שאלה לגבי הודו ותינוק חדש
-
שלום,
אמורה ללדת בכל יום עכשיו, אבא שלי נסע להודו לטיול מאורגן של 8 ימים, האם אפשר לתת לו לראות את התינוק ללא חשש? האם יש זמן מסוים שרצוי לחכות מבחינת מחלות שעלולות לדגור? או אמצעי בטיחות כלשהם שאפשר לקחת?
תודה
-
סליחה.אבל מה הכוונה?
-
תמר
זו שאלה למשרד הבריאות לא לפורום טיולים
לדעתי גם התשובה השבלונית שתקבלי שם תהיה בעיקר כסתח
-
תאי – בדחיפות
. איך חוסמים את הנודניק ההודי הזה?!
הוא נדבק לכל אחד שמעיז לשאול שאלה על הודו ומוכר את הפרסומים שלו! לתשומת לב ההנהלה!!
-
יש לו ישראלים שם שנותנים לו הכוונה ותירגום.הואבאמת נודניק.
-
רן, לא מבין את תגובתך. למי אתה מתכוון?
-
אני מתכוון לסנדיפ – הסוכן ההודי
. כל מי ששואל איזה שאלה – הוא ישר דוחף לו איזה תכנון מסלול של הסוכנות שלו או כל דבר אחר שקשור לסוכנות. זוהי פרסומת לשמה!
אני חושב מה היה קורה אם איזה ישראלי היה דוחף בכך מקום את הסוכנות שלו באותו אופן – הוא היה נחסם מייד! אותו דבר צריך לעשות עם הסוכן הזה
-
מנפלאות הפורום….
כשאני מחובר בשם משתמש שלי, אני לא רואה את המשתמש הזה, כשאני לא מחובר דרך שם המשתמש שלי, אני רואה אותו…
בבדיקה.
תודה לך.
-
מחקתי וחסמתי אותו, אבל יש משהו מוזר, כפי שכתבתי, הוא מעיין הודיני… אני לא רואה משום מה את תגובותיו ופרסומיו.
חסמתי אותו, אבל אם הוא ימשיך להגיב ולפרסם, אנא ידעו אותי ואדאג שוב למחקו.
תודה ולהת’
-
תודה. נקווה שיהיה שקט
-
לא מדובר בהודיני..חח
למרות שלי אישית קצת קשה להבין את האנרגיות שחברים משקיעים פה ברדיפת מחפשי פרנסה, אישית לא מפריע לי שפה ושם מישהו מנסה להתפרנס בטח כשזה נעשה באופן שקוף ומצחיק בלי קשר למה שנשאל אבל בכל זאת אני ינסה להקל עליך
הסיבה שאתה לא רואה אותו כשאתה מחובר זה כי הוא חסם אותך בהגדרות.. כנראה שיש פרצה שמאפשרת את זה וממש מאותה סיבה כן יכולת לראות את כל התגובות שלו כשאתה לא מחובר דרך שם המשתמש שלך, עד שחסמת אותו
-
נו תאי.אנחנו מאתגרים אותך שתטפל בזה.
-