לאכול ארוחת ערב להסתובב קצת ולחזור.
זה מטורף?
אנחנו מגיעים מסינגפור, לא מהארץ
-
אם לא לחוץ אז זה בסדר.אם אתם לא מגיעים לבנקוק אז בקומה 1 בקצה של הקומה יש מסעדה גדולה של אוכל תאילנדי עממי במחירים סבירים.
-
תודה שמעון
-
אוטובוס סתם יבזבז לך זמן בפקקים. ממליץ שוב בחום על הרכבת.
-
אחרי הרכבת תיצתרך מונית לקווסן ושוב ניתקעת בפקקים.אוטובוס הוא ישיר לקווסן.לשיקולך.
-
-
נכון, המונית מ-Phaya Thai לקאוסאן עלולה להתיקע בפקקים, אך מדובר במרחק קצר יחסית. לדעתי הרכבת בשילוב עם מונית במקטע האחרון עדיין יחסכו זמן יקר.