שכירת רכב מחברת דולר בחוף המערבי - תיאור ניסיון אישי
-
לגבי האיז פאס, בטרטיפי ודולר מציעים מכשיר שמשולם מראש, אבל הוא מאוד יקר (מעל 300 דולר ועולה), בניגוד לאלאמו, הרץ, אוויס, באדגט וכו שם אתה משלם כ4 דולר ליום עד לסכום של כ19 דולר הכי יקר ותשלום בנפרד על כבישי האגרה עצמם, בחישוב הכי פשוט שלי, לא משתלם לשלם ככ הרבה כסף על מכשיר משולם מראש כפי שדורשים בטרטיפי ודולר. כך שאני סבור שאלאמו או נשיונל הכי טובים ואחר כך אוויס, באדגט וכו’
למען ההגינות אציין ששכרתי עם טרטיפי ולמעט עניין התשלום הגבוה לאגרות רכב הם היו בסדר גמור.
-
אתה מסביר לי ? ראה מה שכתבתי בשרשור הבא:
למה לא לשכור רכב של דולר (טריפטי בפועל אותה החברה) בחוף המזרחי
-
אני לשם שינוי נפלתי עם טריפטי , פעמיים ברצף באותו טיול , רכב ראשון מסוג ניסן פשוט שט על הכביש , למחרת חזרנו לקנדי להחליף את הרכב , החלפנו לקיה , שנסעה באופן תקין אבל הייתה בעיה עם הניקוז של המזגן . המים מהמזגן זרמו לתוך הרכב , שרות הלקוחות מסר לנו לגשת לשדה התעופה בג’קסונוויל , להחליף את הרכב , אבל שם התברר שאין רכב מהסוג שלנו , סטמדרט SUV , שני הרכבים היו עם מעל 50,000 מייל .
-
אתמול 12 ינואר הגענו לוגאס, שוב רכב של דולר דרך אוטויורופ ישראל. הזמנתי רכב סטנדרד, שברולט קרוז או דומה, לשני אנשים. שלחו אותי לחניה של הסטנדרד, היו רק מיניואנים, אולי עשרה, ללא תוספת תשלום. לקחתי מיניואן דודג' עם כ-7,300 מייל, במצב מצויין, רובם היו עם מספר מיילים נמוך. תוך 10 דקות עזבנו את התחנה של שדה"ת. אשלם קצת יותר דלק אבל המיניואן סופר נוח. המחיר 551 דולר ל-18 יום.
-
אומנם תיכננו לטוס ליפן , אבל בסוף טסים באפריל ללס ווגאס , ובעיקבות עצתך בדקתי גם את אוטו יורופ , שאכן היה זול יותר מאלמו , אבל במבצע של הבלאק פריידי ההנחה באלמו היטתה את הכף , והזמנתי מאלמו , אני שוכר סטנדרט SUV .
-
שמתקשרים לאוטו יורופ, יש הנחה 14 אחוז מהמחיר המופיע באתר, ללא מבצעים מיוחדים
-
אני בודק באתרי האינטרנט , במיוחד שאני עושה מספר בדיקות על תאריכים אופציונליים , ובסוף מתיישר לפי תאריכי הטיסות , אם הם רוצים להגיע לכל הלקוחות שיתנו את ההנחה באתר ולא בטלפון .כמו אלמו , דרך אלומה .