סן אנטון - גודל האכזבה מאתר שאמור להיות הטופ של הטופ.
-
מבין לגמרי את הבחירה שלך
כי זאת השנה השישית ברציפות!!! שאני נוסע לסקי אמדה
ולחלוטין שאלדמינג הוא אתר הכי אהוב עלי בעולם !!!!!!
עבורי יש באתר הזה כל מה שאני מחפש :
פארק איכותי עם טיבר צמוד
מסלולים ארוכים
אופפיסט בין העצים או לא
בקיצור זה האתר הכי טוב שאני אוהב !!!!
-
אנחנו גרים באירופה הרבה שנים, וגולשים שלוש ארבע פעמים בשנה. אנחנו גולשים ברמה גבוהה.
מכל האתרים בהם גלשתי (ומדובר על המון אתרים באוסטריה ואיטליה), האתר האוסטרי שאנחנו הכי אוהבים, זה שלדמינג. זה לא שאנחנו לא נהנים במאיירהופן, אישגיל ועוד רבים וטובים, אבל כשתנאי השלג טובים, אין על המסלולים של שלדמינג.
הייתי שמח לו היו בו יותר מסלולים שחורים, אבל האדומים שבו ארוכים, רחבים, מאפשרים מהירויות מאד גבוהות ופשוט נהדרים.
זה אתר הבית שלנו.
ד.
-
-
לא אוהב אותך!

-
בוקר טוב,
מרשים מאוד. אכן גלשתם מקצה לקצה. בכל אחד מהאתרים יש הרבה מאוד מסלולים, שאני מניח שפחות התעכבתם עליהם.
בגלישה מסוג כזה, שעשיתי כמה פעמים, יש תחושה שאתה גולש רק כדי להגיע, ופחות כדי להנות ממסלולים שאוהבים ואולי רוצים לחזור עליהם שוב ושוב….
-
העלתי 3 ימים מסויימים מכל ה7 ימים
שבימים האלו דווקא כן התעקבנו במקומות מסויימים ולא מהרנו לשום מקום ( בסוף כל יום עד היה לי 40 דקות בפארק קצת להנות)
יש הרבה מסלולים באתרי סקי שיורדים מאותו מקום לאותו מקום ובדרך מוסיפים התפצלות ואז חיבור
אלו מקומות שלא באמת יש צורך לעבור כדי לסמן וי… אלה לעבור מסלולים שבאמת מגיעים או עוברים במקומות יפים / מאתגרים / מיוחדים…
כאמור כל הגלישה הזו קראת נטו בגלל חוסר פאודר- אחרת הייתי באמת כמו שאמרת – בא להעקיף את האתר בשביל לסמן וי ולהמשיך להנות מהפאודר