הגעתי לתאילנד וזה בטוח יותר מאירופה ומשאר המדינות בעולם
-
התאילנדים אלופים הגעתי לתאילנד אתמול לבנגקוק ולא היו הרבה אנשים (חיכיתי 10 דקות באימגריישן)
בכל מה שקשור להגיינה הם אלופים לדוגמא השכרתי קונדו מ AIRBNB ויש להם במעלית ובכניסה לקונדו מישהו שעומד ונותן לך שטיף עם סבון אלכוהולי כזה שמריח טוב וכולם שם עם מסיכות (בערך כל 1 ל 4 משתמש במסיכה) לא פלא שהוירוס כמעט לא מתפשט שם כמו שאר ה מדינות כבר 50 כמה ימים.
זה בגלל כל ההייגיינה שלהם
בארץ אנשים לא הולכים עם מסיכות ולא שוטפים ידיים אין הקפדה גורפת כמו בתאילנד.
-
@Aviel-Rent-Apartmentos_4054909
בהצלחה תשאר שם.
-
בטורקיה בכלל אף אחד לא נדבק, הכי טוב בטורקיה.
בישראל בדקו עד להיום בערך 3000 איש, נמצאו כ 50 חולים.
בדרום קוריאה בדקו 200,000 איש, מצאו הרבה יותר חולים.
כמה אנשים נבדקו בתאילנד?
-
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
בטורקיה בכלל אף אחד לא נדבק, הכי טוב בטורקיה.
בישראל בדקו עד להיום בערך 3000 איש, נמצאו כ 50 חולים.
בדרום קוריאה בדקו 200,000 איש, מצאו הרבה יותר חולים.
כמה אנשים נבדקו בתאילנד?
כמה אנשים שמים מסכות בישראל? כמה קניונים בישראל מציעים חיטוי ידיים בכניסה לבניינים, קניונים, מעליות ומקומות סגורים?
-
כמה אנשים שמים מסכות בישראל? כמה קניונים בישראל מציעים חיטוי ידיים בכניסה לבניינים, קניונים, מעליות ומקומות סגורים?
טוב ונעים לשמוע שאתה אישית מרגיש בטוח לגמרי, אבל למה אתה לוקח על עצמך את האחריות להמליץ על דברים שאתה לא בדיוק יודע? אני משערת שאתה לא מחובר לאתר משרד הבריאות התאילנדי....זה נראה כאילו על ידי נסיון לשכנע אחרים אתה קצת מנסה לשכנע את עצמך....צא מזה, תבלה, אין צורך לשכנע אחרים.
-
בתאילנד אנשים שאולי נחשפו לקורונה ונדבקו כן או לא לובשים מסיכה והולכים לזהם את המרחב הציבורי.
בתאילנד רק חולים עם תסמיני מחלה קשים מאושפזים וכבר יש 50 כאלה, חולים עם תסמינים קלים בד”כ אפילו לא נבדקים כדי לדעת אם הם חולים בקורונה או משהו אחר ובטח שלא מאושפזים בבידוד בבית חולים, במקרה “הטוב” החולים האלו יוצאים עם מסיכה שיעילותה לא ממש ברורה למרחב הציבורי ומדביקים אנשים בריאים.
בישראל אנשים שאולי נחשפו לקורונה נשארים בבית ולא הולכים לזהם את המרחב הציבורי. כשהם בבית הם לא צריכים מסיכה.
בישראל אלו שיש חשד שנדבקו בפועל נבדקים, כבר נבדקו יותר מ 3,000 ומהם כ 50 נמצאו חולים ואושפזו בבידוד של בית חולים, למרות שלמעט חולה בודד כל החולים עם תסמינים קלים.
תיהנה לך בתאילנד, המקום בו אלו שנחשפו לנגיף יוצאים למרחב הציבורי ומערכת הבריאות מבצעת מעט מאוד בדיקות (אם בכלל) לאיתור אנשים חולים.
מאחל לך בריאות טובה חיים ארוכים.
-
הבחור בעל חברה להשכרת דירות בתאילנד.הדאגה שלו שאם יגיעו פחות ישראלים אז העסק יצלע.זאת הסיבה שהוא "דואג" לנו הישראלים.
-
@shimon-amar אמר:
הבחור בעל חברה להשכרת דירות בתאילנד.הדאגה שלו שאם יגיעו פחות ישראלים אז העסק יצלע.זאת הסיבה שהוא "דואג" לנו הישראלים.
קלעת בול אני מנכ’’ל רימיקס בתאילנד.

-
#רק אומרת: אלכוהול ריחני(כמה אחוז אלכוהול?) זה עדיין לא מחטא כמו שטיפת ידיים במים וסבון.
גם מסיכה פושטית, לא יעילה.
זה רק עוזר לאנשים להרגיש בטוחים.
נחמד שרק הגעת וכבר הספקת לערוך מחקרים מעמיקים על אחוז האנשים נושאי-הוירוס וההולכים עם מסיכות וההשוואה לאחוז הישראלים שרוחצים ידיים.
* מניסיון, שימוש באלכוג׳ל 70%, לאחר נגיעה במשטחים מזוהמים אינו מונע זיהום (מחקר שנעשה על איסטניסטית).
* עדיין תהיה בעיה בחזרה ארצה(מי שירצה), בשנייה במטוס, במעבר בנמלי-התעופה והגעה הביתה - בכל המקומות האלה יש עכשיו סיכון גבוה יותר להדבקה.
ולא כל האנשים יכולים להשאר שבועיים בבידוד לאחר החזרה.
תהנה בחופשה!
-
בתנאי מזג האוויר שם עכשיו יהיה לנגיף קשה מאוד לשרוד
עיקר הבעיה שם עכשיו לדעתי זה יבוא של הנגיף מבחוץ
לא ברור אם הנתונים נכונים אבל אם כן אז כרגע יש בישראל יותר נדבקים
יש עוד נתון שאני לפחות שמתי לב אליו, שמכל 50 הנדבקים בארץ אף אחד עדיין לא ייבא אותו מתאילנד
אבל בכל זאת עדיין מסוכן שם בגלל התיירים, התאילנדים לא יכולים להרשות לעצמם לסגור את הגבולות, כבר עכשיו יש ירידה משמעותית בכמות המבקרים וזה מורגש בכל האזורים!
-
"בתנאי מזג האוויר שם עכשיו יהיה לנגיף קשה מאוד לשרוד".
- ולמסקנה הזו הגעת לאחר תצפיות ומחקר? גם חוקרים עדיין לא יודעים הרבה או שעשית דוקטורט בוטרינריה?!
כי זה עדיין לא עובד בסינגפור.
-
-
אף אחד פה לא פרופסור למיטב ידיעתי, אולי את כן אבל לא שאני יודע על זה
זה נראה הגיוני שבדומה לקרובי המשפחה שלו גם הקורונה יתקשה לשרוד בתנאי מזג אויר חמים, גם פרופסורים רואים בזה אפשרות לגמרי הגיונית אם כי הוכחות כרגע אין
-
@מטייל_4083140 אמר:
בתנאי מזג האוויר שם עכשיו יהיה לנגיף קשה מאוד לשרוד
עיקר הבעיה שם עכשיו לדעתי זה יבוא של הנגיף מבחוץ
לא ברור אם הנתונים נכונים אבל אם כן אז כרגע יש בישראל יותר נדבקים
יש עוד נתון שאני לפחות שמתי לב אליו, שמכל 50 הנדבקים בארץ אף אחד עדיין לא ייבא אותו מתאילנד
אבל בכל זאת עדיין מסוכן שם בגלל התיירים, התאילנדים לא יכולים להרשות לעצמם לסגור את הגבולות, כבר עכשיו יש ירידה משמעותית בכמות המבקרים וזה מורגש בכל האזורים!
אתה בוחר להתעלם מנתון שהוא נתון ידוע ונכון ה, נתונים מתאילנד לא נכונים כי בתאילנד לא בודקים תחלואה מקורונה ולכן אין נתונים.
ערכן של המסקנות שאתה מסיק על סמך נתונים לא נכונים או בכלל ללא נתונים לדעתי מאוד נמוך. זו משאלת לב, לא מסקנה.
-
@aljaje אמר:
"בתנאי מזג האוויר שם עכשיו יהיה לנגיף קשה מאוד לשרוד".
- ולמסקנה הזו הגעת לאחר תצפיות ומחקר? גם חוקרים עדיין לא יודעים הרבה או שעשית דוקטורט בוטרינריה?!
כי זה עדיין לא עובד בסינגפור.
בנתיים אתה משחק אותה דוקטור וכותב על אחוזי אלכוהול עם נתונים מצוצים מן האמצבע
זיהום זה לא הידבקות אם לא ידעת.
וכן’ שימוש במסיכה עוזר. אם יש למישהו את הנגיף זה עוזר למנוע הידבקות של אנשים אחרים בנגיף אפילו המסיכה הפשוטה ביותר שמוכרים ב Pharmacy היא לא חייבת להיות N95.
וכן שאחוז גדול מהתאילנדים משתמשים במסיכה זה עוזר להתפשטות הנגיף אז אל תנסה להקטין את השימוש שלהם במסיכה כאן כאילו הוא לא עושה שום דבר.
-
, בעצם די עצוב. כאלה הבלים מעולם לא שמעתי (אולי בנסיעה באוטובוס) - מתייחס לכל מה שכתבת עד כה.
-
-
"עצוב מאד שאתה לא יודע לכתוב ולהבדיל בין הידבקות לבין זיהום."
!Priceless
תובנת השנה.
טוב, אסיים את השיחה כאן, שרירי הבטן שלי לא יכולים לשאת את העומס שנוצר.
תהיה בריא.
-
@aljaje אמר:
"עצוב מאד שאתה לא יודע לכתוב ולהבדיל בין הידבקות לבין זיהום."
!Priceless
תובנת השנה.
טוב, אסיים את השיחה כאן, שרירי הבטן שלי לא יכולים לשאת את העומס שנוצר.
תהיה בריא.
זה רק מראה לי שניצחתי בדיון.
-
אתה לא בדיוק ברמה של רימיקס.....