האם מישהו החל לתכנן חופשה, ואם כן אז איפה ומהן ההגנות
-
שנקטתם בגין ביטול חופשה? -
הזמנתי טיסות לג’נבה + כמה מלונות עם ביטול בצרפת.
אין הגנות, מקסימום הלכו 1000 ש”ח
-
למתי סגרת? -
רוזמר,
חבל על הזמן כרגע – אפילו לחשוב …..
אין מה לעשות חוץ מלקוות שאיכשהוא מישהו יצליח להכניס את החרדים לסגר, ואז המדינה כולה תוכל להיות ירוקה (כרגע רק מדינת תל-אביב/חיפה/באר שבע ירוקה וזה לא שווה כלום …
ונזמין לפי השיטה הקבועה שלי – חודש מראש
-
יש רק לקוות שעד החורף ייקרו שני דברים: 1) שהבדיקות יהיו הרבה יותר מהירות.כלומר שתוך כמה דקות או פחות נקבל תשובה.
2)שהבידוד יהיה פחות משבוע כך שלא נצטרך להיות 14 יום בבידוד.
כי חיסון לא נראה לדעתי בזמן הקרוב.
-
לגבי החיסון רואים 2 גישות, לאחר שהחיסון הפוטנציאלי מוכיח שהוא לא רעיל.
- הגישה הקובנציאנלית – שלב 2 + שלב 3, לפי הספר…. – פה לא תראי חיסון עוד כמה וכמה חודשים, וברור שלא עד החורף
- הגישה ההיסטרית – שמובילים אותה הרוסים והסינים, שאומרת שתפסיקו לבלבל במוח עם השלבים, במקום ניסוי פשוט נחסן במסה ונעקוב אחרי ההצלחה או כישלון. זה אולי לא לפי הספר, אבל הם חושבים כנראה שהסיכון גדול יותר ממה שחושבים וחבל על החודשים שיתמזמזו. הכי גרוע החיסון יכשל (מה שהיה קורה בלאו הכי) ויש עוד ניסיונות במקביל, אם יצליח – מדען שלהם יקבל את הנובל…
לגבי בדיקות מהירות יותר, סביר שזה יקרה.
לגבי שאלת ההסגר בכניסה לאוסטריה..., תלוי אם יצליחו להתאפס על החרדים ולהחזיר את ישראל להיות מדינה ירוקה. במצב הקואליציה הקיימת ובלבול המוח בנושא “אומן” – לא רואה שזה קורה.
ואם זה המצב --- החרמון יקרא לנו, מקסימום הקניון בדובאי
או
אם יש לך דרכון אירופאי, קצת הסגר בכניסה לאוסטריה (שבועיים)
בכל מקרה, נקווה…
להתפלל….. לא הייתי מציע לך……………… (כי אם יגלו לך מי באמת ה- 800+ אנשים שמתו מהקורנה – כנראה, תמצאי שם הרבה מתפללים מקצועיים … שזה לא עזר להם..)
-
הי-הזמנתי נובמבר לקפרון(זה כבר נדחה פעמיים בגלל הקורונה)-עד עכשיו אין בעיה לדחות(לופטהנזה)ואפילו קבלתי 50יורו מתנה בערך.מלון ניתן לבטל חינם כמה ימים לפני(בבוקינג).כרגע הכניסה לאוסטריה לבעלי דרכון ישראלי אפשרית רק אחרי שהות של עשרה ימים לפחות במדינה אחרת באירופה (רצוי ירוקה) וגם אז צריך עשרה ימי בידוד באוסטריה ובדיקת קורונה שלילית.מה שכן-שמעתי על ישראלים שנכנסו לאוסטריה רק עם בדיקה שלילית !(בפיסבוק,לא מכיר אישית).נקוה לטוב. -
פוסט זה נמחק! -
איי, כמה נעים לפנטז… ברור לכם שאף אחד לא יסע החורף? אבל, חלומות נעימים! -
כשחזרתי מחופשת הסקי בוייל ב 14.3 ונכנסתי לבידוד, לא חלמתי שבספטמבר עדיין נהיה עמוק בביצה הזו שקוראים לה ארוע קורונה. מי ידע.
-
אני לא מבין מה הבעיה
הרי כולם יודעים שעל פסגת המטהורן קבור הקדוש האדמור לבית פיסטמור עליו נאמר שמי שמקיף אותו פעם בשנה במשך שבעה ימים רצופים מובטח מקומו בגן העדן.
יש קהילה של עשרות אלפי חסידי פיסטמור שרוצה לעלות לרגל כמנהגם מדי שנה.
לטעמי, אין אנחנו נבדלים מליצני אומן …
אז גם לנו מגיע לבקר את הקדוש שלנו
-
בדיוק מסוג התגובות הציניות שלא יובילו לכלום.אולי לך ברור,אבל כבר כעת ברור שבולגריה למשל פתוחה,ללא בידוד.אני בטוח שעוד מדינות ייפתחו בהמשך.מי שמאד ירצה יוכל לנסוע.
-
-
-
-
אני מסכימה לכל מילה שלך.עכשיו שמעתי שרוצים למנוע את הרכבת האווירית מלטוס לשם.
ועוד משהו גם חילונים ובפרט ידוענים למינהם עורכים מסיבות ומצטופפים לא שומרים על הגיינה ומרחק.
-
כל זמן שאני נדרש ל10 עד 14 ימי בידוד בטרם אוכל להתחיל לגלוש במערב אירופה, אין לי טעם לתכנן. המצב כאן לא הולך להשתפר ולגמזו אין כלים להצליח.
בכיוון ההפוך, עקב הקפיצה בנדבקים בצרפת וכעת גם בשוויץ, אין לי ציפיות אופטימיות לביטול בידוד לשבים לארץ בחורף. איטליה ואוסטריה במצב טוב יותר, אך זה יכול להשתנות תוך שבועיים.
-
הזמנתי 2 טיסות עם איזי בעלות של 50 יורו כולל הטסת ציוד לטיסה – אז מקסימום 100 יורו לפח.
חדרים – 2 חדרים עם אפשרות ביטול.
מוכן לקחת את הסיכון בשביל 400 שח – קללללללללללל -
“שמרתי” לי חופשה בדצמבר כמו תמיד, עם העדפה לצפון אמריקה, אבל עדיין לא הזמנתי כלום. חשבתי שאם קנדה תמשיך להיות ירוקה, אולי ויסטלר, ואם יהיה נס ויפתחו את קולורדו בלי בידוד זה הכי טוב, ותמיד אפשר אירופה. אבל כרגע זה נראה כמו חלומות באספמיה.
סקי זה מותרות בתקופת קורונה. איזה מדכא. חופשת הקרחונים מתחילה להראות ריאלית למאי 2021… אולי.
-
אני אישית העדפתי לא לחלום אלה ממש להזמין ולשריין
כי ההימור שווה את הכסף הזה…
אני לא טס לגלוש לארהב בגלל עלויות מטורפות + זמני ההגעה / טיסה