ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דחיית הטיול לחגים - התייעצות מסלול

פורום צפון אמריקה
    בוסטון חוף מזרחי טיול שלכת מסלול מסלול עד שבוע בההרים הלבנים
    12
    17
    3127
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איריס ס.
      איריס ס. נערך לאחרונה על ידי איריס ס.

צהריים טובים

מה שלומכם? מקווה שכולם בטוב בימים לא פשוטים אלה. 

תכננתי בעזרתכם טיול קיץ קצר למדי בן 10 ימים בין ניו יורק לבוסטון. תודה לעוזרים !

אמורים לצאת בסוף יוני וכפי שהמצב נראה כרגע אני מניחה שלא נצא ושהטיסות שלנו באל על יבוטלו (לפחות הטיסה לבוסטון תבוטל).

במידה ולא יהיה שיפור אנחנו שוקלים לדחות את הטיול לחגי תשרי ולהפוך אותו לטיול שלכת. בתקווה שזה יהיה אפשרי.

השאלה שלי לגבי כוון המסלול – נניח שיהיו ברשותנו שבועיים והתאריכים 4/10 – 18/10 , עם סטיה של יום לכאן או לכאן.

בהסתמך על דווחי השלכת בשנים קודמות  – איך הייתם מתכננים? יציאה מבוסטון צפונה וחזרה לכוון ניו יורק או הפוך ? 

אני יודעת שככל שמדרימים , סכוי לפיק של שלכת גם באמצע אוקטובר. 

אשמח לתובנות ועזרה בחלוקת הימים – היינו שמחים להקדיש יומיים מלאים לבוסטון , שלושה לניו יורק והשאר למסלול שלכת. 

תודה גדולה ואני מקווה שאני אופטימית רק במידה 😊

איריס

segev17 nilih ? IO. 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • segev17
        segev17 @איריס ס. נערך לאחרונה על ידי segev17

@איריס-ס

היי איריס

נחמד לברוח קצת לתיכנונים… אישית יש לנו טיול מתוכנן (אירלנד) לאוגוסט שאני בספק גדול אם יקרה, ואם יתאפשר לדחות טיסות אני אדחה לשנה הבאה כי אני פסימי לגבי חזרה לשגת טיולים השנה…

בכל מקרה – 4 לאוקטובר זה תאריך מצויין לטיול שלכת ואישית הייתי מתחיל בבבוסטון ואז יציאה צפונה ומסיים בניו יורק

איריס ס. snirbr 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • איריס ס.
          איריס ס. @segev17 נערך לאחרונה על ידי

@segev17

תודה  רבה שגב. 

ציידת ערפדים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ציידת ערפדים
            ציידת ערפדים @איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

הי איריס, אני שמחה שאת אופטימית. זה נוסך בי בטחון לגבי הטיול שלי לצרפת באוגוסט.

גם אני חושבת שכדאי שתתחילי בצפון. השנה השלכת רק התחילה בניו יורק בתחילת אוקטובר. 

איריס ס. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • איריס ס.
              איריס ס. @ציידת ערפדים נערך לאחרונה על ידי

@ציידת-ערפדים

תודה רבה.

כתבת סיכום על הטיול שלכם לארהב? אולי פספסתי...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • ayeletback
                ayeletback נערך לאחרונה על ידי

גם לדעתי את אופטימית.
                הלוואי ואת צודקת.
                לי יש טיול מתוכנן לסוף יולי עד אמצע אוגוסט. שגם בתסריט נס לא יוכל לשרוד כמו שהוא ( הבגרויות נידחו )
                קשה לי להאמין שנוכל לנסוע הקייץ וגם לא בסתיו.
                מעדיפה לא לחשוב על זה כרגע כי סתם מתבאסת.
                חג שמח...נקווה שמהירות לימים טובים יותר
                שני2 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • nilih
                  nilih @איריס ס. נערך לאחרונה על ידי nilih

@איריס-ס

היי איריס,

כיף שאת אופטימית.

אני ממש- לא. 

ביטלתי כבר את הזמנת הרכב, ומלון שחייב את כרטיס האשראי שלי, אבל הוא ניתן לביטול, והטיול שלנו לדרום מערב ארה”ב אמור להתבצע בסוף ספטמבר.

מעדיפה שהכסף יוחזר לחשבוני.

אם יקרה נס ויימצא חיסון, אחדש את ההזמנות.

לגבי אל על נחכה לימים טובים יותר כדי להחליט מה לעשות עם כרטיסי הטיסה.

חג שמח ככול האפשר. אולי נצא לחירות חלקית לאחר הפסח.

נילי

• ?
                    משתמש שנמחק @איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

@איריס-ס

הי איריס,

כמו חברותי היקרות שהגיבו לפני, גם אני לא אופטימית לגבי טיול שלכת (או טיול בכלל) ב-2020, אבל לא נגד תכנון, כל עוד כרטיס האשראי נשאר בארנק ולא מתבצעות הזמנות… מקסימום יהיה לך במגירה טיול שלכת ל-2021...

גם אם התכנון הוא כרגע רק חלום, זה מה שנשאר לנו, לא?

זה, והזכרונות מהטיולים שהיו…

אז אני כאן עם הזכרונות מטיול שלכת 2019. 

שלושת השבועות הראשונים של אוקטובר הם עיתוי מצויין. בשנת 2019, הקדמנו את שיא השלכת כשטיילנו בדיוק בתאריכים האלה (נחתנו בבוסטון ב-28.9, היינו בה יומיים, ממנה עלינו צפונה לטיול מתגלגל של 11 יום בניו אינגלנד שהסתיים במפלי הניאגרה, וב-13.10 טסנו מהניאגרה לניו יורק, בה שהינו שבוע). מבחינת השלכת, יצא לנו לראות כ-30% מהאדום-הזהוב הזה לצד ה-70% שעדיין היה ירוק. זה היה נכון גם בטיול המתגלגל, שהיה צפונה מניו יורק (בגדול – אכדיה, ההרים הלבנים, לייק ג’ורג’, האדירונדקס, אולד פורג’ וווטקינס גלן), וגם בניו יורק עצמה. אני מנחשת שהקדמנו בכל המקומות את שיא השלכת בבין 10 ימים לשבועיים, פלוס מינוס. כידוע, לקלוע בול בשיא חייבים לתכנן רק ימים ספורים לפני הטיול עצמו, כי הרי לא ניתן לדעת מראש, וזה לא מאוד ריאלי למי שלא גר בסביבה, גם קשה למצוא לינות זמן קצר מראש.

אבל אם מפספסים את השיא, עדיף בעיני להגיע קצת קודם מאשר קצת אחר כך, כי השילוב של ירוק עם האדום-זהוב הוא מרהיב ביותר.

מצרפת כמה תמונות להתרשמות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • IO.
                      IO. @איריס ס. נערך לאחרונה על ידי IO.

הי @איריס-ס ,

עקבתי ב״עדינות״ אחרי השירשור. תכלס אין לי בכלל מה לתרום 🙄  אין לי מושג מה יהיה בעולם מחר ובטח לא בסתו; לא עשיתי טיול דומה לזה שאת מתכננת אז גם עצות מעשיות בכיוון הזה אין 😜... אבל סתם ״התחשק״ לי להגיב, מקווה שלא יפריע:

בטח לשמור על אופטימיות! המון אופטימיות (כי זה מה שנשאר ובכללי יותר כיף להתנהל ככה!).

אם את כמוני ואוהבת גם לחלום, לדמיין, לתכנן וללמוד – אז זה רק רווח! (אבל בהחלט לא הייתי מתחייבת ומסכנת עוד כספים כמובן!).

אני בהחלט לא הפסקתי לשבת על המפות (אצלי זה תרתי משמע, כי אני בענייני טרקים).

כשהבנתי שהתכניות (הלא סגורות בכלל שלי במילא) לקיץ כבר לא יקרו (על שלל האפשרויות שהכנתי כי במילא עוד לא קיבלתי אישור מהעבודה), אז בהתחלה ניסיתי לקצר אותן ואחכ, אחרי כמה שעות (לא ארוכות!) של ״מיני-דכאון״ (היו לי תכניות שאפתניות ביותר השנהֿ, לציון מאורע כלשהו), פשוט… העברתי את האופטימיות שלי לעונת-השנה הבאה.
                      כרגע בודקת חלופות לסתו… (כן, כן – יושבת ממש על מפות טופוגראפיות, מודדת מרחקים, הפרשי גבהים וכו, כל אחת וה״סטיות״ שלה) ולא חושבת על סיטואציה שהן לא יתממשו (למה לי לחשוב על זה כרגע? 😉).

התכנית שלי היא להמשיך עם האסטרטגיה הזו עד שננצח 💪 (זה סהכ דורש ממני המון גמישות...)
                      כלומר: אם (גם) הסתו ״ילך״, למרות שכרגע אני לא מרשה לעצמי להאמין!, אני אתחיל לתכנן את החורף😎 (וואו זה יהיה אדיר – כי אני מתה על חורףףףף 😍, כבר מתרגשת מהמחשבה!).

אז לסיכום התגובה: אל תפסיקי לחלום, להאמין ולקוות!!!

מאחלת לך שהחלומות יתגשמו,

ובינתיים בריאות ואופטימיות,

ענבר

keves160 גדליהו מהגרעין 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                      • keves160
                        keves160 @IO. נערך לאחרונה על ידי

@IO

גם אני בדעה שלתכנן אפשר וזה יכול להיות כיף למי שאוהב וגם דרך להעביר זמן, אבל לא לשים על זה שום כסף. אין לנו מושג מתי אנחנו נצא מזה ובטח מה יקרה בארה”ב שהיא כרגע בבלגן מוחלט. גם לא ידוע אלו חברות תעופה ותיירות בכלל ישרדו את המשבר, ולא יפשטו רגל בחודשים הבאים. תכנון כללי ללא הזמנות הוא מצוין וגם ניתן לדחות אותו לשנה אחרי. כמובן, אין מה להיכנס יותר מדי לפרטים כי גם מסעדות, מלונות, לא בטוח שישרדו. צריך להיות ריאלים. 

• איריס ס.
                          איריס ס. @keves160 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לכולם

קצת נעלמתי כי למרות שהתחלתי אופטימית, הימים שאחרי הביאו קצת דכדכת.

אם אתגבר עליה אתחיל לתכנן. ודאי שעל הנייר. לא משקיעה בזה יותר משאבים פיננסים. הכסף כרגע במילא אצל אל על ולא נראה שהם מתכוונים להחזירו בקרוב.

תודה לכולם ובמיוחד ליונה וקשת שקראתי סיפור טיול נהדר שלה.

מקווה שאשוב במהרה עם שאלות אופרטיביות ממש

תודה וחג שמח

איריס

גנית נ. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                          • גנית נ.
                            גנית נ. @איריס ס. נערך לאחרונה על ידי גנית נ.

@איריס-ס

היי איריס,

גם לי יש כרטיסים עם אל על לבוסטון לסוף יולי. טיול של חודש שמתחיל בבוסטון ממשיך צפונה! כולל את קנדה ומסתיים בניו יורק. הכל כבר שולם ותוכנן חלקית. גם אני עוד מקווה שנוכל לדחותו לספטמבר (על פניו נראה המון זמן,אבל בזמן קורונה זה מרגיש קרוב). לדחות לשנה הבאה קצת בעייתי, עבודה,בגרויות וכו…

שנמשיך לחלום

חג שמח

ושנצא בריאים וחזקים מהסרט הזה

• איריס ס.
                              איריס ס. @גנית נ. נערך לאחרונה על ידי

@גנית נ. 

חג שמח , גנית. אשמח להתעדכן במסלול שלכם

• snirbr
                                snirbr @segev17 נערך לאחרונה על ידי

@segev17

בראשית אוקטובר 2016 עשינו טיול בחוף המזרחי ל 18 יום. נסענו מבוסטון ללינקולן – כביש 112- כביש 302- וורמונט- -אסקס – לייק פלאסיד, וזכינו למנה די גדושה של שלכת מרהיבה.  כולי תקוה שתתאפשר מסגרת טיול בחגים באוקטובר, אולם אי הודאות עדיין גדולה.

• שני2
                                  שני2 @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

היי איילת גם אנחנו מתוכננים לצאת בסוף יולי עד אמצע אוגוסט.

לשמחתי מבחינת בגרויות "הרווחנו" והיציאה תהיה אחריהן, הבעיה תהיה אם תאריך הגיוס של הבן יזוז…

אני נתלית בכל שביב של תקווה שהטיול יצא לפועל כי קשה לי להאמין שיצא לנו לטוס במתכונת המשפחתית שהגדול כבר יהיה חייל והילדים כל כך מחכים .

בעלי לעומת זאת דוחה על הסף את הטיסה גם אם השמיים יפתחו מחדש מחשש שהטיפול במחלה בארהב לא ממש הוכיח את עצמו בינתיים…

לא יודעת מה לעשות.

סתם שיתוף רגשות חחח

ayeletback תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • ayeletback
                                    ayeletback @שני2 נערך לאחרונה על ידי

מעדכנת שלפני החג ביטלתי את הקרוז.
                                    היה אמור לצאת ב 8.8
                                    זה היה ממש עצוב, כי זה היתה ההשלמה הסופית שזה לא יקרה.
                                    רויאל קריביאן היו מאוד הגונים ואיפשרו ביטול ללא שום דמי ביטול ( לפי החוזה יכלו לגבות בשלב זה 100 דולר ).
                                    בסופש אשב על הזמנות הצימרים ומלונות ואבטל הכל.
                                    בטיסת אלעל לא אגע. מאמינה שתתבטל לבד. ואוכל לקבל החזר מלא.

מחזיקה איזה שביב תקווה שאולי אולי בסתיו יהיה אפשר. ואז אמיר את הכרטיסים בטיול שלכת לשבועיים.
                                    ואולי אולי איזה אירופה קטנה בטבע בסוף הקייץ ( אני יודעצ שהסיכוי אפסי אבל אפשר לחלום )

• גדליהו מהגרעין
                                      גדליהו מהגרעין @IO. נערך לאחרונה על ידי

@IO

גם אני את כל תוכניות הטיולים והטרקים שלי להשנה דחיתי ( ודווקא השנה היתה לי תוכנית להרבה נסיעות ושמרתי כל מיני ימי חופש בשביל זה)… מקווה אולי למשהו בדצמבר ( שאני לא אוהב כי הכל יקר בגלל קריסטמס… ואם לא- מקווה לחזור בשנה הבאה.. ושלא יצמח לנו סאב-וירוס בחורף הבא….

• 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון