שאלה לגבי ואוצ'ר באיזי גט
-
הי
שאלה לגבי טיסה משפחתית שבוטלה. בין הנוסעים שניים שלא יוכלו לטוס בהמשך (גיוס, שנת שירות וכאלה).
מופיעה לי רק האפשרות לבקש ואוצ’ר. האם הואצ’ר על שמי (המזמינה) או על שם הנוסע? לא ברור לי מהאתר.
האם מישהו התנסה? תודה!
-
למה וואוצ’ר?
את יכולה לקבל את מלוא הסכום בחזרה בפנייה ישירה אליהם.
במקום להסתבך עם מערכת שלא יודעת להבין מה זה תוכניות ושינוים בלוחות זמנים של אנשים--אני העדפתי לבטל, ובעתיד ,כשארצה לרכוש כרטיס חדש.
(ואם החברה תקרוס? ואם היעד שאליו תכננת לא יהיה יותר ביעדי הטיסה של איזי … )
-
תודה
-
גם לנו יש כרטיסים באיזיג’ט לברלין לאוגוסט שאנחנו נאלצים לבטל. לאור פרסומים סותרים אני לא מצליחה להבין האם אני זכאית להחזר במקרה בו אני מבטלת את הטיסה.
יש לנו ביטוח ביטול טיסה ועל כן אנו זכאים ל-80% מההחזר אבל אני תוהה האם להתספק בהחזר חלקי או להמתין שהטיסה אולי תתבטל ולזכות בהחזר מלא.
שמעתי שאם מבטלים ניתן לקבל ואוצ’ר בגובה 125%, אולי זה פחות משתלם מאחר ובכוונתנו, במידה ויתאפשר, לטוס בקיץ הבא או אולי אפילו קודם.
-
את בעצם שואלת אם לתת הלוואה לאיזיג’ט,
את נותנת לאיזיג’ט סכום מסויים כהלוואה תמורת ריבית (שנתית?) של 25%. לא בדקתי את התנאים, אני מסתמך על מה שאת רושמת
כשהמגבלה היא שאת לא יכולה לקבל את ההחזר ככסף, רק כשירות (טיסה ואולי לינה רכב וכו’)
והסיכון שלא תוכלי לממש את השירות, בגלל אילוצים שלך או של איזיג’ט.
אז ריבית שנתית של 25% היא ריבית מעולה ויש אלמנט ספקולטיבי לא קטן בהשקעה כזו, הרבה דברים לא טובים עלולים לקרות בגלל אילוצים של איזיג’ט, שלך, או עולמיים כמו התחדשות המגיפה.
תצטרכי להעריך אם מתאים לך להמר על השקעה כזו.
לגבי החזר דרך ביטוח ביטול המצב הפוך החשבון אותו חשבון.
לבטל עכשיו ולקבל 80% או להמר
לחכות שאיזיג’ט תבטל את הטיסה ולקבל כנראה 100% במזומן,
או שאולי איזיג’ט לא תבטל ואתם לא תרצו לטוס ואז תנסו לצמצם הפסדים (נניח שינוי מועד) או שתפסידו 100%
אני הייתי מוודא עם חברת הביטוח, בודק שאם מבטל עכשיו באמת מקבל את ה 80% ואם כן אז מבטל.
למה? רק כדי להוריד לי את הדאגה וההתעסקות, נושא אחד פחות לעסוק בו.
אבל זה רק אני, אתם יכולים להחליט ללכת all in, במקום לקבל 80% להמר על 125%.
-
קחי בחשבון שמחירי טיסות עלולים להיות הרבה יותר יקרים בעתיד הקרוב- ככה שהואוצר , גם אם בשווי רב יותר, עשוי להיות שווה הרבה פחות… אנחנו גם עם ואוצ’ר של חברה- ששם קנינו טיסת פנים שאפילו לא בוטלה- אבל איפשרו לשים את הכסף כואוצ’ר… יש לי משהו דומה עם עוד חברה- שם הכסף הוא אצל החברה לעוד שנה לשימוש ( לא כואוצר- היו חברות שהיתה להם עלות להנפקת ואוצר כמעט בגובה הכרטיס….) -
אני התקשרתי אתמול לאיזיג'ט והם אמרו שאחרי שאקבל הודעת ביטול על הטיסה שאמורה להתקיים בעוד שבועיים,
( ההודעה אמורה להתקבל השבוע) אתקשר אליהם לבקש החזר כספי מלא.
אין לי עניין בוואוצ'ר.
אעדכן בהמשך אם אכן עבד וקיבלתי כפי שהובטח
-
איזי ג'ט החזירו תוך שלושה שבועות את כל הכסף
-
חייבת לציין שאיזיג'ט ממש בסדר. לנו החזירו את כל הכסף עד לסנט האחרון תוך כשבוע, עוד לפני שהגיע מועד הטיסה שבוטלה