לא נראה לי שכדאי לעשות את ונציה ביום הראשון. לונציה כדאי להגיע מוקדם בבקר גם יש קצת פחות עומס וגם בכדי להספיק להנות מימנה.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי vardit64
-
RE: טיול לאגם גארדה בקיץפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: גרדה לנד בבוקר או בערב ?פורסם בפורום טיולי משפחות
נראה לי שזה תלוי גם בגיל הילדים.
הילדים שלי היו בני 16 ו18 הלכו לבד בערב אמרו ש5 שעות בהחלט הספיקו להם. לא היו תורים והיה פחות חם.
-
RE: תכנון אוסטריה 2019 טירול או זלצבורג?פורסם בפורום טיולי משפחות
בגלל הרכב הגילים שלכם נראה לי זלצבורג יותר מתאים
-
RE: לאס וגאספורסם בפורום צפון אמריקה
@reuben13 אמר:
לא צריך לחזור לוגאס
יש חב”ד בפלאגסטאף ויש בסיינט ג’ורג’ ביוטה, מהאחרון יותר קל להמשיך לביקור בפארקי ציון וברייס (נראה לי שזאת כוונתכם) ולאחריהם אפשר להגיע לסולט לייק סיטי
תודה רבה עזרת מאוד
-
RE: מסלול האגם הלבן באלפים הצרפתייםפורסם בפורום אירופה
מציעה לך לקרא את ספורי הטיול שפורסמו יותר בפורום השכן(טיולי משפחות).
אנחנו הלכנו מאינדקס אבל לא עם ילדים ולפי דעתי זה לא מסלול קשה.
השנה גם למטיילים ביולי היה עדיין שלג , ולכן, המסלול מאינדקס היה מסוכן.
בכל מקרה זהו טיול ממש יפה. אבל, צריך קצת כושר הליכה ואת צריכה לבחון זאת לפי הילדים שלך.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי vardit64
-
RE: התייעצות לגבי מסלול במערב ארצות הבריתפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה רבה, אני לא מוצאת כרגע מקומות לינה בתוך הפארק (יילוסטון) נראה שכמעט הכל מלא
-
RE: התייעצות לגבי מסלול במערב ארצות הבריתפורסם בפורום צפון אמריקה
אנחנו טסים מסן פרנסיסקו לווגאס וזה בכל מקרה כבר לא ניתן לשינוי.את הרכב אנחנו שוכרים בווגאס ותמורת תשחום ניתן להחזיר אותו בבוזמן.לגבי הנסיעה מהגרנד לסדונה ואז לסנט גורג.אנחנט רטצים להיות בשבת בסנט גורג בגלל בית חבד ובגלל שיהיה לנו נח ביום ראשון להמשיך לציון ולברייס
-
התייעצות לגבי מסלול במערב ארצות הבריתפורסם בפורום צפון אמריקה
אנחנו זוג בני 50+ דתיים. נוסעים לחודש לטיול במערב ארצות הברית ביוני. מגיעים בטיסת יונייטד לסן פרנסיסקו וממשיכים עם קונקשן ללאס ווגאס.חוזרים מסן פרנסיסקו.אנחנו בכושר להליכות רגילים לקום מוקדם במידת הצורך
להלן המסלול לחלק הראשון של הטיול אשמח לתובנות. אפשר עדיין לשנות את כל הלינות שהזמנתי , יש לי קצת אילוץ לגבי שבתות שאנחנו רוצים להיות במקומות שיש בית כנסת או בית חב”ד.
2.6 הגעה ללאס ווגאס באזור 11.00 בבקר. התארגנות לטיול קצת בסטריפ (לא נראה לנו שאנחנו אוהבי לאס ווגאס).
3.6 עוזבים את ווגאס לכיוון הגרנד קניון. -אשמח לרעיונות לדברים בדרך.לינה באזור YAVAPAI POINT.
4.6 השלמות גרנד קניון והתקדמות לכיוון סדונה לינה בסדונה.
5.6 זה יום שישי , התכנון שלנו הוא להגיע לשבת לסנט גורג’ (יש שם בית חב”ד), רוצה בדרך לעבור בפרסת הסוס, האם נראה לכם שאפשר להספיק לעשות עוד משהו?
6.6 שבת בסנט ג’ורג’ מנוחה
7.6 נסיעה לפארק ציון לינה בספרינדייל . מתכננים להכנס עם השאטל לעשות מסלולים ותצפיות.
8.6 השלמות בציון אם נרצה ומעבר לברייס.לינה בBryce uptop lodge.מסלולים ותצפיות.
9.6 השלמות ברייס ,יציאה לכיוון פייג’ . לינה גם ב10.6 בפייג’,
רוצה להספיק בפייג’ את קניון אנטילופ, ושייט באגם פאוול, סכר גלן.פרסת הסוס מקווה שנספיק כבר במעבר לנט ג’ורג’ ב5.6.
כאן יש לי התלבטות האם להשאיר שני לילות לינה בפייג’.
10.6 המשך איזור פייג’.
11.6 זה יום חמישי ובשבת אנחנו רוצים להיות בסולט לייק סיטי. לינה ללילה של ה11.6 הזמנתי בעיירה מואב. מתלבטת בין קניונלנדס או פארק ארצ’רס.
נרא לי קצת צפוף להספיק את שניהם. מה עדיף ?או שאולי יש לכם רעיון אחר?
12.6 ראו מה שכתבתי ב11.6 לגבי הגעה עד כניסת שבת לסולט לייק סיטי.
13.6 שבת בסולט לייק סיטי
14-15.6 ישנים בג’קסון מטילים בגרנד טיטון.
16-17.6 מעבר ליילוסטון ישנים יומיים בווסט יילוסטון.
18.6 יש לנו ב16.30 טיסה מBozeman ללוס אנג’לס.מה אתם ממליצים לעשות עוד בבקר לפני הטיסה?
המשך הטיול יהיה מלוס אג’לס לסן פרנסיסקו דרך היוסמיטי. עליו אשאל בהודעה לחוד.
תודה לעונים
-
RE: ?Rv Ready for an R.V road trip story- דרום מערב ארה"ב- אוקטובר 2019פורסם בפורום צפון אמריקה
עכשיו סיימתי לקרא את הטיול שלך.
את נהדרת, אני עכשיו בהכנות לטיול זוגי ביוני וזה ממש עוזר לי.
-
RE: לאס וגאספורסם בפורום צפון אמריקה
@reuben13 אמר:
לא צריך לחזור לוגאס
יש חב”ד בפלאגסטאף ויש בסיינט ג’ורג’ ביוטה, מהאחרון יותר קל להמשיך לביקור בפארקי ציון וברייס (נראה לי שזאת כוונתכם) ולאחריהם אפשר להגיע לסולט לייק סיטי
תודה רבה עזרת מאוד
-
RE: לאס וגאספורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
@עמיחי13 אמר:
במקום לחזור לווגאס, תוכלו לבלול בשבת בבית חבד בפלאגסטאף:
https://www.jewishflagstaff.com/
כך תוכלו לבלות ברביעי – שישי בסדונה וגראנד קניון.
עמיחי- תודה רבה -
@גבי_10 אמר:
שלום רב!תפנו אלי במייל שבאתר ואוכל להחזיר לכם תכנית טיול שלנו במערב ארצות הברית בדגש על הפרקים הבאים: ילוסטון, יוסמיטי, גרנד קניון וזאיון.
בברכה
גבי
גבי שלום, אני לא מבינה איך מוצאים את המייל שלך באתר
-
ממש תודה לך. בווגאס יש לנו חצי יום ולילה כשאנחנו מגיעים