מאיזה חברה השכרתם רכב במנצ'סטר איירפורט?
-
מחפשים רכב 9 מקומות *אוטומטי עם ביטוח ביטול השתתפות עצמית*
ומתקשה למצוא.
-
למתי? אם זה עבור הקיץ, אז קצת מוקדם עדיין.
-
אכן, לקיץ. יש לך המלצות ?
-
לפני שנתיים חיפשנו רכב עבור קיץ 2018. חיפשנו במשך זמן רב אבל רק בסוף ינואר חברת אוויס פירסמו מחירים אטרקטיביים. למעשה המחיר היה הזול ביותר ששילמנו על רכב באירופה: רכב 7 מקומות אוטומטי לשבועיים ב 2500 ש”ח (2100 ש”ח + 400 ש”ח עבור נהג שני).
-
אנחנו לא חיפשנו אוטומטי כי רגילים לרכב גדול ידני [ובסופו של דבר שודרגנו במעמד קבלת הרכב, כי לא היה להם ידני...] קיבלנו מרצדס ויטו והיינו מרוצים [חוץ מעלות הדלק, זה דיזל אז יקר יותר]. אם רלוונטי, אחפש מאיפה בדיוק שכרנו -
אם זו פעם ראשונה שנוהגים בצד שמאל, הייתי ממליצה לקחת רכב אוטומטי. בוודאי אם הנהג הוא שמאלי.
אנחנו נעזרנו בשירות הנפלא של אורן מרום. ניתן ליצור אתו קשר דרך האתר שלו http://www.toureply.com/default.aspx?Lang=he
-
תודה
כן זו פעם ראשונה בצד שמאל ולכן חייב אוטומטי.
אנסה ליצור קשר עם אורן מרום וגם אחכה עוד טיפה שייפתחו מחירים.
אנחנו עם ארבעה ילדים ועגלה. מעדיפים רכב גדול (9 מקומות)
חג שמח
-
אנחנו הזמנו דרך רנטאל קארס (אותו מחיר כמו אורן מרום) מחברת אנטרפרייז. רכב תשעה מקומות אוטומטי.
-
לאיזה תאריכים חפשתם? אולי אני יכול לתת לך הצעת מחיר
-
-
הי אוליב, כן אני אשמח אם תזכרי מאיפה הזמנתם – מחירי רנטלקארס / אורן מרום שעובד איתם גבוהים מאוד.
ולאופרן שאנחנו תמיד מזמינים מהם אין רכבי 9 מקומות…
לא מצליחה לסוגר את זה.
תודה רבה
-
כמו שכתבתי קודם – גם כאשר אנחנו חיפשנו באמצע ינואר היו מחירים גבוהים ולא כל החברות שיחררו רכבים גדולים אוטומטיים. רק בסוף ינואר התחלתי למצוא הצעות רלוונטיות ואוויס הציעו את ההצעה הזולה ביותר (למעשה, הכי זול שראיתי באירופה, 2500 ש”ח לרכב 7 מקומות אוטומטי לשבועיים).