ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יש כרטיסים ליולי (מערב ארהב...), יש מסלול, ויש שאלות

פורום צפון אמריקה
    מסלול ארוך בהחוף המערבי סן פרנסיסקו קליפורניה
    13
    34
    3588
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gillp2
      gillp2 נערך לאחרונה על ידי

שלום לפורום הנכבד.

ראשית – אספר שלפני חודשיים שלושה פרסתי פה תוכנית די מפורטת לטיול בדגש טבע לחוף המזרחי בדגש על ניו-אינגלנד, וחלק מהמגיבים פה רמזו שכדאי לנו לשקול לטייל דוקא בחוף המערבי בטיול ראשון…

אז קודם כל לכל אלו שסייעו לגבי החוף המזרחי – אנחנו עוד נגיע לשם והטרחה שלכם לא היתה לשוא, אבל ככל שהעמקנו הגענו למסקנה שאנחנו מנצלים הזדמנות שיש לנו מבחינת לוז והולכים על טיול ארוך יחסית בקליפורניה + זנב בניו-יורק.

טסים ב-24 ביולי לסן פרנסיסקו, חוזרים ב-24.8 מניו-יורק.

אנחנו זוג פלוס ילד שיהיה בן 7 וחצי. אנחנו פחות מתחברים לטייל בסגנון של להגיע למקום, לראות ולהמשיך ומעדיפים, איפה שאפשר, להקדיש למקום כמה ימים ולטייל בו כמה שיותר ברגל, באופניים, לחפש swimming holes או אגמים מגניבים, בקיצור משתדלים לטייל לאט בעיקר את החלק של הטבע שהוא הכי חשוב לנו.

התכנון שלנו:

יום 1 – נחיתה בסן פרנסיסקו

יום 2-3 – סן פרנסיסקו

יום 4 – פארק מים הוריקן הארבור – לינה בסן פרנסיסקו

יום 5 – כביש מספר 1, סנטה קרוז – לינה באיזור מונטריי

יום 6 – מונטריי – לינה במונטריי

יום 7 – כביש מספר 1 – ביג סור – לינה במורו ביי

יום 8 – קניון סנטה פאולינה, כביש 1 דרומה – לינה באיזור ל.א

יום 9-11 – איזור ל.א: יומיים יוקדשו לפארקים: דיסנילנד? דיסנילנד השני? יוניברסל? נוטס ברי פארם? יום נוסף לחופים וניס/סנטה מוניקה ולעיר עצמה

יום 12 – נסיעה לאיזור קניון קינגס, hume lake, לינה באיזור קניון קינגס

ימים 13-14 – מסלולי הליכה קצרים באיזור קניון קינגס וסקוייה נאשיונל פארק, לינה באיזור קניון קינגס

יום 15 – בבוקר השלמות באיזור סקוייה, נהר מרסד (ראפטינג?), wawona’, הגעה לאיזור עמק יוסמיטי – לינה כמה שיותר קרוב לעמק יוסמיטי

יום 16-17-18 – 3 ימים של טיולים רגליים בעמק יוסמטי, כולל יום אחד בחלק היותר מערבי (carlon falls, rainbow pools)  – לינה קרוב לעמק יוסמיטי

יום 19 טיול באיזור אגם טניה, ו-toullumne meadows – נסיעה לאיזור מאמות לייקס

יום 20-22 – 3 ימים של טיולים רגליים באיזור מאמות’ לייקס

יום 23 – מעבר לאיזור לייק טאהו. ראפטינג?

ימים 24-26 – טיולים רגליים/אופניים באיזור לייק טאהו, מנוחה

יום 27 – טיסה לניו-יורק (מסן-פרנסיסקו? מרינו?)

ימים 28-30 – ניו-יורק

ראשית, אשמח כמובן לכל הערה/הארה/הצעה לגבי המסלול (וכבר הוכחנו שאנחנו מקשיבים לעיצות פה...)

וכן התייחסות ספציפית לשתי נקודות:

א. טיסה מאיזור טאהו לניו-יורק. נהיגה מלייק טאהו לסן פרנסיסקו כ-3 שעות. האם זה פרקטי לתכנן טיסה ליום הזה לניו-יורק? האם יש טיסה ממקום קרוב יותר? האם מניסיונכם כדאי לחפש שדה תעופה קרוב יותר? (אם משכללים קנס על החזרת רכב במקום אחר?...)

ב. לאחר הזמנת כרטיסי הטיסה הסתבר שיש לנו יום נוסף ספייר בנוסף לתוכנית הזו. תחושת הבטן שלי ש-’נתתי מספיק’ להרי סיירה נבאדה, לטאהו ואפילו לכביש מספר 1 – ו-’חסכנו’ על 3 הערים… מה דעתכם? לאן להוסיף את היום הנוסף שיש לנו? ניו-יורק? סן פרנסיסקו או איזור ל.א?

ג. סן פרנסיסקו. עם רכב או בלי? ביום האחרון שלנו שם ניסע להוריקן הארבור, ונצטרך רכב – נחזור ללון בס.פ. מה לגבי היומיים הראשונים?…

תודה מראש למגיבים

גדליהו מהגרעין ayeletback karnielr adivelednizki אנשיםטובים 8 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

בהתייחסות לפארקים ולגיל הילד- הייתי נשאר עם דיסני ואדוונצ’ר ( מה שקראתם דיסני השני)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ayeletback
          ayeletback @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

החלטה טובה להגיע למערב

את היום הנוסף הייתי מקדישה בלי ספק לניו יורק. שלושה ימים  לניו יורק זה ממש ממש מעט מידי

אני לא מכירה את איזור מאמות׳ לייק אבל 3 ימים שם מאוד לא שיגרתי 

• karnielr
            karnielr @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

לדעתי אפשר להוסיף יום לניו יורק וגם לסן פרנסיסקו וזאת על חשבון יומיים מאזור מאמות' לייק ולייק טאהו. לדעתי הקדשתם להם יותר מדי זמן.  לגבי לייק טאהו אני רוצה לציין שמאוד מאוד עמוס שם בקיץ, נאלצנו לוותר על מסלולי הליכה שם בגלל שלא היה איפה להחנות את האוטו. זה אמנם נשמע מגוחך אבל זה אמיתי.   

• adivelednizki
              adivelednizki @gillp2 נערך לאחרונה על ידי adivelednizki

@gillp2

היי גיל ,

ברוך הבא למערב,

מבינה שנסחפת קצת עם הימים במקומות של אגמים...כמה לא מפתיע…!!!

אבל אני אשאיר לאחרים לייעץ לך בעניין , כי לא הייתי באגמי מאמות' וגם לא בטאהו. 

לגבי לוס אנג'לס - לדעתי דיסני ודיסני אדוונצ'ר יהיו מצויינים לגיל הזה.  יוניברסל יחכה, וכך גם לא תצטרכו לפצל לינה. 

בזמנו כתבתי סיפור ובו תיאור מפורט על הביקור שלנו בשני הפארקים של דיסני .  אם אתה לא מכיר אותו , אני יכולה לצרף קישור  .

לגבי היום הנוסף - המחשבה הראשונה שלי היתה להגיד לך לשים אותו ללא ספק בניו יורק, הרי גם שבוע בעיר זה יהיה מעט מדי... אבל במחשבה שניה - בקיץ מאוד חם ולח במנהטן וזה משהו לקחת בחשבון.. וגם נראה לי מאוד אינטנסיבי לפעם ראשונה בניו יורק עם ילד בגיל 7.

ולכן: אולי כן עדיף להשקיע את היום במערב, עד שכבר מגיעים למערב.

הרי לניו יורק איכשהו תחזרו... כשיגיע הזמן לטיול בחוף המזרחי…

גילוי נאות : הילדים שלי היו בארהב כבר יותר מפעם אחת. עדיין לא לקחתי אותם למנהטן . 

רק עכשיו אני מתחילה לחשוב שהם אולי יידעו להעריך/להכיל אותה . 

לחילופין, רעיון אחר :

בג'רזי נפתח המתחם החדש של אמריקן דרים ופארק המים שלו אמור להיפתח גם כן ( עוד אין תאריך מדוייק, הפתיחה נדחתה ) אז אם מוסיפים יום שם , אולי זה מפנה לכם את היום של פארק המים בסן פרנסיסקו וגם את הצורך ברכב לשם כך. אני בדיעה שבסן פרנסיסקו עדיף לשהות ללא רכב.

פארק המים כאמור עוד לא נפתח אבל אם זה כן יהיה רלוונטי עד הקיץ ( מניחה שכן ) אז יש מצב שהוא יהיה יותר חדיש/שווה מזה שתכננת. 

https://www.americandream.com/

ומה זה קניון סנטה פאולינה ? 

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

שימו לב שבהרבה משפחות (גם משפחות שאוהבות טבע) פארקי השעשועים הם ימי שיא יותר מפארקים לאומיים. ברור לי שלא בכל המשפחות ואני מקווה שאתם יודעים להעריך מספיק טוב מה נכון לכם.

בכל מקרה, אתם ריכזתם את פארקי השעשועים יחסית בתחילת הטיול. הן את פארק המים והן את דיסני ודומיו. זה עשוי להשאיר תחושה של “טיול במגמת ירידה” וזה חבל.

לא בטוח שלינה בסן פרנסיסקו היא בסיס טוב לנסיעה לפארק המים שמחו. לעיר. לינה בסן פרנסיסקו היא יקרה, וחניה גם יקרה. בשביל יום שגם ככה לא נמצאים בו בעיר זה נראה לי חבל.

כשאני משלב את שתי ההערות שלי ביחד אני תוהה האם שווה להפוך את כיוון הטיול – מסן פרנסיסקו לפארק המים, משם לליק טאהו, ואז להדרים, ולהגיע ללוס אנג’לס לקראת סוף הטיול. לחילופין אפשר לוותר על פארק המים בתחילת הטיול ולשלב אותו אחרי לייק טאהו בדרך לטיסה מאיזור סן פרנסיסקו

לגבי טיסות – בכל מקרה תבדוק גם טיסות מסקרמנטו, אוקלנד או אפילו סן חוזה.

• gillp2
                  gillp2 נערך לאחרונה על ידי gillp2

תודה על התשובות!

אנשיםטובים – 

התלבטנו רבות בדיוק על הנקודה שהעלית – אפילו ברמת כרטיסי הטיסה (לוס אנג’לס – לוס אנג’לס היה מאפשר לנו לפזר ו- ‘להרחיק’ את פארקי השעשושים של ל.א מפארק המים ו-’לפזר’ יותר נכון את את האטרקציות...) – הטיסה לסן פרנסיסקו היתה פשוט קצת יותר זולה.

אני לא חושב שנצליח להכניס את הוריקן הארבור ליום האחרון בין לייק טאהו לטיסה לניו-יורק אלא אם כן נוסיף עוד נקודת לינה אחת – 

מה שכן הצעת, וגם על זה חשבנו (ואנחנו לא פוסלים) זה להפוך את המסלול – בדיוק כמו שאמרת. כלומר להתחיל עם לייק טאהו ובדרך אליו/ממנו את פארק המים ואז לעשות את הפארקים הלאומיים (יוסמיטי, קניון קינגס, איזור מאמות’ לייק) ואז את הפארקים של ל.א ולחזור דרך כביש מספר 1.

החסרון (מבחינתנו) של התכנון הזה – נסיעה על כביש מספר 1 מדרום לצפון במקום מצפון לדרום: בכל ההמלצות שקראתי הבנתי שעדיף לעשות את הנסיעה לכיוון דרום כשהאוקינאוס מימינינו – אני באמת לא יודע כמה זה קריטי וכמה השיקול הזה אמור להיות מרכזי אבל ניסיתי לבנות את המסלול שהנסיעה תהיה בכיוון הזה

adivelednizki – תודה על הטיפ לפארק המים בג’רסי – כעקרון זה נשמע כמו פתרון מעולה (אגב – האם זה לא מחייב רכב כדי להגיע אליו מניו-יורק?) שיכול גם ‘לחסוך’ לנו יום בס.פ, גם לחסוך לנו שכירת רכב שם, וגם לפזר לנו יותר טוב את האטרקציות.

אני לא ממש מצליח למצוא מידע על הפארק הזה מעבר ל-’יפתח בקרוב’ – לא איך הוא אמור להראות, ולא תאריך פתיחה. פארק מים ‘שווה’ מבחינתנו זה עניין של להיות או לחדול בטיול ואני קצת חושש לשנות את התכנון (בכל זאת מצריך הערכות טיפה שונה מבחינת לינה..) על פארק שאני לא יודע בודאות שיפתח (אני מניח שבכל מקרה הוא יהיה ‘שווה’...).

אשמח אם תצרפי לי לינק לטיול שלכם! 

נ.ב קניון סנטה פאולה לא סנטה פאולינה (זה התיקון האוטומטי...), ואין דבר כזה ‘להסחף באיזורים של אגמים’ 🙂

איילת – 

את היית מהראשונות שהכנסת לנו את ההתלבטות לגבי המעבר מהמזרח למערב 🙂 והשיקול פרק זמן ארוך יחסית לממות’ היה גם לעשות באיזור יום או חצי יום של נופש בכל זאת טיול די ארוך והאיזור נראה מקסים עם המון אגמים מדהימים במרחקים מאד קצרים אחד מהשני.

כנראה שכבר לא נפגש במקרה בניו אינגלנד בקיץ…

קרני – תודה!

אני שומע וקורא יותר מידי תיאורים בטריפאדוויזור בדיוק על מה שאת מספרת מבחינת צפיפות וחנייה בקיץ וזה מבאס!

מצד שני אנחנו כן רוצים פרק זמן יחסית ארוך בטאהו, בעיקר כדי להכניס קצת ‘נופש’ בטיול. בתכל’ס אין דבר שאנחנו יותר אוהבים בטיול בחו’ל מלקום בבוקר ולטייל ברגיל מסביב לאגם ולקפוץ למים מפעם לפעם…. אני מנסה להבין האם יש אפשרות להתנייד שם בעזרת תחבורה ציבורית, מעבורת, או סתם לחפש מקום יותר שקט (יש לא מעט אגמים קטנים יותר במרחק קצר מטאהו שברובם יש גם אפשרויות לינה – אומנם פחות מטאהו, אבל קיים.

גדליהו – תודה!

אכן זו הנטייה ללכת על שני הפארקים של דיסני!

dregev03 nilih karnielr 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • dregev03
                    dregev03 @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

כמה משפטים בעניין ממות לייק

זה איזור מקסים אבל בגדול הוא “החצר האחורית” של יוסימיטי

אפשר “לשהות” שם גם שבוע ולהינות אבל בטיול שיוצא מהארץ הייתי מעביר יום ממנו ליוסימיטי העליון (הקדשתם רק יום אחד)

• nilih
                      nilih @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

היי גיל,

טרם הגעתי לאזור.

הבנתי מסתכמת במה שקראתי.

לגבי כיוון הנסיעה בכביש 1- לדעתי הוא לא צריך להיות השיקול המכריע בקביעת יעד הטיסה מן המערב למזרח או לארץ.

ראה באשכול של ליאור שנסע עם משפחתו מדרום לצפון על כביש 1, וגם אתה הגבת בו….

https://community.lametayel.co.il/topic/69236/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%90%D7%9F-%D7%99%D7%A9-%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91%D7%99

אם בכול זאת אתה מעדיף לנסוע מצפון לדרום, תשקול חזרה מלוס אנג’לס.

כפי שעדי כתבה לך ניו יורק יכולה להמתין.

*אם רכשת כרטיסי טיסה באל על לסאן פרנסיסקו  -שינוי ראשון לא אמור לעלות כסף.

נילי

• karnielr
                        karnielr @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

אם הכוונה לאגם שלו ורוגע וטיול רגלי נעים מסביבו , משהו אירופאי כזה, אני ממליצה לך לחפש אגם אחר או לפחות להתרחק מסאות' לייק טאהו. שלא יהיו אי הבנות, אנחנו נהנינו שם מאוד, אבל חפשנו משהו אחר....
                        • gillp2
                          gillp2 נערך לאחרונה על ידי

נילי – 

אני עוקב אחרי הדיון ‘שלך’ גם ולומד ממנו לא מעט ומחכה למסקנות שלך כשתחזרי, בעיקר מלייק ממות’ – הטיסה שלנו היא עם יונייטד ולא עם אל-על, ולותר על ניו-יורק זו לא אופציה מבחינת חלק מהמשפחה (החלק הנשי...) – למעשה זו הוצב כתנאי להעברת הטיול ממזרח למערב – ‘בתנאי שלא מוותרים על ניו-יורק’.

מסלול ‘קוי’ מסן פרנסיסקו ללוס-אנג’לס באופן תאורטי זו גם אפשרות – היא הגיונית מבחינת סידור המסלול (אטרקציות ופארקי שעשועים בסוף) אבל אני חושב שמקצצת לנו מאד גאוגרפית את החלק הצפוני של כביש מספר 1, אני לא בטוח שאני לגמרי צודק פה ואולי לא הצלחתי עדיין ‘לסדר’ את זה על המפה נכון – אבל זו כאמור אפשרות כי עוד לא הזמנתי טיסת פנים לניו-יורק וזה כמובן יכול להיות גם מל.א

קרני – תודה

אנחנו מאד מתלבטים באיזה אופן לטייל בלייק טאהו ואיפה להתמקם. כן ברור לנו שאנחנו רוצים לטייל באיזור, וגם שעיירות הקזינו בחלק של נבדה פחות מושכות אותנו. גאוגרפית הכי הגיוני לנו ללון בסאוט’ לייק ויש שם גם מגוון גדול מאד של לינות, אני מבין גם ממך, ובכלל מקריאת תיאורים בטריפאדוויזור   שמדובר במקום עמוס מאד מאד בקיץ – אני משתעשע גם ברעיון של לינה באחד האגמים הקטנים והאינטימיים יותר שקרובים ללייק טאהו – למשל פולן ליף לייק (מושלם גאוגרפית, קרוב מאד למפרץ אמרלד, נראה מקסים, פחות מקומות לינה – והמחירים בהתאם...) או דונר לייק (קצת יותר רחוק מאגם טאהו אבל עם יותר אופציות לינה...)

דרגב – תודה!

יוסמיטי העליון – הכוונה לאיזור היותר מערבי? כלומר האיזור של מפלי קרלון ובריכות ריינבוא?...

nilih dregev03 adivelednizki TAGA 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • nilih
                            nilih @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

אתה תקדים אותי בלייק ממות’ס.

נגיע לשם רק בתחילת אוקטובר…

תכין לך גם תוכנית אלטרנטיבית ליוסמיטי במידה ויהיו בו שריפות בתקופת טיולכם.

מניחה שראית באשכול של דיאנה שתכנית הטיול שלה בעמק היוסמיטי לא יצאה לפועל.

נילי

nilih תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • nilih
                              nilih @nilih נערך לאחרונה על ידי

@nilih

תנסה להתחיל את הטיול שלכם מסאן פרנסיסקו לכיוון אגם טאהו. משם לממות’ לייקס. אחר כך לעמק היוסימטי.

היעד הבא יכול להיות מונטרי וכביש 1 עד מורו ביי.

ממורו ביי למקום לינה בין קניון קינגס לסקויה נאשיונל פארק, ומשם ללוס אנג’לס.

קצת קשה לי לראות כעת בגוגל מפס, האם זה כדאי, כי הכניסה מכיוון הממות’ לייקס לכביש 120 חסומה בשל החורף.

נילי

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • karnielr
                                karnielr @nilih נערך לאחרונה על ידי

@nilih אמר:

@nilih

קצת קשה לי לראות כעת בגוגל מפס, האם זה כדאי, כי הכניסה מכיוון הממות’ לייקס לכביש 120 חסומה בשל החורף.

נילי

כשבודקים בגוגל מפס מרחק בין שני יעדים בלבד, לא במסלול הכולל מספר יעדים, מופיע למטה “יציאה עכשיו” עם חץ קטן. אם פותחים, ניתן לשנות תאריך לחודש קייצי כלשהו ולראות נתונים גם אם עכשיו הכביש סגור. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • עמיחי13
                                  עמיחי13 @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

אני בטוח שהבחירה שלכם להסיט את הטיול לקליפורניה תהיה מוצלחת. אגב, זה לא טיול ל”מערב ארה”ב” אלא ל”דרום קליפורניה”. מערב ארה”ב זה אזור גיאוגרפי ענק. אפילו בקליפורניה אתם מבקרים רק בחלק הדרומי שלה.

כמו מסלולים רבים שאני רואה, אתם מדלגים על כל אזור הרי סנטה קרוז. זה אזור שיש בו כמה פארקים ממש יפים כאשר העצים המאפיינים שם זה עצי רדווד. במיוחד חביב עלי פארק ביג בייסין שכבר ביקרתי בו כמה פעמים.

במעבר משמורת קניון קינגס ליוסמיטי יש את אגם בס (Bass Lake) – אגם נופש די פופולרי. 

לפני הרבה שנים עשינו טיול באזור דרום אגם טאהו – מדרום לאגם יש עשרות אגמים קטנים ומרהיבים. יש שם גם כמה ריזורטים במחירים סבירים שיכולים לעניין אתכם. מוקד האזור הוא כאן.

טיסה לניו יורק – אין צורך לחזור לסן פרנסיסקו. אפשר לטוס מסקרמנטו, אוקלנד או סן חוזה. 

• חמוטל69
                                    חמוטל69 @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

לגבי רכב בסן פרנסיסקו- אני אומרת לא. החניה יקרה ויש הרבה חוקים שונים שמקשים על התייר. נסו לשכור את הרכב עם עזיבתכם את העיר.

• dinz
                                      dinz @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2

הי גיל,

סתם מסקרן אותי,

מדוע החלטתם לוותר על החלק ה’קלאסי’ של גרנד קניון, ברייס, ציון, פייג’, וואגס וכו’?

לעמות זאת אתם מקדישים זמן לאתרים שיחסית ‘מזכירים יותר את ארופה’ כמו יוסמיטי והאגמים?

• dregev03
                                        dregev03 @gillp2 נערך לאחרונה על ידי

@gillp2 אמר:

דרגב – תודה!

יוסמיטי העליון – הכוונה לאיזור היותר מערבי? כלומר האיזור של מפלי קרלון ובריכות ריינבוא?...

מודה שאני לא זוכר.יודע מהם מפלי קרלון ובריכות ריינבוא. התכוונתי ליום נוסף באיזור טולמני מדווס עד לטיוגה פאס שהוא גם קרוב יחסית לממות 

לגבי ההמלצה האחרונה של רכב כן או לא בסאן פרנסיסקו, אז אין וויכוח שזה יקר עם החניה אבל אני מאלו שחושבים שאחת הדרכים הטובות לראות את העיר היא דווקא ברכב והייתי בסן פרנסיסקו אולי 100 פעמים. אין כמו “דרך ה49 מייל” בכדי להכיר את העיר. כמו כן רכב מאפשר לחצות את גשר שער הזהב לתצפיות ופארקים שמצפון אליו

• ayeletback
                                          ayeletback נערך לאחרונה על ידי

גיל אני הייתי שוקלת אם לא לשלב את החלק המדברי.
                                          על חשבון משהו אחר.
                                          ברייס זיון, פייג וסדונה.
                                          אתם כבר שם לא מגיעים כל יום, ואלה מקומות מאוד יחודיים.

• adivelednizki
                                            adivelednizki @gillp2 נערך לאחרונה על ידי adivelednizki

@gillp2

אם פארק המים הוא עניין של להיות או לחדול... אז זה באמת סיכון , כי אין כרגע מועד פתיחה רשמי.

מצד שני , אולי אתה יכול לתכנן כך שתשאיר כמה קצוות רופפים / פתוחים ( ע"י שריון מלונות עם ביטול חינם )  ואז לעקוב אחרי מועד הפתיחה.  בכל זאת יש עוד זמן עד הקיץ.

חשבתי לעצמי שאדיס תשמח לשחרר אתכם לפארק מים ולקבל לעצמה יום שוטטות או שופינג בניו יורק / באאוטלט של ג'רזי גרדנס. 

ולא, אין צורך ברכב לשם. ממה שהבנתי , אפשר להגיע בתחבורה ציבורית לג'רזי באופן די נוח. 

אבל כמובן שעוד לא הייתי שם בעצמי ואין לי ניסיון אמיתי. 

מסכימה עם מה שכתבו לך על ברייס/ציון והאזור המדברי.

זה מיוחד ומאוד מרשים. 

גם אני בדרכ מעדיפה נוף אגמים , אבל הוקסמתי לחלוטין מנופי המדבר שם. 

לא חייבים להתעכב הרבה בוגאס (אבל אולי תופתעו).

וזה בהחלט עונה על מה שכתבתי על להשקיע עוד ימים במערב,  עד שכבר מגיעים עד שם. 

הנה הלינק לסיפור שלנו , כולל הפארקים של דיסני בסופו. 

זה היה די מזמן ודברים השתנו מאז: היום יש כבר פאסט פאס מהאפליקציה ולא צריך להגיע פיזית למקום ההוצאה, יש מתחם חדש של מלחמת הכוכבים ועוד.. אבל יש גם דברים שלא השתנו , אז תקבל רושם כללי. 

היתה בטיול הזה גם גיחה מהירה וקצרה לברייס וציון. אולי ייתן לך השראה .

https://community.lametayel.co.il/topic/72090/%D7%94%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%94-%D7%91-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D

תהנו

עדי 

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון