טיול משפחתי לפני גיוס
-
מצטער אם לא הובנתי נכון. אני לא טוען שפנסילבניה לא מתאימה לכם. האמת – אין לי מושג מה מתאים לכם כי אני לא באמת מכיר אתכם.אני חושב שפנסילבניה יכולה להיות נהדרת וכיפית. כי יש שם עיירות ואטרקציות וקצת טבע, וקצת קניות, והיא קרובה ובדרך בין ניו יורק לוושינגטון שרציתם.
אבל אני גם חושב שדרום פלורידה יכולה להיות נהדרת כי יש שם אטרקציות וטבע (אחר) וקניות, והיא קרובה בדרך לטיסה לישראל
אני חושב שלהיות שבוע ויותר באורלנדו יכול להיות נהדר כי יש שם המון אטרקציות (לא רק הפארקים הגדולים) וקניות ואפשר לעשות גיחות לטבע וגם ככה רציתם להיות שם.
אני חושב שגם להמשיך מוושינגטון לניאגרה זה נהדר כי יש שם עיירות ואטרקציות וקניות, ובסוף יש את הניאגרה שהבעתם עניין וטיסה לאורלדנו
אני גם חושב שקונטיקט, בוסטון וההרים הלבנים יכול להיות נהדר כי יש שם עיירות, אטרקציות, טבע וקניות. אבל אין שם יעד שרציתם
ממה שהבנתי שמעניין אתכם – כל אחד מהדברים האלה יהיה טוב. באף אחד מהם לא “תיפלו”
אבל אתם מכירים את עצמכם הכי טוב ואתם צרכים לבחור מה “הכי” מתאים לכם
-
אני חושבת שנצמד לרעיון המקורי של ניו יורק (מקווה ש3 לילות יספיקו)
משם נמשיך וושינגטון מקווה שנחליט מה לעשות מסביב כדי להוסיף עוד לילה בבירה. אני מעדיפה מעין טיול כוכב.
ומשם טיול של טבע אטרקציות וקניות בדרום פלורידה. בטוחה שהילדים יתלהבו מהשיט בביצות, התנינים ופרות הים ואפילו מוזיאונים שטותיים. מקווה למצוא שם עוד אטרקציות של אומגה, שנורקל ואולי דולפינים....ואם ישארו לנו ימים ריקים אז נוסיף אותם בהתחלה ואז אולי נגיע בכל זאת לניאגרה.
מה דעתך?
-
בהינתן אתם משפחה עירונית עם ילדים יחסית גדולים, אני חושבת שכדאי לכם להוסיף עוד יום לניו יורק. נכון שהלינה בניו יורק מאד יקרה, אבל שאר הדברים לא יותר יקרים מאשר במקומות אחרים וגם השופינג יכול להיות מצוין (אין מס קניה על פריטי לבוש ונעליים שעולים פחות מ-100$).
-
לטעמי ומנסיוני, 2-4 ימים (מה זה 3 לילות?) לביקור ראשון עם מתבגרים בניו יורק זה ממש מעט. אם יש ימים ספייר הייתי מוסיפה אותם בעיר עצמה.
-
הי שני
זוהי בהחלט אופרציה לארגן טיול ארוך בארהב אבל מצפה לכם
כיף מתמשך ומשפחתי-ארה’ב הרי מהממת
ומרובת אפשרויות.
מצרפת סיכום טיול שלנו,שכלל את שיקגו,וושינגטון,אורלנדו וניו יורק-
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3812971/srch-95#
מצטרפת לקודמיי שממליצים להאריך ואפילו בהרבה את פרק אורלנדו,וגם קצת את פרק ניו יורק.
וושינגטון עיר מקסימה ואיזה בנות חכמות שכיוונו אתכם לשם
.אם את מחפשת איך להאריך ולהעשיר אז התכנון של דור.ד נראה אפשרות מעניינת.
סיגל
-
קוראת את סיפור הטיול שלך . מחכה לחזור ולספר עד כמה היה טוב, כרגע אני בשלבי הלחץ והחרדה....
-
חחח מוכר לגמרי!
הנוסחה להצלחה היא להכין ‘בנק’ אפשרויות אבל
לקחת בחשבון שבטיול עצמו דברים ישתנו ולזרום.
גם אם נדמה לך שלא תחזרו למקומות מסוימים-קודם כל אין לדעת
אבל גם פשוט לשחרר ולזרום.
מה שכן-שתמיד יהיו באוטו מטענים לטלפונים,אוכל ושתייה.יש הפתעות גם בנושא הקולינרי .תמיד
.תעזרי בנו כאן בפורום המשפחתי והנהדר הזה

תשתדלי להנות גם משלב ההכנות
סיגל
-
שאלה אולי פשוטה אבל כבר יש לכולכם ויזות לארהב ?
אם לא אז מקווה שעשיתם אופציית ביטיל טיסות.
ישנה בעיה לאשר ויזות למיועדי גיוס.
-
אכן יש לכולנו. חששנו מאוד מעניין הגיוס ואני שמחה שקיבלנו בלי שום בעיה.
ועשינו גם ביטוח למקרה של שינוי בתאריך הגיוס
-
טיול נעים