תחילת אוגוסט לפי ביבי?
-
@kalda01
הפתרון של חובת הבידוד 14 יום תקף רק בבריטניה עד 1 בספטמבר בנתיים. אירופה נפתחה, ויש פתרון בדיקת קורונה בשדה, וממתינים עד 24 שעות בכתובת שאתה מוסר שאתה נמצא שם, זה הגיוני, לא מכסה מקרה נשאות לדעתי, אבל זה הסיכון הסביר שמאזן בין סכנת התפשטות קורונה לבין חזרה לחיים וכלכלה פעילה, ישראל לא ערוכה לבדיקות בצורה שיוון ערוכה למשל. לדעתי מטרת הבידוד 14 יום לנכנסים הוא למנוע יציאת ישראלים לחו"ל, על ידי הסנקציה הזו של הבידוד לחוזרים, אין איסור לצאת מישראל, ואין איסור לישראלים להכנס לאירופה! פשוט עוברים בדיקת קורונה, אירופה כבר פתרה את עניין הבידוד עם בדיקת קואונה בכניסה, כאמור.
דבר נוסף, איך בדיוק בתי המלון בארץ עובדים אם אין תיירים?
כן יש טיסות נכנסות, זה אומר שיש תיירים, ויש יהודים עם דרכון ישראלי מהעולם שנכנסים. ישראל מחויבת להכניס אותם.
חובת הבידוד חייבת להתחלף בבדיקות בשדה, כמו באירופה.
-
עובדה די תמוהה, באתר יאטאה iata, לא מצוין מידע על חובת בידוד 14 יום, בכניסה לישראל! מפורט מי רשאים להכנס, בדיקת חום, ובדירות קורונה למי שמחליטים. לא מצוין שום חובת 14 בידוד! מישהו יכול להפנות אותנו למידע רשמי שמציג את הצו לחובת הבידוד לחוזרים/ נכנסים?!!!!
-
-
בקיצור .. כל השבים מחול חייבים בתקופה של 14 יום בידוד מטעם המדינה.
חד וחלק אין פשרות ולא משנה מאיפה הכית .
מי טמר שאין הנחיות ומדיניות ?
האתר מלא בהנחיות ברורות ומסודרות.
מה שלא אסור ? מותר .
וככה זה גם פותר את הנושאים שלא ברורים.
-
@משה-22 אמר:
בקיצור .. כל השבים מחול חייבים בתקופה של 14 יום בידוד מטעם המדינה.
חד וחלק אין פשרות ולא משנה מאיפה הכית .
מי טמר שאין הנחיות ומדיניות ?
האתר מלא בהנחיות ברורות ומסודרות.
מה שלא אסור ? מותר .
וככה זה גם פותר את הנושאים שלא ברורים.
חובת בידוד חוץ מאשר אלה שגרוטו נותן להם פטור...צריך קשרים
-
כשמדינה מעוניינת למצוא פתרון לתיירות נכנסת ויוצאת היא מוצאת. כשהיא לא מעוניינת היא לא מוצאת.
נשמעו אמירות כמו “אתם מעוניינים להביא לפה חולים ולהדביק את המדינה?” מה באירופה שפתחו את השמיים ואת הגבולות כן מעוניינים? אנחנו יודעים משהו ששם לא יודעים? מדינות באירופה עם היסטוריית תחלואה גרועה בהרבה מישראל(אפילו עם העלייה הנוכחית שלעצמה מוזרה מאד בביטוי שלה) פתחו את הגבולות אפילו למדינות שכרגע המצב שלהן פחות טוב מישראל ועדיין טיסות נפתחו .
-
@kalda01
הייתי נזהר מלשון הרע.
לא כדאי להטיח אשמות כאשר לא הוכח דבר .
כל אחר זכאי עד אשר הוכחה אשמתו .
משפט מפתח בדמוקרטיה…..
-
מה זה נשמעו אמירות ?
מי אמר ?
היכן זה מופיע ?
האם הוא המוסמך לדבר ?
האם הוא זה המדינה ?
ומי זה אנחנו ?
ומי מכיר את כלל השיקולים של המדינה ?
-
אני חושב שיש פתרון לנושא הנסיעה לחו”ל.
מי שבאמת מרגיש שהוא רוצה לנסוע לחול לטיול או סיבה אחרת אז שיצא לחו”ל , אין שום בעיה בהקשר הזה.
יחפש יעד שלא יקשה עליו את הכניסה וייהנה בחול וינפוש ככל אשר חפצה ליבו.
בשלב שיחליט יחזור לארץ ויכנס לבידוד 14 יום ולאחר מכן יחזור לשיגרה.
איני רואה בעיה ולכאורה הכל בא על מקומו בשלום , ככתוב “ ושבו בנים לגבולם “ – (ספר ירמיהו ל”א, פסוק 16).
למעט אותם קבוצות של אנשים שנאסר עליהם לצאת לחול עד הודעה חדשה מטעם העבודה כמו עבדכם הנאמן, שאם לא כן מזמן הייתי נותן עקיצות לחו”ל.
-
אנחנו בטח לא….
אנחנו לא יודעים כלום כי למה שנדע ?
למה שעם ישראל יידע מה מתכננים קובעי המדיניות ? הרי לא ממש חשוב לצפות אל האופק יהיה אשר יהיה…...
-
כל מה שצריך לדעת מפורסם וכתוב בהנחיות ברורות באתר משרד הבריאות .
לא מבין עד עכשיו מה חסר ?
מה שקובעי המדיניות מתכננים זה ממש לא צריך להיות עניין ציבורי .
יש מכלול שיקולים שאמורים להיות נסתרים מעין הציבור ולמען שלום הציבור בריאותו וביטחונו.
הציבור זה כלל אוכלוסיית המדינה ולא רק הטסים לחו”ל, וזהו משפט מפתח שצריך להבין אותו.
בקיצור ממש לא נראה לי שחסר מידע רלוונטי לציבור אשר הציבור חייב לדעת .
ואם כן אשמח להבין מהו ? במגבלות חופש הפרסום ובטחון המידע.
-
נראה לי שלא הבנת את השרשור,
השאלה היתה מה המדיניות של ישראל לגבי אוגוסט, לא לגבי יוני.
כמעט כל השרשור מדבר על אוגוסט, לא מבין מה לא ברור.
ובשרשור לא ראיתי משתתף אחד שביקש ניתוח שלך בסגנון סגי נהור, רק מידע שקוף ורשמי של ממשלת ישראל.
-
ושוב , כל המידע הרלוונטי קיים באתר משרד הבריאות.
ומה שלא מופיע לא רלוונטי לפרסום לציבור .
וכל המידע הקיים שקוף, רשמי מטעם הרגולרטור המנחה הלאומי.
-
@דוקטור דו ליטל
לא נראה לי שזה יעזור זה כמו דו שיח של חירשים.
ליותר מדי אנשים זה לא ברור וכנראה ככה זה ישאר
-
אני לא רואה שם מידע על נושא השרשור שנמרח כבר על 6 דפים, שהוא מידע על מדיניות ממשלת ישראל לגבי ישראלים חוזרים באוגוסט
אם אתה מצאת אנא תן בבקשה קישור למידע על אוגוסט, או ציטוט על אוגוסט.
אם לא תביא את ההפניה או הציטוט לגבי אוגוסט, אז ההבנה היא שאין
אתה יכול לנסות להמשיך לבלבל עם מידע לא רלוונטי על יוני קח בחשבון שלא מתבלבלים
-
בלי להתבלבל קבל :
https://govextra.gov.il/ministry-of-health/corona/corona-virus/guidelines/home-isolation/
בידוד לשבים לישראל מחו"ל
כל השבים מחו"ל חייבים בתקופה של 14 יום בידוד.
בהגיעם לנמל התעופה בישראל, יידרשו השבים מחו"ל להוכיח שביכולתם לקיים בידוד ביתי באופן מלא ותקין כדי שיורשו לקיים את הבידוד בביתם או במקום מתאים אחר העומד לרשותם.
ההנחייה בתוקף כל עוד לא נאמר אחרת גם ביולי גם באוגוסט גם בספטמבר וגם בינואר 2021 …….
לא מתנהגים לפי מסר כזה או אחר אלה לפי הנחיות ברמה הלאומית וכאשר היא מעוגנת גם בתקנות ( תקש”ח ) שהממשלה חתומה עליהם.
לא מפרסמים נבואות מה יקרה בחודש אוגוסט בתצורה של תקש”ח .
ולכן השרשור “ תחילת אוגוסט לפי ביבי “ – איזה ביבי ? ומה בדיוק נאמר ? לא רלוונטי לחלוטין.
אתה רוצה לדעת מהי המדיניות של ממשלת ישראל באוגוסט ? אני מניח שיפרסמו עדכונים רשמיים בהתאמה לצורך ולפי תמונת המצב כאשר ימצא לנכון לעשות זאת, אם יהיה צורך לעדכן בכלל.
-
דרך אגב ההנחיה עודכנה אתמול 24.06.20/ 15:27 – טרי מהתנור.
-
-
אם עד עכשיו לא הצלחת להבין ששרשור שלם שכותרתו “אוגוסט” ו 6 עמודים שואלים על “אוגוסט” האנשים מבקשים מידע על אוגוסט ולא על יוני, אני מרים ידיים.
מבחינתי אתה לא צריך להמשיך לעזור, עזרת מספיק.
-
גם מבחינתי תודה רבה