שרשור מנזרים
-
הנהר העוקף את המנזר – תחילתו של המקונג Sharda Nangchen – Kham
-
ומאותה פינה של אסיה מנזר דויד גארג’ה. מצא דרומית מזרחית לטביליסי על הגבול עם אזארביג’ן. חבוי היטב בין הגבעות בלב אזור חצי מדברי ורחוק מכל ישוב. המיסד -דויד גארג’ה הגיע לכאן במאה השישית מאחד ממנזרי מדבר יהודה כדי להפיץ תורתו.

-
וואו צילה
אני צריך לגגל כדי להבין איפה זה.…

שיפוץ ציורי הקיר (די מטרידים למען האמת) בתוך
המנזר וטיול בחצר

המנזר בטנגבוצה. עבודות הנגרות והעץ בכלים פשוטים וגסים היו מעניינים מאוד לצפיה. 2016
-
Tharpa cholng monastery
מנזר שהוקם ב 1912 בקלימפונג בנגאל המערבית.
במקום מוזיאון.
האישה בתמונה למטה היא אימו של הדאלי למה

-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
היציאה היא מ Yushu לכיוון Nangchen . יש שם נוסף Gar Gompa – לא מצאתי בשום מפה של גוגל – בשום צורה ושם זה באיזור שהזכרתי Nangchen – Kham – לאורך הנהר בשם המקומי שלו Zaqu .
️ -
-
@גולני
סטופת רונגבוק על רקע האוורסט – במנזר הגבוה בעולם (קרוב מאוד לבייס קמפ של האוורסט בצדו הטיבטי)

-
תאי … משפחות שרפה בכל פינה וקיר
גם לי יש … הגעתי בעת חגיגות הסאגה דאבה

-
לדעתי השרשור הזה עדיין חסר את התמונות המטורפות של תאי וצביקה מפוקטל גומפה.
התמונות שצביקה העלה כאן ב2017 של פוגטאל הציתו את דמיוני וגרמו לי להמיר טרק מתוכנן בנפאל בטרק ראשון וביקור בלדאק.
כמובן שגם לתאי יש תמונות לא פחות טובות משם אבל בפעם ראשונה ראיתי את המינזר המדהים הזה אצל צביקה.…
אולי עוד אזכה להגיע לשם (רציתי הקייץ)…
בינתיים תמונה של המנזר בלינגשט מרחוק כנקודה לבנה מעל מפגש הערוצים בצל שמתחת להרים המוארים

-
-
-
-
מרסבא.
מנזרי מדבר יהודה ובקעת הירדן מדהימים בכל קנה מידה עולמי
לגבי הסגרת הגיל, נראה שלא מעט כאן נמצאים בקבוצת גיל הסיכון לקורונה
-

לכן אני תמיד צוחקת כאשר מתחילים לשאול שאלות -״ אנחנו זוג מבוגר בסביבות ה 40 …״ נכון שהיום לפי הרופאים גיל חשוב – אבל … יש גם מספר ויש גיל … נקווה שכולנו עדיין נחזור לאן שנרצה ונוכל להגיע … -
תאי.גם בהוטן סגורה?
-
כן, גם בהוטן סגורה...
-
דרור רצה תמונות ממנזר פוקטל, אחד המנזרים היותר מעניינים שנמצא בתוך מערה ומתוארך למאה ה- 8.
בטרק לאמאיורו – דארצ’ה (מאנלי, לאדאק – צפון

הודו)