אל תהבלו מהקורונה- אתם יכולים לנסוע לתאילנד!
-
הרבה כאן נלחצים מהקורונה ומבטלים את הטיסה לתאילנד אתם יכולים לטוס אל תבטלו את הטיול שלכם בגלל שטות שכזו.
קצת נתונים להרגיע אתכם:
25 נדבקו בקורונה בכל תאילנד . אולי עוד כמה בודדים פה ושם והסיכויי להיות לידם הוא ממש מזערי כי שמים אותם בבידוד.
2% מתים מוירוס מהקורונה ו 98% הנותרים מחלימים עם הזמן. אין שום חיסון או תרופה שמרפא וזה עובר לבד כך שאם תדבקו יש לכם סיכוי של 98% לחיות שזה המון. זה כמו 100%!
-
@Aviel-Rent-Apartmentos_4054909
98% זה בפירוש לא כמו 100% אבל בעקרון זה בהחלט אחוז נמוך.
מי שמת, זה בשבילו בהחלט 100% מוות ומי שחי, זה עבורו 100% חיים
אז תעשו חיים!
-
מתוך אלו ששורדים, 15% חוטפים מחלה קשה הדומה לדלקת ריאות. וחצי מהם יהיו במצב קשה אך יחלימו.
המדינה מפרסמת אזהרת מסע לתיאלנד.
כשתשובו, תהיו שבועיים בבידוד.
ההודעה שלך ילדותית וחסרת אחריות.
-
-
אכן הפרופורציה במקום!
אבל כמה סייגים.
שיעור ההדבקה של הקורונה נמוך משמעותית, עקב טיפול הרשויות. כך שזה לא מדד שניתן להשוות אותו ביעילות.
אחוז התמותה בקורונה הוא פי 4. גדול משמעותית משפעת וקטן משמעותית מהסארס או אבולה
לא דווח (אולי לא ראיתי) מה אחוז הסיבוכים ההשוואתי בין חולי הקורונה לשפעת (אשפוזים, טיפול נמרץ, דלקת ריאות וכו..)
ונראה שהבעיה הגדולה היא חוסר הוודאות הגלובלי
-
פוסט זה נמחק! -
תיקון טעות
אחוז האשפוז משפעת הוא כ 1% בעוד בקורונה מדובר על 7-15% (כמובן לא ודאי).
אחוז התמותה מקורונה גבוה פי 20 משפעת (0.1 מול 2 אחוז).
-
אדון אביאל אני מבין שיש ירידה בהשכרת דירות בתאילנד.זה ברור.מתי סיימת את לימודי הרפואה? אין לאף אדם מושג מה קורה עם הדבר הזה.אז אל תבלבל את המוח לישראלים.
-
@shimon-amar אמר:
אדון אביאל אני מבין שיש ירידה בהשכרת דירות בתאילנד.זה ברור.מתי סיימת את לימודי הרפואה? אין לאף אדם מושג מה קורה עם הדבר הזה.אז אל תבלבל את המוח לישראלים.
מה זאתמרת אין אף מושג? אתה לא רואה חדשות? כל מה שאמרתי מאד הגיוני נתונים אמיתיי ממה שקורה בעולם. לא המצאתי ולו דבר במה שכתבתי.
-
@Aviel-Rent-Apartmentos_4054909 אמר:
הרבה כאן נלחצים מהקורונה ומבטלים את הטיסה לתאילנד אתם יכולים לטוס אל תבטלו את הטיול שלכם בגלל שטות שכזו.
קצת נתונים להרגיע אתכם:
25 נדבקו בקורונה בכל תאילנד . אולי עוד כמה בודדים פה ושם והסיכויי להיות לידם הוא ממש מזערי כי שמים אותם בבידוד.
2% מתים מוירוס מהקורונה ו 98% הנותרים מחלימים עם הזמן. אין שום חיסון או תרופה שמרפא וזה עובר לבד כך שאם תדבקו יש לכם סיכוי של 98% לחיות שזה המון. זה כמו 100%!
מעניין אם בכביש 1, ירושלים תל אביב, רק 2 מתוך כל 100 מכוניות היו מתנגשות ונוסעיהן נהרגים,על כל 100 נוסעים, 2 הרוגים, אבל 98 חיים.
נכון שהסיכויים יותר טובים מרולטה רוסית, שם 5 מתוך 6 חיים, אבל מי היה מוכן לנסוע בכביש כזה?
אגב מספר הנדבקים בתאילנד כבר עלה ל 33
-
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
@Aviel-Rent-Apartmentos_4054909 אמר:
קצת נתונים להרגיע אתכם:
מעניין אם בכביש 1, ירושלים תל אביב, רק 2 מתוך כל 100 מכוניות היו מתנגשות ונוסעיהן נהרגים,על כל 100 נוסעים, 2 הרוגים, אבל 98 חיים.
נכון שהסיכויים יותר טובים מרולטה רוסית, שם 5 מתוך 6 חיים, אבל מי היה מוכן לנסוע בכביש כזה?
אגב מספר הנדבקים בתאילנד כבר עלה ל 33
במקרה שבאמת תידבק נשאר לך 2% והסיכויים שתבוא לתאילנד ותידבק
מה הסיכוי שדבר כזה יקרה?
זה כבר מקטין את הסיכון לבוא לתאילנד ולמות מקורונה לפחות מ 0.0001%
סיכוי שבכיף הייתי מהמר עליו.
השטיפת מוח הטלוויזינית הוציאה אתכם מדעת ואתם לא יכולים לחשבו בהיגיון ומתלהמים שאני בסך הכל כותב דברים הגיוניים.
-
ואת כל זה שמעת בחצר-המלך השפוי?!
-
הנה משהו קטן שאולי לא קראת – ותקרא שוב:
15% מחולי הקורונה חוטפים מחלה קשה
5% מחולי הקורונה חוטפים מחלה קשה מאוד עולל אשפוז עם סיכון חיים
2% מחולי הקורונה ימותו.
ואתה מגיע עם האבחנה הזו ש 2% זה בסדר..
אז שמע, קח את הסיכון, סע לאיפה שבא לך ותהנה
-
@imeshy אמר:
הנה משהו קטן שאולי לא קראת – ותקרא שוב:
15% מחולי הקורונה חוטפים מחלה קשה
5% מחולי הקורונה חוטפים מחלה קשה מאוד עולל אשפוז עם סיכון חיים
2% מחולי הקורונה ימותו.
ואתה מגיע עם האבחנה הזו ש 2% זה בסדר..
אז שמע, קח את הסיכון, סע לאיפה שבא לך ותהנה
קראתי את זה אתה מאחר קצת. מישהו הזכיר את זה לפניך.
-
אתה לא באמת שם לב שזה אותו כותב
אני כתבתי את זה קודם.
ההודעה שלך נגועה בילדותיות, סיכון הציבור (שעוד עלול להקשיב לך) ונוגע לתאוות בצע.
-
-
@imeshy אמר:
אני כתבתי את זה קודם.
ההודעה שלך נגועה בילדותיות, סיכון הציבור (שעוד עלול להקשיב לך) ונוגע לתאוות בצע.
@imeshy אמר:
אני כתבתי את זה קודם.
@imeshy אמר:@imeshy אמר:
אני כתבתי את זה קודם.
נכון תאוות בצע. קודם תלמד עברית לפני שאתה כותב בערבית
-
-
-
@aljaje אמר:
שוב התבלבלת!
העברית שלי טובה מאוד(המורה אמרה) וגם הערבית ועוד.
QUE MAS?