שכירת ציוד במאיירהופן
-
ואשמח לתת תרגילים לחיזוק הברכיים (לא סקואטיים) -
תצלמי ותעלי בפוסט חדש. לדעתי זה יתקבל בברכה.
-
סליחה על הבורות לא יודעת איך עושים את זה.בהחלט אשמח לשלוח רק שמישהו יסביר לי איך.
לא התרגילים אלא לצלם ולשים בפורום.
-
MAKI עשה את זה לא מזמן- הוא יוכל בוודאי לעזור . לדעתי את מצלמת מה שזה לא יהיה- מעלה ליו טיוב ושמה פה קישור לסרטון שלך. אולי כדאי לפנות להנהלת הפורום ולבקש מהם הוראות/ עצות איך מי מה ומו
-
השאלה אם זה לכולם חשוב או רק לך.אם רק לך אני יכולה לצלם בנייד שלי ולשלוח לך בפרטי
-
אני יודעת שצריך כבל על מנת להעביר מהנייד למחשב
-
לדעתי זה יכול לעניין את כולם [ לאו דווקא ברכיים- גם ארבע ראשי וכו’] בשביל זה הפורום קיים. אבל זו דעתי. לא מזמן חברה לעבודה התייעצה איתי קצת לגבי תרגילי ספורט שעושים לני חופשת סקי. אני “מסודר” שוחה הרבה, קצת חדר כושר.אז אין לי בעיות כושר גופני וכו’. לא עושה סקווט או דמוי סקווט גם אם יאיימו עלי באקדח. הכי בטוח ככה!! עוד אופציה. את יכולה לצלם תמונות סטילס ואז לכתוב פוסט ולשלב בו את התמונות שלך. לגבי המחשב. את יכולה גם לשלוח את התמונות לעצמך במיל ואז להוריד אותן למחשב. אבל הכי טוב עם כבל ועל הדרך גבי את הנייד שלך על המחשב. אם יקרה לו משהו את תודי לי!
-
אנסה להעביר סרטון לפורום.וסליחה על השאלה למה אתה לא עושה סקוואטים? סתם מעניין אותי.
-
שאלה לגגיטימית. אין מה להתנצל. אני העליתי את זה. וחוץ מזה. אשמח שאחרים ילמדו מהנסיון שלי. למה? בגלל שעשיתי אותם לא נכון ודפקתי את הברך. מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננים. תשמעי – אני בן 57. כשהייתי ילד / נער היינו עושים “כפיפות ברך” בשיעורי התעמלות. מי שמע על סקווטים אז? כפיפות ברך למי שזוכר זה ירידה מעמידה למצב של כריעה כמו בשירותי בול – פגיעה[ סליחה על הדימוי]. אז מטבע הדברים כשרציתי לחזק את הרגליים זה מה שעשיי ולא ידעתי שזה מעמיס על הברך…. אז עכשיו אני לא מסתכן. גם ככה , נגיד שאעשה סקווטים הכי נכון ואחזק את הרגליים מאוד מאוד. כמה יותר טובה תהיה רמת הגלישה שלי? במקום בינונית + בינונית ++? במקום ששיא המהירות שלי יהיה באיזור ה- 40 קמ”ש [ אני קצת מפחד לגלוש יותר מהר- מודה] הוא יגיע ל 45 או 50?. נו. אפשר לחשוב. זה לא ממש משנה. אז אני מעדיף לא להסתכן אבל לגלוש עוד כמה שנים . כמה שאפשר.
-
אנסה ביומיים הקרובים לצלם תרגילים ולהעלות לפורום.
-
החנות של מלון מאני
שכרתי שם לפני חודש
יחס ושרות מצוינים ואדיבים
נרשמתי מראש ב SKISET וקבלתי מחיר מצוין