ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופשה חמישי - שני לזוג

פורום סקי וסנובורד
    איטליה טיסות צרפת
    8
    16
    2083
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • matanyac
      matanyac נערך לאחרונה על ידי matanyac

אהלן,

אני גולש ותיק, אשתי ברמה של כחולים+

אני מחפש חופשה של 3-4 ימים באירופה (תאריכי יציאה אפשריים 30.1.2020 או 13.2.2020)

אני כבר הרבה שנים בונה חופשות לבד אבל הפעם מתקשה בעיקר בגלל שאני לא מצליח למצוא טיסות בשעות הגיוניות (איזיגט לז’נבה זה שעות נוראיות).

בגדול הכיוון הוא איטליה/צרפת. אין לי בעיה לנהוג 3 שעות לאתר אם צריך. האתר צריך להיות מתאים למתחילים מהזן של כחולים {אין צורך בירוקים). אין צורך במתקדמים כי החופשה נטו מותאמת לרמה שלה.

המלון צריך להיות 3-4 כוכבים (עם עדיפות ל-4 + בריכה).

תקציב גמיש באופן יחסי

רעיונות?

ענבל אין על סקי yohanand Barryg drporat 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענבל אין על סקי
        ענבל אין על סקי @matanyac נערך לאחרונה על ידי

@matanyac

האם אתה סגור רק על צרפת ואיטליה? או שאתה פתוח לעוד הצעות? כמו סוצי לדוגמא שעתיים טיסה ו 40 דקות נסיעה לאתר.

יש בעיתיות בקלאבים ל 3 4 ימים.לפי מה שהבנתי הם רוצים רק לשבוע שלם לעומת זאת סוצי אפשר שבוע,אפשר מראשון עד חמישי,ואפשר מחמישי עד ראשון סו”פש.

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ענבל אין על סקי
          ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

וזה דרך חברה.אם אתה מארגן עצמאי בכלל תוכל לשחק עם הדברים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • yohanand
            yohanand @matanyac נערך לאחרונה על ידי

@matanyac

טיסת אל על נוחה למילאנו. 

אתרים? מדונה די קמפיליו, צ'רביניה…

אם אתר בן 50 קמ מסלולים יתאים, קח בחשבון גם את aprica.

• Barryg
              Barryg @matanyac נערך לאחרונה על ידי

@matanyac

אני אתן לך כיוון קצת אחר- בנסקו, אבל לקחת את מלון קמפינסקי, 5 כוכבים אמיתי עם כל הפינוקים וסקי פס שמאפשר להיכנס לגונדולה בלי תור. יש סיכוי טוב שבשיקלול כולל של העלויות, כולל אוכל, לא יצא שונה מאיטליה/צרפת, ואולי יותר זול.

• ענבל אין על סקי
                ענבל אין על סקי @Barryg נערך לאחרונה על ידי

@Barryg

הבעיה בבנסקו זה התורים האין סופיים.ואני לא מדברת על כניסה לגונדולה אני מדברת באתר עצמו. המון תורים במיוחד בינואר.

yohanand רונימי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • yohanand
                  yohanand @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

זו הסיבה שאני מציע את aprica. תחליף ראוי ולא עמוס לבנסקו.

• drporat
                    drporat @matanyac נערך לאחרונה על ידי

@matanyac

הייתי ממליץ על La Rosiere או Reberty כיעד צרפתי מושלם לכחולים, אבל יש 2 בעיות: קשה להניח שתמצא משהו סביר בצרפת לא לשבוע, והטיסות הן לג'נבה.

אם אתה לא רוצה לטוס לג'נבה עם טורקיש או עם לופטהנסה דרך ציריך/פרנקפורט, אז איזיג'ט. לוקחים העברה פרטית בחצות וחצי ומגיעים לשדה לפני 4 בבוקר, בזמן לטיסה של 6. עשיתי את זה היום.

אמצע פברואר בצרפת זה תורים בכל מקום בגלל חופשת בתי הספר. אז רק ינואר.

בVerbier שוויץ לא היתה לי שום בעיה לקחת לכמה ימים בלבד. אפשר להגיע ברכבת עד לLe Chable, כשיש מלון פשוט מאוד ממש שם, ליד הגונדולה המגיעה לMedran.  העיירה למעלה קסומה כמובן, ובחיבור ל4 העמקים תמצא מספיק כחולים. אבל זה תקציב אחר מאשר איטליה וצרפת.

jisaacs תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • jisaacs
                      jisaacs @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

למה לא אוסטריה- טיסת סוויס חמישי בבוקר, חוזרים ראשון בלילה.  

מבחר אינסופי של אתרים באוסטריה או שוויץ. 

כןלם עד 3 שעות נהיגה מציריך. 

לשוויצרים אפשר להגיע  בדרך כלל גם ברכבת משדה התעופה. 

• מ. פולני
                        מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

טיסת אל על או לופטהנזה למינכן חמישי בשש בבוקר. טיסת חזור בשני 22:00. לא חסרים מלונות באף אתר במרחק 3 שעות נסיעה מהשדה.
                        • matanyac
                          matanyac נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם.

נתחיל מהסוף – הוזמנו כרטיסים של לופטהנזה למינכן בחמישי בבוקר, חזרה בשני ב 19:00.

האתר יהיה אישגיל, כאשר הזמנו מלון 5* כמה דקות נסיעה ממנו.

תודה על העזרה.

באופן ספציפי לתגובות – סוצ’י > מפחיד אותי להרגיש מזרח אירופה, מה שמתחבר עם ההמלצה על בנסקו (היייתי ולא אחזור לשם) שהדבר היחיד שטוב בה זה המחיר, מעבר לזה הרושם הכללי היה רע מאוד.

לגבי העברה פרטית בחצות – זה מבחינתי סיום עם טעם מר (לא לשיון כל הלילה בשביל טיסה) – לכן איזיגט לא באים בחשבון.

• רונימי
                            רונימי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

התכוונת לפברואר, כי בינואר בעיקר במחציתו השנייה התור לא נוראי.

אכן הנופש מחפש לתחילת פברואר אבל תקנתי לטובת שאר משתמשי הפורום.

לסיכום, בנסקו זה לאמצע ינואר עד סופו (השנה בשבוע האחרון יש תחרות סקי, חלק מהמסלולים ייסגרו וצפיו עומס)

וכן חציו הראשון של מרץ, בפברואר נוראי!!! ואם אין ברירה הייתי מהמר על 5 ינואר ומעלה

• ענבל אין על סקי
                              ענבל אין על סקי @matanyac נערך לאחרונה על ידי

@matanyac

מציעה לך ללכת לאחור בפורום ולקרוא על מישהו שנסע לסוצי (נראה לי מישהו בשם יניב) לפי מה שקראתי הוא מאד נהנה שם אין את התורים כמו בבנסקו.טיסה של בערך שעתיים ו 40 דקות לאתר.כל מי שדיברתי איתו שהיה בסוצי נהנה מאד ולא התאכזב.

הצעתי את סוצי כי הבנתי שאתם קצים בזמן.

• ענבל אין על סקי
                                ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

סליחה מישהו בשם עופר

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • drporat
                                  drporat @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

מבלי לרצות להעליב, אני לא חושב שניתן באמת להשוות בין סוצ’י לבין אישגל או כל מקום אחר במערב אירופה. לא מבחינת המרחב, המסלולים, הapres ski וכמובן המערך הרפואי חו”ח

זה שמישהו בפורום רשם שנהנה שם זה מובן, וזה לא רלוונטי כמובן.

כמו בכל מקום על פני כדור הארץ, זה תלוי בציפיות, יכולת גלישה וסגנון, תקציב וידיעת שפה.

סוצ’י רלוונטית מול באנסקו/בורובץ עקב גודלה, אך יקרה בהרבה. כמי שלא דובר רוסית, בדקתי חבילות של מפעילים ישראלים בסוצ’י. ישנם אתרים מערב אירופאים של 100 קמ+ זולים יותר, אך צריך לעשות זאת בעצמך. למי שזה לא מתאים, שיכניס היד עמוק לכיס

• ענבל אין על סקי
                                    ענבל אין על סקי @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

המלצתי על סוצי רק בגלל שהוא כתב שהוא נוסע רק ל 3 ,4 ימים טיסה מאד קצרה והגעה מהירה לאתר.לעומת מקומות אחרים שאני סמוכה ובטוחה שמרחב הגלישה הרבה,הרבה יותר גדול אבל הטיסה והנסיעה לאתר עורכים הרבה יותר זמן! וחבל לבזבז זמן על זה.

• 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון