המשך ההתפתחויות באל על
-
-
עוד פרטים על החזרה ההדרגתית לפעילות מהעיתון ישראל היום:
חברת התעופה אל-על הודיעה היום (חמישי) כי היא נערכת לחזרה הדרגתית של טיסות מטען החל מ-21 בספטמבר ושל טיסות נוסעים החל מ-1 באוקטובר. ההודעה מגיעה על רקע הרכישה של 43% ממניות החברה על ידי איש העסקים אלי רוזנברג.
מדובר בטיסות נוסעים למספר מצומצם של יעדים בארצות הברית ובאירופה וטיסות מטען ליעדים במזרח הרחוק, כאשר מה-21 לספטמבר החברה תחדש את פעילות טיסות המטען במטוסי החברה לשנגחאי, בומביי והונג קונג ותפעיל בנוסף טיסות שכר על פי הצורך.
החל מה-1.10, תפעיל החברה טיסות נוסעים סדירות לאתונה. בנוסף, חברת סאן דור מבית אל על תציע טיסות שכר למספר יעדים ביוון וקרואטיה, באמצעות סיטונאי תיירות נבחרים בישראל.
החל מה-12.10 תחדש אל על את פעילותה ליעדי הדגל - ניו יורק, לונדון ופריז. טיסות ליעדים אלו יבוצעו במטוסי הדרימליינר של החברה, בהן יוצעו שלוש מחלקות שירות: תיירים, פרימיום ועסקים (בכפוף לשינויים).
מהחברה נמסר: "אל על פועלת בהתאם להנחיות משרד הבריאות ולתו הכחול. הכניסה לישראל אפשרית לבעלי דרכונים ישראלים בלבד, בהתאם להנחיות הממשלה, לפרטים נוספים ועדכונים פנו לאתר משרד הבריאות".
-
מה הציפייה/הערכה לגבי החזרים כספיים לנוסעים שטיסותיהן בוטלו?
-
קצת יותר אופטימי אחרי ההנפקה והתחלת התהליך של הצמרת.
צריך עדיין לחכות להתפתחויות בעניין ההלוואה. אני מנחש שההחזר שצריך להתבצע עד 1/10/20 יתעכב עד הרגע האחרון כמנוף לחץ על הממשלה בעניין ההלוואה.
-
-
@נוסע-מתמיד אמר:
החל מה-1.10, תפעיל החברה טיסות נוסעים סדירות לאתונה. בנוסף, חברת סאן דור מבית אל על תציע טיסות שכר למספר יעדים ביוון וקרואטיה, באמצעות סיטונאי תיירות נבחרים בישראל.
לא אמרו שנתב”ג בסגר לא יפעל למעט טיסות שנקבעו כבר? פתאום גם לזה נמצאה חריגה? המטוס הוא בית כנסת או שהעברת ישראלים לאתונה מוגדרת משלוח ממסעדה?
-
נראה שלא ירד האסימון לא לחברות הטיסה ולא לכתבי לענייני תעופה שמבלבלים את הציבור על יעדים חדשים כשאין אישור בכלל לטיסות חדשות, כאשר גם אלו שאושרו חלקם מתבטלים בגלל שקרואטיה הפכה אדומה וכי היוונים מגבילים את כמות הישראלים לשבוע. מצב התחלואה בארץ כל כך חמור השיידרש סגר ארוך, ובדיוק עכשיו יש דיונים שאחרי ראש שנה תהיה החמרה בסגר עד כדי עוצר ממש, ושכחו שכל ההדבקה כאן בארץ הגיעה מאלו שחזרו מטיסות ומשם הכול התחיל, כך שאני מעריכה שנתב"ג יהיה בין האחרונים שייפתח מחדש לטיסות חדשות אחרי שנצא מהסגר...
-
דווקא במצב כאוטי כמו שקיים עכשיו חשוב מאד לדייק בעובדות.
לעניות דעתי לא היתה הודעה רישמית של היוונים שמגבילים את מספר התיירים הישראלים, חוץ משמועות ואמירות של כתבי תעופה/תיירות,
ותתקנו אותי אם אני טועה.
-
וכבר מגיעה פרסומת על טיסות יומיות לאתונה מתחילת החודש הבא.
אמרו שלא יאושרו טיסות נוספות בתקופת הסגר.
-
וזה מאתר אל על:
חידוש טיסות
אל על מודיעה על חזרה הדרגתית של טיסות נוסעים ומטען:
החל מה-21.9.20, החברה תחדש את פעילות טיסות המטען במטוסי החברה לשנגחאי, בומביי והונג קונג ותפעיל בנוסף טיסות שכר על פי הצורך.
החל מה-1.10.20, אל על תפעיל טיסות נוסעים סדירות לאתונה ובנוסף, סאן דור מבית אל על, תציע טיסות שכר למספר יעדים ביוון וקרואטיה, באמצעות סיטונאי תיירות נבחרים בישראל.
החל מה-12.10.20, החברה תחדש את פעילותה ליעדי הדגל - ניו יורק, לונדון ופריז.
הטיסות ליעדים אלו יבוצעו במטוסי הדרימליינר של החברה, בהן יוצעו 3 מחלקות שירות: תיירים, פרימיום ועסקים (בכפוף לשינויים).
- אל על פועלת בהתאם להנחיות משרד הבריאות ולתו הכחול.
לוח זמני הטיסות:
מוצא - יעד תדירות תקופה ת"א - אתונה - ת"א טיסות 541/542 - ימים ראשון עד שישי
טיסות 543/544 - ימים שני, שלישי, רביעי ושישי1.10.2020 עד 23.10.2020 ת"א - פריז - ת"א טיסות 323/324 - ימים ראשון עד חמישי 12.10.2020 עד 22.10.2020 ת"א - לונדון הית'רו - ת"א טיסות 315/316 בתאריכים 12,15,18,20,22 באוקטובר ת"א - ניו יורק (JFK) - ת"א טיסות 001 - ימים ראשון עד שישי
טיסות 008 - ימים ראשון עד רביעי ומוצ"ש
טיסות 010 - ב-15 וב-22 באוקטוברטיסות 001 - 12.10.2020 עד 23.10.2020
טיסות 008 - 12.10.2020 עד 24.10.2020ניתן לרכוש טיסות לכיוון אחד או הלוך-חזור ב-3 מחלקות שירות: תיירים, פרימיום ועסקים.
כל שאר טיסות אל על בין ה-1 ל-24 באוקטובר מבוטלות. -
לא יודע אם זה קשור אבל איסתא הודיעו שהעבירו לי כסף לחשבון על טיסת אל על שבוטלה במאי האחרון (אגב, לא נכנס עדיין לאשראי אבל אני מניח שאראה שבוע הבא) -
יתכן שמחזירים קודם למי שהזמין דרך סוכנות נסיעות, אבל בכל מקרה זה סימן טוב.
כך או כך צריכים להחזיר לחשבון של כל מי שטיסתו בוטלה עד 1.7.20.
יתכן שההודעה הזאת באתר אל על גם כן קשורה:
סאן דור מבית אל על, תציע טיסות שכר למספר יעדים ביוון וקרואטיה, באמצעות סיטונאי תיירות נבחרים בישראל.
כדי שהסיטונאים ימכרו, רצוי קודם להחזיר למי שהזמין דרכם...
-
לא יורד האסימון. לא יהיו טיסות חדשות שישווקו אחרי החג לא של אל על ולא של שאר החברות הישראליות כי פשוט לא יאפשרו אותן ! מצב התחלואה מאוד מאוד חמור. הנה מה שרשומים ב'ידיעות': לאור הזינוק בתחלואה בכירים במערכת הבריאות משרטטים תרחישי אימה: "המצב קשה בהרבה ממה שרואים בחדשות. ישראל בדרך להפוך לאיטליה"...
-
@bambi19 אמר:
נראה שלא ירד האסימון לא לחברות הטיסה ולא לכתבי לענייני תעופה שמבלבלים את הציבור על יעדים חדשים כשאין אישור בכלל לטיסות חדשות, כאשר גם אלו שאושרו חלקם מתבטלים בגלל שקרואטיה הפכה אדומה וכי היוונים מגבילים את כמות הישראלים לשבוע. מצב התחלואה בארץ כל כך חמור השיידרש סגר ארוך, ובדיוק עכשיו יש דיונים שאחרי ראש שנה תהיה החמרה בסגר עד כדי עוצר ממש, ושכחו שכל ההדבקה כאן בארץ הגיעה מאלו שחזרו מטיסות ומשם הכול התחיל, כך שאני מעריכה שנתב"ג יהיה בין האחרונים שייפתח מחדש לטיסות חדשות אחרי שנצא מהסגר...
הבעיה שהכל “מתנהל” בפרטאץ’. גם מדברים על החמרת הסגר אבל במקומות הידבקות מרכזיים לא חושבים בכלל להחמיר או להגביל ואף אחד ממילא לא מבין מה ההנחיות כי כל כמה שעות משנים אותם או מצהירים על הנחיות שלא קיבלו עדיין אישור. זה סגר רק לחלק מהאנשים, וכמובן שזה לא יעבוד, איזו הפתעה. אני לא הייתי קונה כרטיסים כי לא נראה לי שמדינה הגיונית תרצה להכניס אותנו (ואלו שירצו לא בטוח שכדאי לסמוך על שירותי הבריאות שלהם), אבל אנחש שיש כבר אנשים שרצו והזמינו ויהיו מופתעים וכועסים כשזה יתבטל.
-
תמיד יש את החכמולוגים האלו שרצים לקנות כרטיסים בכל הזדמנות ובכל מצב לא משנה מי ולא משנה מה ואחר כך בוכים... יש אפילו אתר של "טיסות סודיות" שמעודד רכישה כסו בקישור הבא: https://secretflights.co.il/news/green-countries/ רק מה הם בעצמם מעדכנים שהפרסומים לדוגמא לגביי איי סיישל היו מוטעים ויצאה הבהרה שישראלים לא יוכלו להיכנס לשם. כמו שרשמת אין בעל בית אחד שיבוא ויעשה סדר ויבהיר באופן ברור שאין מצב לטיסות חדשות למדינות ירוקות בטווח הנראה כל מצב התחלואה יישאר במספרים של היום.
-
-
-
מציע לעדכן פעם הבאה שיוחלט להחזיר את הכסף שלנו.
-
-
@bambi19 אמר:
תמיד יש את החכמולוגים האלו שרצים לקנות כרטיסים בכל הזדמנות ובכל מצב לא משנה מי ולא משנה מה ואחר כך בוכים... יש אפילו אתר של "טיסות סודיות" שמעודד רכישה כסו בקישור הבא: https://secretflights.co.il/news/green-countries/ רק מה הם בעצמם מעדכנים שהפרסומים לדוגמא לגביי איי סיישל היו מוטעים ויצאה הבהרה שישראלים לא יוכלו להיכנס לשם. כמו שרשמת אין בעל בית אחד שיבוא ויעשה סדר ויבהיר באופן ברור שאין מצב לטיסות חדשות למדינות ירוקות בטווח הנראה כל מצב התחלואה יישאר במספרים של היום.
האתר נראה לי אינפורמטיבי עם קישורים למשרד הבריאות וכו’, לדעתי מי שרושם מידע באתר אינטרנט פרטי לא אמור לכסות על הפרטץ’ והבלגאן של משרד הבריאות או משרד התחבורה ואם יש תלונות אני חושב שהן צריכות להיות מופנות למשרדי הממשלה ולא לבעלי אתר אינטרנט שמסתמך עליהם.
אני גם לא חושב שנכון לקרוא למי שרוכש כרטיס טיסה “חוכמולוג”, ואני לא חושב שכשאדם לא מקבל את כספו ודורש אותו נכון לקרוא לו בכיין. זכותו של אדם לקבל את מה שמגיע לו. למשל לקוחות אל על אינם בכיינים אלא לקוחות שהחברה פוגעת בהם והם דורשים את כספם, זה הכל.
אני בהחלט מסכים שבעל הבית לא מתנהג כמו בעל בית. שיחליט על תוכנית ויוציא ותה לפועל – ורצוי מאוד שהשיקולים יתחילו להיות בריאותיים ויפסיקו להיות פוליטיים