מזרח קנדה
-
היי אנשים יקרים,
לאחרונה קראתי את סיפור הטיול המעולה של שגב על מזרח קנדה.
האם למישהו יש מידע על מסלול מסוג זה בקרוואן?
כמו כן, היכן יש עוד סיפורי טיול על אזור זה.
תודה ריני
-
-
שלום ריני, אני מצרף קישור לסיכום הטיול שלי בקוויבק (חצי האי גאספה), שגם גלש מעט לניו ברונסוויק, וכן לסיכום הטיול שלי ב- 2017, שחלקו היה באונטריו. איולים אלו לא היו ב- RV אלא ברכב רגיל (לינות בבתי מלון). טיילתי גם בפרובינציות האטלנטיות, ניו ברונסוויק ונובה סקוטיה. סיכום הטיול שלי בפורום היה בהודעות נפרדות, לכן קשה להביאו באופן מרוכז כאן. אם יש לך תוכנית ראשונית שנוגעת לאיזורים אלו, אוכל להביא את ההודעות המתאימות.טיול במחוז קוויבק של קנדה מסתו 2010
מציע להתמקד בהודעות מ- 14 בספטמבר 2010 ועד 23 לספטמבר 2010. ההודעות מלפני 14 בספטמבר ואחרי ה- 23 בספטמבר הם על חלק הטיול בתוך ארה”ב.
התמונות מהטיול זמינות באינטרנט. אוכל לשלוח קישור על פי דרישה למקומות שמעניינים אתכם.
סיכום טיול לצפון ארה"ב ופרובינציית אונטריו בסתו 2017
מציע להתמקד בהודעות מ- 6 באוקטובר 2017 (הביקור במפלי הניאגרה) ועד ה- 12 באוקטובר 2017, היום האחרון שלי בקנדה בטיול זה.
לצערי טרם העליתי את התמונות מהטיול הזה לאינטרנט.
-
בחגים של 2018 עשינו טיול במזרח קנדה , אני לא מעלה את הטיולים שלי על הכתב , אנחנו התניידנו ברכב , אבל עקפתי הרבה קרוואנים .
אשמח לעזור בשאלות , אם אני זוכר נכון בספר של נטע דגני יש התייחסות לאתרי קמפינגים לאורך המסלול .
-
@ריקי 5
תודה לשניכם, זה בהחלט סוג הדיווחים שאני מחפשת. אתיישב לקרוא היום כשאחזור מהעבודה.
דורון- חוץ ממה שצירפת, יש עוד דיווחים שלך?
אנחנו מתחילים לחלום על מקום חדש לטיול- הפעם באוגוסט.
בינתיים אלה רק גישושים ראשוניים, ויש לי בהחלט עבודה כדי לראות אם ניתן למלא בתוכן טיול ל3 שבועות, והאם ניתן לעשותו בקרוואן.
כל תובנה שלכם- תעזור לי לגבש החלטה.
תודה מראש ריני -
@ramiav1 תודה על תגובתך.
היי רמי, שמחה לשמוע שהיו קרוואנים, ובאסה בשבילי שלא סיכמת את הטיול.
אתה יכול לשרטט לי בקווים כללים את הטיול שלכם, לכמה זמן, ואטרקציות מיוחדות
תודה על כל התייחסות
-
אני ממליץ בחום “לעשות מאמץ” ולהגיע לניו פאונדלנד הנהדרת, שלא רבים מגיעים אליה.
אמנם לא בקרוואן, ו-14 שנים אחרי, עדיין חרוט בזכרוננו האיזור הנהדר והמיוחד הזה, למרות שכבר עברנו מאז עשרות טיולים בעולם.
-
נוסע מתמיד יקר, תמיד שמחה לקרוא את הדיווחים המעולים שלך, יש לך ולגברים שבחבורה אצלינו הרבה תחומי עיניין זהים. כך הגענו אחריך למוזיאון היערנות ליד ויקטוריה. ועוד...
תודה תודה על השיתוף.
אקרא כשאחזור הביתה מהעבודה, התמונות בהחלט עושות חשק להגיע.
אמקם את המקומות על המפה...
ולשאלת הקרוואן, האם אפשרי לדעתך להגיע לאזור פטונדלנד?
-
לחלוטין אינני מתמצא בנושא קרוואן אבל,
נראה לי שלא צריכה להיות בעיה לעבור עם קרוואן במעבורות הענק בין ניו פאונדלנד לנובה סקוטיה.
הכל בנוי על תכנון מוקפד.
כאן יש קצת מידע – https://www.newfoundlandlabrador.com/getting-here-and-around/car-and-ferry
אני רק רואה קצת תמונות וכבר מתגעגע...
-
אם תעבירי לי את המייל , אוכל להעביר לך את התיכנון בטבלת אקסל
-
שלחתי בהודעה פרטית. תודה רבה
-
אני בהחלט אצלול לנושא.
כיף שאתה מתגעגע זה אומר שזה מקום ראוי לטיול
תודה -
כפי שציינתי, טיילתי גם בניו ברונסוויק ובנובה סקוטיה ב- 2009. קצת קשה לי כאן להביא קישור לביכום הטיול כי הוא לא בשרשור אחד. אם יש כוונה להגיע לאיזורים אלו, ואולי גם התמקדות היכן, אז אשמח להביא את הקישורים המתאימים. אגב, אני ממליץ על הביקור בשתי פרובינציות אלו. עבורי זה היה הטיול הראשון בקנדה. לאחריו הגעתי לקנדה עוד 4 פעמים, לאיזורים אחרים.
-
https://community.lametayel.co.il/topic/99979/פארק-אקדיה-ניו-ברנסוויק-נובה-סקוטיה-אוג-2016
אמנם לא בקראוון, אבל אולי יעזור לכם
אין בעיה למלא 3 שבועות באזור, אפשר להתחיל טיול מעגלי מאזור מונטריאול כפי שאנחנו עשינו, לנסוע לכיוון פארק אקדיה, משם להיכנס לקנדה ולסיים במחוז קוויבק, חצי האי גאספה, קוויבק סיטי וחזרה למונטריאול.
-
נברתי קצת בארכיון הפורום ומצאתי את כל השירשורים שלך לאזור.
איזה כיף שאתה כזה יסודי...ומעלה סיכום מפורט.
תודה -
תודה רבה, שמרתי בתיקייה לקרוא.
בפארק אכדיה היינו, אבל ממה שאני קוראת בימים האחרונים בקלות אפשר למלא חודש +++
תודה על הסיכום -
עוד כמה בלוגים/סיכומי
בלוג מצויין באנגלית (שכנע אותי לא לוותר על טדוסק גם בלי שייט לוויתנים):
https://www.jonathanandkristen.com/home/2017/2/3/quebec-roadtrip-day-4-tadoussac
והצעה למסלול:
ועוד הצעות
https://www.quebecmaritime.ca/en/road-trips-and-getaways/the-bas-saint-laurent-gaspesie-tour
והאתר ממנו נולד אצלנו הרעיון של הטיול (עוד לפני שפורסם הספר של נטע דגני):
https://www.authentikcanada.com/holidays/canada-road-trip
-
שגב יקר, אין ספק שהתמונות שפרסמת גרמו לי לחקור ולכוון את הטיול להבא לאזור זה. אז תודה!!!
אקרא את הסיכומים, בחלק מהם כבר נתקלתי בחיפוש בגוגל. אבל עדין לא קראתי לעומק.
האם אתה יודע איפה כן מומלץ לעשות שייט לוויתנים? אולי בטיול הזה סה יקרה...
-
היי
חוכת ההמונים ממליצה באופן חד משמעי על טדוסק לשייט לוויתנים כאחד המקומות הכי טובים בעולם. אני לא מצאתי שם קומבינציה שמתאימה לנו (וגם תגובות ההמונים בדיעבד לא היו נלהבות מרמת השירות ברוב החברות, כן מצאתי שם חברה שמוציאה שייט בזודיאק עם הגנה ממזג אוויר, אבל לא הסתדר מבחינת השעות והתאריך) ובחרתי בשייט שיצא בסנט אנדרוז באזור מפרץ פאנדי, גם כי התלהבתי מסירת פיראטים שיוצאת לשייט ומכוונת ילדים. אל פאנדי אפשר לצאת לשייט גם מנובה סקושיה אם תגיעו לשם. מבחינתנו יצא מעולה, למרות טעות הרישום שבגללה לא יצאנו בסירת הפיראטים - יצאנו בזודיאק קטן (12 אנשים) ומהיר במיוחד, בו לכולם היתה עמדת תצפית וצילום נוחה, לים שקט ביום שמשי וחם (כלומר בים היה קריר)...
-
יש לא מעט מקומות במזרח קנדה, השאלה מה הכיוון שלכם, אנחנו מאוד אהבנו את השייט שיצא מפרסה (חצי האי גאספה) וגם מקייפ ברייטון, נובה סקוסיה, אמנם לא היו הלוייתנים גדולים, אלא רק לוייתני פיילוט, אבל היתרון הוא שזוכים לראות את הקייפ מכיוון הים.