ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Barryg
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 0
    • פוסטים 117
    • הגבוה ביותר 14
    • קבוצות 0

Barryg

@Barryg

15
    מוניטין
    44
    צפיות בפרופיל
    117
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3155477 גיל 56

Barryg הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Barryg

• RE: סלה רונדה

סנטה קריסטינה זה מקום מעולה ללון בו מבחינת הקישוריות למתחמי הסקי. יש לכם את גונדולת ה- saslong שמתחברת למתחם הגלישה הגדול שכולל את מסלול הסלה רונדה. מהחניה של אותה הגונדולה יש “רכבת” במעלה ההר לצד השני, היא חינם ולוקחת כמה דקות בלבד, מביאה לגונדולת ה- col raiser שמביאה למתחם יתר קטן אבל גם ממש נחמד, כולל מסלול של 10.5 ק”מ לאורטיזיי.

פורסם בפורום סקי וסנובורד
      Barryg
      Barryg
    • RE: המלצה על מגיני ברכיים/מרפקים?

לגבי המהירות הגבוהה יותר בסקי, ידוע, אבל אני מפחד לעבור לסקי כי ההתרסקויות נראות לי הרבה יותר מפחידות… על הבורד הגעתי לכ- 70 קמ”ש, נראה לי מספיק 

Barryg
      Barryg
    • RE: מחפש המלצה למדריך סקי עצמאי (לא בית ספר) בבנסקו

היינו בבנסקו בינואר, הזמנתי לאשתי שיעורים פרטיים מ- sankiyskischool.com

ההתכתבות במייל הייתה מול בובי שעזרה מאוד לבחור כמה שיעורים לקחת (סתם לדוגמה, המליצה על שעתיים ולא 4 שעות ביום כשציינתי שאשתי רחוקה מלהיות בכושר). המדריך היה פיטר, אשתי הייתה מרוצה מאוד מהשיעורים.

אני יודע שביקשת מדריך עצמאי ולא בית ספר אבל ההתרשמות שלי היא שמדובר בבית ספר קטן יחסית עם מדריכים טובים ויחס מעולה. שיעור פרטי של שעתיים עלה 130 לב. אגב, מחזק את העניין של שיעור פרטי בבנסקו ולא שיעור בקבוצה במסגרת החבילות המשווקות בארץ, שמעתי על הרבה בעיות עם ההדרכות האלה- אפשר ליפול על מדריך טוב ואפשר שלא, קבוצות ממש גדולות, מחליפים מדריכים באמצע וכו’.

Barryg
      Barryg
    • RE: חופשת סנובורד

שבוע ראשון בבנסקו ואחרי זה סלה רונדה זה אחלה

Barryg
      Barryg
    • RE: סלה רונדה למתחילים

אוסיף קצת על מה שרשמו לפני מניסיון של פעמיים באזור הסלה רונדה, פעם אחת בקמפיטלו ופעם אחת בסנטה קריסטינה:

1. 1) האתר מתאים למתחילים אבל אפילו לא תתחילו למצות אותו בשבוע הראשון. בשני הפעמים שהייתי היו איתנו חבר’ה שזה היה השבוע הראשון שלהם, בשני הפעמים מתחם הלימודים קצת מרוחק משאר המסלולים אם כי לקראת סוף השבוע המדריכים לקחו אותם גם לאזורי הגלישה הראשיים.
      2. 2) יש שיעורים קבוצתיים ויש פרטיים. כ- 4 אנשים ברמה זהה יש מצב ששווה לכם לקחת הדרכה רק בשבילכם. מהניסיון שלי, לסנובוד אפשר שעתיים ביום ובשאר הזמן לתרגל לבד. לסקי ממה שאני יודע מקובל 4 שעות ביום.
      3. 3) בגדול בשבוע הראשון אין לכם מה לחפש שם…
      4. 4) עקומת הלמידה שונה מאוד- בסנובורד 3 הימים הראשונים מבלים בעיקר על התחת ואחרי זה השיפור מהיר מאוד. בסקי גולשים מההתחלה אבל השיפור איטי יותר. מה שכן, בגלל שאתם מתכננים לסלה רונדה, סביר שבשבוע הראשון תראו יותר מהאתר עם סקי. היתרון בסקי הוא בשטחים מישוריים שבהם הסנובורדיסטים נאלצים להוריד את הבורד וללכת. היתרון בבורד מבחינתי הוא שפציעות בסקי נוטות להיות חמורות יותר…
      5. 5) כמו שכתבו פה, סלבה די חיה גם אחרי שעות הגלישה, וגם בקאנזיי יש כמה פאבים. אי אפשר להשוות את זה לאוסטריה אבל זה בסדר כי עוד לא הייתם באוסטריה. מה שכן, בגלל שזה שבוע ראשון ולמרות שאני חסיד של ארגון עצמאי נראה לי שעדיף לקחת חבילה מוכנה מהארץ ולא לארגן לבד. יש מספיק דברים חדשים בשבוע הראשון, לא צריך גם את הארגון על הראש.
      Barryg
      Barryg
    • RE: שאלות למומחי אישגיל

אם אפרה סקי לא מעניין אותך ואתה עם רכב אתה יכול לחסוך לא מעט על ידי לינה בעיירות הסמוכות. חניה ליד הגונדולות המזרחיות באישגל (פימבה והשניה עם השם המסובך) אתה תמצא בלי בעיה, יש גם חניה מקורה מאוד נוחה בתשלום, בשנה שעברה בפברואר היה בה הרבה מקום גם בשעות שאתה מדבר עליהן. 

לגבי הדרכה אין לי המלצה על בית ספר ספציפי אבל תתחיל לשלוח להם מיילים כבר עכשיו.

Barryg
      Barryg
    • RE: המלצה למלון טוב בבנסקו

אם את באמת רוצה להתפנק, במחיר שלדעתי בהחלט הולם את מה שמקבלים, לכי על קמפינסקי. מלון 5 כוכבים אמיתי בסטנדרט אירופאי, צמוד לגונדולה ואת יכולה לקנות בו סקי פס VIP שחוסך את התור בגונדולה. ארוחת בוקר מעולה ומרכז ספא עם ג’קוזי חיצוני.

Barryg
      Barryg
    • RE: התייעצות לגבי אתר סקי למתחילים

@nirm12345

מדויק

Barryg
      Barryg

@nirm12345

כשאתה לוקח חבילה שכוללת ציוד סקי מדובר רק בנעלי סקי+מגלשיים ומקלות, או נעלי בורד ובורד. אתה צריך לקנות/לשכור/להשאיל מחברים את כל השאר (מכנס, מעיל, גרביים, בגדים תרמיים, גוגלס, קסדה, כפפות). בארץ אפשר לשכור מעיל ומכנסי גלישה, קסדה אפשר בדרך כלל לשכור באתר (למרות שעם מחירי הקסדות בדקטלון לא רואה באמת סיבה לעשות את זה) ואני לא מכיר מקומות שישכירו גוגלס וכפפות.

Barryg
      Barryg

@nirm12345

דבר עם https://sankiyskischool.com

הם גם יכולים גם להמליץ לך על כמות השיעורים (לאשתי למשל המליצו על שעתיים ביום ולא 4 שעות בגלל כושר גופני נמוך, אז הם לא מנסים לדחוף יותר שיעורים סתם).

Barryg
      Barryg

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Barryg

• RE: המלצה למדריך סקי למשפחה בבנסקו

@beilisimo אמר:

הי, נוסעים במרץ 2+ 4 ילדים 5-12

אשמח המלצה למדריכ/ה בבנסקו.
      וכמה אמור לעלות?

מהו זמן ההדרכה המומלץ לחופשת סקי ראשונה לילדים?

לפני כשלוש שנים טסתי עם אשתי, לקחנו לה מדריך דרך sankiyskischool.com, היה בסדר גמור. עונים מהר למייל ומאוד שירותיים.

Barryg
      Barryg
    • RE: המלצה על snow-forecast
      מצטרף להמלצה על הזמנה מוקדמת ב- mietski, אבל יש פה דגש חזק על המוקדמת, מה שדורש החלטה מאוד מוקדמת בנוגע לאתר אליו טסים. למשל, השנה הם פתחו את ההזמנות לחורף הנוכחי ב- 19 ביולי 2019. בבוקר בו קיבלתי מהם את ההודעה על תחילת ההזמנות המחירים היו מגוכחים ברמה של 20 יורו לסט סקי פשוט לשבוע. אנחנו השתהינו והזמנו באותו הערב, המחירים כבר עלו קצת אז יצא לנו סקי ב- 38 ובורדים (Burton Process) ב- 55 לשבוע בזאלבאך, מחיר מדהים.
      Barryg
      Barryg
    • RE: סן אנטון - גודל האכזבה מאתר שאמור להיות הטופ של הטופ.
      מסכים, נהנתי הרבה יותר מהמסלולים באישגל. סן אנטון טוב לגלישה באופפסיט.
      Barryg
      Barryg
    • RE: מדריך סקי בבנסקו

@שלום111

אין לי המלצה על מדריך ספציפי אבל לפני כשלוש שנים לקחנו לאשתי הדרכה פרטית דרך https://www.sankiyskischool.com/ והתרשמתי לטובה. ממליץ לדבר איתם.

Barryg
      Barryg
    • RE: בנסקו - עם נכדות

@halfpipe

בפורים לא בטוח שיהיו תורים מטורפים בגונדולה. 

כיוון שאתם מנוסים הייתי מרכיב חבילה לבד, בעיקר בגלל שכדאי מאוד לקחת הדרכה פרטית (במיוחד עם המחירים בבנסקו שהם סבירים לגמרי) ולא את ההדרכה הקבוצתית שתקבלו במסגרת החבילה. גם ציוד עדיף משמעותית לשכור מאחת החנויות הפרטיות ולא מההאנגרים של החברה שמפעילה את האתר, שזה מה שתקבלו עם חבילה. לגבי המלון, בסיטואציה שלכם הייתי לוקח את המלון הכי קרוב לגונדולה, שהילדות לא יתבאסו ללכת הרבה עם נעלי הסקי.

Barryg
      Barryg
    • RE: סקי בנסקו מתחילים תור גונדולה

@Sigal_3184669

דברו עם sankiyskischool.com, יש לי ניסיון מאוד חיובי איתם

Barryg
      Barryg
    • RE: סרטון לא ערוך ראשון מהחופשה- הפעם השתדלתי להרים את

@markus

אני מסכים עם מרקוס, בחיבור עם המסלול מימין, במהירות שבה היית, לא הייתה לך שום סיבה לא להיצמד לשמאל הפנוי במקום לחתוך לאמצע… והקטע עם הילד מאוד מסוכן, אם הייתי האבא הייתי רותח מעצבים. במיוחד שאין באמת סיבה, המסלול לא עמוס, יכולת להישאר בצד שמאל.

Barryg
      Barryg
    • RE: אתר סקי שהייתם ממליצים שאין הרבה מוגלים

@מ-פולני אמר:

@מטייל_3937334

מסלול 1A בזלבך. תחרותי. שחור. מפנה צפוני (לא דרומי כפי שנכתב למעלה – המפנה הדרומי מקבל הכי הרבה שמש). בין עצים. לא רואה שמש. רד אותו ותרוץ לחפש מוגולים.

אנחנו בזאלבאך השנה בפעם הראשונה, מה עוד מומלץ? 🙂

Barryg
      Barryg
    • RE: סקי בנסקו מתחילים תור גונדולה

@ענבל-אין-על-סקי

אולי מידע על המקום יש לך אבל אני אישית נכנסתי בלי תור עם הסקי פס VIP בלי בעיה, בדיוק כמו שכל המדריכים עושים. או שאת טוענת שגם המדריכים מחכים בתור?

Barryg
      Barryg
    • RE: שאלה,

@simonbr

לא כל כך זוכר את הכחולים בסן אנטון אבל, לדעתי, אכן הרבה אדומים בסלה רונדה היו נחשבים לכחולים באוסטריה.

מהניסיון שלי בסן אנטון (3 ימים, מתוכם יום של סופת שלג ללא ראות כלל), לא אתר מומלץ למתחילים. כמובן שיכול להיות שמזג האוויר השפיע על הרושם הזה.

Barryg
      Barryg