הדרכה פרטית.
-
מישהו יודע או זוכר כמה עולה הדרכה פרטית לשעה באתרי סקי שונים? -
שבע
-
בוא אזרום איתך. מה שבע?
-
אין דבר כזה!
מחירים של מזרח אירופה שונים ממערב אירופה..
תלוי איזה בית ספר את לוקח.
תלוי בתקופה
המון משתנים בשאלה כזו כללית !!
( שבע זה אחלה תשובה לשאלה כזו )
-
את זה אני יודעת.מעניין אותי טווחי המחירים פחות או יותר.ברור שיש הבדלים בין מזרח אירופה למערב.אנסה לכוון את השאלה לאתר מסוים.
מאיירופן.
-
- בכל אתר אינטרנט (של אתר סקי) ניתן למצוא לינקים לשמות בתי ספר לסקי שבהם ניתן לראות מחירים.
- אם איני טועה זה בערך 10% מכמות הנדבקים אתמול – 300 יורו …
צריך כמט “נס” שזה יהיה רלבנטי השנה….. חוץ מאשר אם יעברו באירופה למדיניות שמרשה כניסה בלי בידוד למי שעבר בדיקת קורונה 48-72 שעות לפני הטיסה.
אגב, באתר של אישגיל ראיתי שיש דרישה לבדיקות של 72 שעות לפני ההגעה לאתר על מנת להכנס למלונות ולמכור סקי פס.
-
איך עירבבת הדרכה פרטית עם קורונה?! סתם עניין אותי לדעת מחירים.
-
תבחרי 2-3 אתרים
לדוגמה – מאירהופן, בנסקו וסוצי.
ותחליטי מה את מחפשת – הדרכה פרטית, קבוצה.
והרמה
ותגיעי למסקנה
-
How long is a string? משתנה ממקום למקום ומבית ספר אחד למישנהו. בזולדן למשל יש גם בית ספר אוסטרי וגם צ'כי, זול יותר - Ski Lines
בצרפת יש את ESF שהוא זול יותר אבל צרפתי יותר. יש במקביל בתי ספר בריטיים מעולים שגובים יותר אך מקדמים אותך יותר.
דרך טובה למצוא מדריך מומלץ היא לחפש שיעורים ביוטיוב. יש בSerre Chevalier מדריך בריטי בשם גאווין שמעלה סרטונים כה ברורים ומפתים, שהייתי חייב לנסות.
ביעד שחיפשת, Habeler (מעולים) גובים 136€ לשעתיים ו230€ לשיעור פרטי של 4 שעות. שיעור של 4 שעות יאפשר להגיע רחוק יותר, לתרגל יותר סוגי מסלולים ולתקן יותר. אם התקציב מוגבל ליומיים בלבד, בעיני עדיף לקחת שיעור ביום השני וביום הרביעי לגלישה.
-
@jisaacs אמר:
- בכל אתר אינטרנט (של אתר סקי) ניתן למצוא לינקים לשמות בתי ספר לסקי שבהם ניתן לראות מחירים.
- אם איני טועה זה בערך 10% מכמות הנדבקים אתמול – 300 יורו …
צריך כמט “נס” שזה יהיה רלבנטי השנה….. חוץ מאשר אם יעברו באירופה למדיניות שמרשה כניסה בלי בידוד למי שעבר בדיקת קורונה 48-72 שעות לפני הטיסה.
אגב, באתר של אישגיל ראיתי שיש דרישה לבדיקות של 72 שעות לפני ההגעה לאתר על מנת להכנס למלונות ולמכור סקי פס.
מדהים אותי שכל פעם מחדש איך שהוא אתה מעלה את עניין הקורונה..
-
אל תקשיבי לנביאי הזעם של הקורונה,והמתחכמים.הדרכה פרטית עולה כ75 יורו לשעה.