ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בורדו פסח 2021 טיול רגוע

פורום טיולי משפחות
    בורדו טיול משפחתי
    5
    8
    1466
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • royzor1972
      royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

עדיין מקווים ומתפללים שהקיץ ייצא לפועל אבל עם העיניים לפסח שנה הבאה

סגרנו טיסה לבורדו 23-31.3 (עם ביטוח ביטול טיסה כמובן )

הנוכחים זוג +3 (6,13,14)וסבא.

הרצון טיול כוכב בשיא הרוגע והנינוחות  ללא רדיפה אחרי אטרקציות ,טיול של טבע רגלי,אוכל טוב והרבה שקט.

איפה הייתם ממליצים לחפש לינה שעונה על מרבית ההגדרות?

אשמח לעזרה

רואי

אניגמה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

יש לכם שבוע

ואם אני לא טועה גם פסחא בפנים.

בשבוע-הייתי מתמקמת באזור דורדון-סביב (פלוס מינוס תלוי בהעדפות ) סארלה לה קנדה.

תבדקו איזה אתרים סגורים לפני 1.4- זה משמעותי עבורכם.

את היום האחרון תוכלו לבלות בבורדו עצמה.

royzor1972 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • royzor1972
          royzor1972 @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

בדקנו ויום ראשון של פסחא יוצא ה 4.4

תודה על התשובה והעזרה יונית 

יש לנו קצת זמן עדיין.. . נחפש לאט לאט 

צחצח המטייל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • צחצח המטייל
            צחצח המטייל @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

דורדון נהדרת

תקראו קצת

אזור ממש קסום

מיקום באזור SARLAT

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • אלון ח.
              אלון ח. נערך לאחרונה על ידי

קטע…. אנחנו על אותן טיסות. הזמנתי ביום הפרסום של איזיג’ט במחיר מגוחך כולל מזוודות (1 יורו למזוודה. מבצע של איזיג’ט).
              גם אנחנו מתכננים דורדון, כפי שיונית ואחרים הציעו, אבל גם שני לילות אחרונים בבורדו המקסימה ואולי לילה ראשון ליד דיונת פילה שהתכנון למחרת לטייל בדיונה ולהגיע לדורדון אחה”צ. לקחנו וילה ענקית ליד מונטניאק.
              מבדיקה לעומק – רוב האטרקציות פועלות. כולל מערת לאסק. התהום של פרדיאק כלל הנראה יהיה סגור. עדיין יש תקווה שאולי יפתחו לפני לאור העובדה שהשנה הכל עדיין סגור.
              royzor1972 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • royzor1972
                royzor1972 @אלון ח. נערך לאחרונה על ידי

@אלון-ח

אנחנו עדיין מתפללים,מקווים וכל הדימויים הרלוונטיים להוצאתה לפועל של חופשת הקיץ(שלושה שבועות של בריטאני נורמנדי  ועוד באמצע יולי עם איזיג’ט)

וכן אני יודע שהסיכוי לזה קטן אבל אמונה אף פעם לא הפריעה.

לגבי בורדו אכן הזמנו (הרבה בגלל רצון לפצות על חופשת הקיץ שבספק) ובעיקר בגלל המחיר המצויין והאהבה הגדולה לצרפת על שלל חבליה.

בע”ה כשנתקרב ונדע יותר גם מה קורה בעולם בתקווה לטוב אז נתחיל להתמקד במקומות לטיול. כאמור גם אני שמעתי בעצת יונית ללהתמקד בדורדון 

ומניח שגם מקומה של בורדו לא יגרע.

בתקווה לטוב ובראיות טובה לכולם וחזרה מהירה לשגרה

אלון ח. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • אלון ח.
                  אלון ח. @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

לגבי הקיץ, אני לא אופטימי בכלל לגבי חופשה בצרפת וזאת לאור העובדה שממשלת צרפת קיבלה החלטה לא לחדש את התיירות לצרפת עד ספטמבר פרט לתיירים בריטים.
                  גם אנחנו מתוכננים טיל בסוף יולי לנורבגיה וכרגע נורבגיה לא הכריזה על פתיחת גבולות לתיירים הקיץ.
                  דרך אגב, עכשיו בדקתי שוב וככל הנראה גם תהום פדיארק יהיה פתוח בסוף מרץ 21’. כך שנוכל גם לבקר במקום המדהים הזה.

• אניגמה
                    אניגמה @royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

@royzor1972

אני הייתי מחלקת את מקומות הלינה. קודם כל הטיסה אם אני לא טועה והיא לא השתנתה, נוחתת בלילה. המלצתי לנסות לקבל הרכב באותו הערב. ולישון לא רחוק. אני פחדתי שלא נספיק לקבל הרכב (טעות לצערי) וישנו במקום מקסים ליד. לו הייתי יודעת שהוא כל כך מקסים, לא הייתי קובעת לנסוע לקחת הרכב מוקדם. במחיר המלון (שהשתכנו בו סלאבים צרפתים שונים שתמונותיהם עם בעל המלון מעטרים את הקירות) היה גם סיור ביקב הצמוד, (שלא הספקנו לעשות) ארוחת הבוקר טובה מאוד. וגם הגן מסביב מקסים ביופיו. שם המלון בעיירה הקרובה לשדה התעופה –  עיירה ששמה פסאק :  Chateau Pepe  Clement.   מקום מקסים ביותר. בדיעבד ללילה ראשון שבו מגיעים מאוחר, עדיף מלון צנוע יותר אולי בבורדו עצמה, עם חניה, כאמור אם הספקתם לקחת הרכב.

הייתי מחלקת, לפחות לילה אחר לנסוע דרומה ליד הדיונה של פילאת DUNE DE PILAT…. מקווה שכרגיל לא טועה בשם. וגם האזור ליד שנישמע כמו שם של מלפפון בצרפתית כמו קורנישון (בטוח שזה לא השם המדוייק :))) מאוד יפה שם, אפילו לטיול של יותר מיום.

ואז להגיע לאזור סארלה. אני הייתי בטירה משגעת ששמה Domaine de Monrecour, היא ממכרת ראו הוזהרתם. לא לוותר על כדור פורח (שימו לב יש סלים למספר משתנה של אנשים, אם ניתן בחירו להיות לבד על הסל).

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון