התייעצות לגבי מסלול במערב ארצות הברית
-
אנחנו זוג בני 50+ דתיים. נוסעים לחודש לטיול במערב ארצות הברית ביוני. מגיעים בטיסת יונייטד לסן פרנסיסקו וממשיכים עם קונקשן ללאס ווגאס.חוזרים מסן פרנסיסקו.אנחנו בכושר להליכות רגילים לקום מוקדם במידת הצורך
להלן המסלול לחלק הראשון של הטיול אשמח לתובנות. אפשר עדיין לשנות את כל הלינות שהזמנתי , יש לי קצת אילוץ לגבי שבתות שאנחנו רוצים להיות במקומות שיש בית כנסת או בית חב”ד.
2.6 הגעה ללאס ווגאס באזור 11.00 בבקר. התארגנות לטיול קצת בסטריפ (לא נראה לנו שאנחנו אוהבי לאס ווגאס).
3.6 עוזבים את ווגאס לכיוון הגרנד קניון. -אשמח לרעיונות לדברים בדרך.לינה באזור YAVAPAI POINT.
4.6 השלמות גרנד קניון והתקדמות לכיוון סדונה לינה בסדונה.
5.6 זה יום שישי , התכנון שלנו הוא להגיע לשבת לסנט גורג’ (יש שם בית חב”ד), רוצה בדרך לעבור בפרסת הסוס, האם נראה לכם שאפשר להספיק לעשות עוד משהו?
6.6 שבת בסנט ג’ורג’ מנוחה
7.6 נסיעה לפארק ציון לינה בספרינדייל . מתכננים להכנס עם השאטל לעשות מסלולים ותצפיות.
8.6 השלמות בציון אם נרצה ומעבר לברייס.לינה בBryce uptop lodge.מסלולים ותצפיות.
9.6 השלמות ברייס ,יציאה לכיוון פייג’ . לינה גם ב10.6 בפייג’,
רוצה להספיק בפייג’ את קניון אנטילופ, ושייט באגם פאוול, סכר גלן.פרסת הסוס מקווה שנספיק כבר במעבר לנט ג’ורג’ ב5.6.
כאן יש לי התלבטות האם להשאיר שני לילות לינה בפייג’.
10.6 המשך איזור פייג’.
11.6 זה יום חמישי ובשבת אנחנו רוצים להיות בסולט לייק סיטי. לינה ללילה של ה11.6 הזמנתי בעיירה מואב. מתלבטת בין קניונלנדס או פארק ארצ’רס.
נרא לי קצת צפוף להספיק את שניהם. מה עדיף ?או שאולי יש לכם רעיון אחר?
12.6 ראו מה שכתבתי ב11.6 לגבי הגעה עד כניסת שבת לסולט לייק סיטי.
13.6 שבת בסולט לייק סיטי
14-15.6 ישנים בג’קסון מטילים בגרנד טיטון.
16-17.6 מעבר ליילוסטון ישנים יומיים בווסט יילוסטון.
18.6 יש לנו ב16.30 טיסה מBozeman ללוס אנג’לס.מה אתם ממליצים לעשות עוד בבקר לפני הטיסה?
המשך הטיול יהיה מלוס אג’לס לסן פרנסיסקו דרך היוסמיטי. עליו אשאל בהודעה לחוד.
תודה לעונים
-
@vardit64 אמר:
מתלבטת בין קניונלנדס או פארק ארצ’רס.
נרא לי קצת צפוף להספיק את שניהם. מה עדיף ?או שאולי יש לכם רעיון אחר?
עדיף לבקר בארצ'ס (פארק הקשתות), פארק מאוד יפה עם הרבה מסלולים לא קשים.
14-15.6 ישנים בג’קסון מטילים בגרנד טיטון.
16-17.6 מעבר ליילוסטון ישנים יומיים בווסט יילוסטון.
לא הגיוני להקדיש לטיטון ולילוסטון אותו פרק זמן. טיטון פארק יפה, אבל אי אפשר להשוות אותו לילוסטון הענק והייחודי. לא הייתי מקדישה לילוסטון פחות משלושה ימים מלאים.
-
היי ,
נראה לי לא הגיוני וארוך ומיותר לטוס לס.פ. ומשם לוגאס ומשם לנסוע לגרנד קניון.
נראה לי יותר סביר לטוס ישירות לוגאס או לפניקס אריזונה ומשם לנסוע לגרנד קניון.
לילה אחד של לינה בגרנד קניון מספיק לטעמי כולל הדרך לשם.
5.6 לנסוע לסדונה ומשם לסט .ג’ורג' נראה לי לא בכיוון ולא עושה לי שכל ,אלא אם לא הבנתי על איזה סט’ ג’ורג’ מדובר.
ם ההמשך נראה לי לא כל כך "אפוי " טוב .
בכלל הייתי מארגן הכול אחרת. אם תרצו אתן הצעה.
וודאתו שרכב שנלקח בס.פ. ניתן להחזרה בבוזמן.
-
תודה רבה .אנסה לשנות
-
אנחנו טסים מסן פרנסיסקו לווגאס וזה בכל מקרה כבר לא ניתן לשינוי.את הרכב אנחנו שוכרים בווגאס ותמורת תשחום ניתן להחזיר אותו בבוזמן.לגבי הנסיעה מהגרנד לסדונה ואז לסנט גורג.אנחנט רטצים להיות בשבת בסנט גורג בגלל בית חבד ובגלל שיהיה לנו נח ביום ראשון להמשיך לציון ולברייס
-
פרסת הסוס זה 10 דק מפייג, אין הגיון לעשות את זה שלא במסגרת הגעה יציאה או שהיה שם
אין שום בעיה לעשות גם קניונלנדס וגם ארצרס באותו היום
(עשיתע הרבה יותר)
אבל זה תלוי בקצב ובצורת ההנאה שלכם
-
אתייחס לתחילת הטיול – לדעתי 4 ימים ראשונים הם פשוט אינטנסיבים וקשים בתחילת הטיול במיוחד בגלל הגט לט שקיים בתחילת הטיול וריבוי הנסיעות
אני מבין שזה נובע מאילוצים – וכמובן שיקול שלכם האם אפשר להעביר שבת לא ליד בית חבד
ב -2.6 – לאחר טיסה ארוכה מאוד – תגיעו עייפים מאוד עם גיט לט – הרבה לא תצליחו להנות מוואגס
3.6 – יש לכם נסיעה של 4.5 – 5 שעות (כולל עצירה למנוחה בדרך) – כלומר צריכים לצאת מוקדם מאוד בשביל להספיק לעשות עוד משהו בגראנד קניון
4.6 – יום בסדר – למרות שלהיות חצי יום בקושי בסדונה זה פשוט פספוס
5.6 – שוב נסיעה של 5 ומעלה שעות
-
תודה רבה
-
@ari0252 אמר:
נראה לי לא הגיוני וארוך ומיותר לטוס לס.פ. ומשם לוגאס ומשם לנסוע לגרנד קניון.
ככה יונייטד מוכרת טיסה ללס וגאס , וגם אני טס ככה , וזה משום שהטיסה עם יונייטד הייתה הכי מהירה והכי זולה , וגם טיסת לילה .
-
צפוף, ומצד שני לפחות יש סופ”ש לנוח
להגיע למואב ליום אחד בעיני זאת ההחמצה הגדולה ביותר, מבחינתי האזור המהנה ביותר עם 2 הפארקים היפים ביותר של יוטה (דעה אישית כמובן) ונוסיף שלל פעילויות אקסטרימיות יותר ופחות ועיירה כיפיית ותוססת… אישית הייתי מוותר על אחד היעדים האחרים כדי להוסיף למואב, ולשאלתכם – אכן ביום אחד הייתי מתמקד בארצ’ס
על ימי מואב שלנו (ובהמשך – גראנד טיטון וילוסטון...)
לגבי ילוסטון – בשל קוצר הזמן ממליץ מאד על לינה בתוך הפארק, במיוחד בלילה של לפני בוזמן – יחסוך המון זמן רכב (אפשר ללון בקניון או ברוזוולט לודג’)… בבוזמן עצמה יש מוזיאון הרי הרוקי המוצלח למקרה שתחליטו ללון כבר בבוזמן לילה לפני
לא הייתי מוותר על לינה ללילה בג’קסון ואז טיול למחרת בטיטון ובסופו של יום לינה בילוסטון (גם כאן – לינה Old Faithful Lodge תחסוך המון זמן ליום מחרת)
-
תודה רבה, אני לא מוצאת כרגע מקומות לינה בתוך הפארק (יילוסטון) נראה שכמעט הכל מלא
-
היי… בעייה ידועה, אבל שווה לעקוב כי יש עוד הרבה זמן ויגיעו ביטולים...