אבסורד הגבלות הטיסה
-
פוסט זה נמחק! -
היות והשרשור גלש ל”צריך להחליף את כל הממשלה המזורגגת הזו”
ואמירות שונות אחרות לגופם של בעלי תפקידים במדינה.
הודעות אלו נמחקו.
בבקשה לשים לב- זהו פורום טיולים (אירופה).
-
-
אם לא שמת לב, זה הבנו, ברבים, כלומר כולנו, מתוך הנחה שאין לנו יכולת למטוס או טיסה פרטיים.
חוץ מזה, שהומור לא מזיק לבריאות.
-
מי זה “כולנו”? את מי אתה מייצג? אני מניח שלא התכוונת למפלגה שכחלון עמד בראשה.
-
אני לא מבינה מה לא נכון במה שכתבתי המדינה הזאת באמת על הפנים -
אחלה חוש הומור.
-
סיגל
זהו אינו פורום לדיעות פוליטיות, חצי פוליטיות, דעתנו על הממשלה או העומד בראשה.
זהו פורום שעוסק אך ורק בנושאי תיירות (באירופה).
מטבע הדברים הנושאים בימים אלו פחות עוסקים ביש תיירות ויותר באין תיירות
אבל הערות לגבי הממשלה ,ללא תוכן שרלוונטי לפורום טיולים- לא שייכות לפורום זה.
תודה על ההבנה.
-
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
@יונה-וקשת אמר:
אגב, שכחתם לציין שיש עוד דרך לטוס לחו”ל – אני מבינה שבימים האחרונים מי שהפרוטה בכיסו, ואוחז במטוס פרטי, ממריא חופשי לכל אי יווני בו יחפוץ ליבו.
יאמאס!!!!
לא צריך לקנות מטוס פרטי, אפשר לשכור מטוס לטיסה פרטית.
נכון עולה הרבה יותר מטיסה בראיין, ליוון 3000-4000$ לאדם, הרבה כסף אבל לא בלתי אפשרי גם למי שאיננו ג’ף בזוז או ביל גייטס
כל קבוצות הספורט טסים פרטי
-
@kalda01
גם אלה לא בדיוק מחירים שרוב האנשים יכולים להרשות לעצמם…
העליתי את רעיון הטיסות הפרטיות כהלצה.
למען הסר ספק, גם את הרעיון למצוא שייח’ עשיר באבו דאבי כדי להתחתן איתו….
-
אז מה היה לנו?
בשם השוויון אסור לטוס ליוון ב 150$ לכרטיס
בשם השוויון מותר לטוס ליוון רק לאלו שיכולים לשים לפחות 3000-4000$ לכרטיס,
הגיוני….מצד שני אני לגמרי לא בטוח שזו ההחלטה ההזויה ביותר שהממשלה קיבלה במסגרת המאבק בקורונה.
את העלאת את הרעיון כהלצה, אבל מכיוון שלצערי לא את זאת שמחליטה אלא
שרת התחבורה שר הבריאות וראש הממשלה לא התלוצצו וזו החלטתם המחייבת – כחבר בפורום המכובד הזה פשוט סיפקתי את המידע הרלוונטי, בתקווה שאולי בכל זאת יהיו כמה קוראים שיוכלו להרשות לעצמם טיסה פרטית במחיר שווה לכל כיס.
ואני מציע שאת ההלצה על להפוך לאשתו הרביעית בהרמון של שייך באבו דאבי נשמור בשקט, לכי תדעי אולי הממשלה תשמע את ההלצה הזו ותחליט להפוך אותה לתקנה מחייבת.
-
פוסט זה נמחק! -
כנראה שזה לא יקרה כל כך מהר. מדברים על פתיחה קרובה של נתב"ג רק לטיסות עסקיות ולא לנופש! לפי המלצת המומחים שהועלתה בישיבת קבינט הקורונה היום בה דובר על אסטרטגיית היציאה מהסגבר הכוללת 7 שלבים מצויין שפתיחה מלאה של נתב"ג מתוכננת רק בשלב 5 , וזה אומר עוד הרבה זמן... https://twitter.com/ataragerman1/status/1313139354634801153?s=19
-
לדעתי כן יפתחו את נתב"ג לישראלים -יציאה לחו"ל, כבר כרגע זה פתוח, וחוות הדעת מדברות על כך שאין כל בעיה בריאותית בכך.
מה שציינת לגבי פתיחת נתב"ג, כנראה על פי הבנתי, לגבי תיירות נכנסת.ראשית, יאפשרו כניסה, קודם לאנשי עסקים ואחר כך תיירים בכלל, תחת בקרת בדיקות קורונה מהירות.
-
מירי כך שמעתי, אמרה שב15 ניתן יהיה לצאת מישראל, ואתרים פרסמו שהחלה מכירת הכרטיסים, ההפתעה שיש כרטיסים בפחות מ100 אירו ליוון.
הבעיה, כשתצא החלטה רשמית המחירים יקפצו.
עדין, ההתעמרות באזרחי ישראל היא גסה רעה ובעיקר חסרת כל הגיון בריאותי.
ממשלה שנוהגת כך באזרחיה, היא ביזיון.
פשוט בושה לעצמנו, שאנחנו סופגים ושותקים,
למשל, לאיפה נעלמה ישראייר עם העתירה לבג"ץ?!
איפה עתירות נוספות, כלום.
-
פוסט זה נמחק! -
זה שמירי רגב רוצה זה עדיין לא אומר שהממשלה בכללותה או יותר נכון מי שמחליט יסכימו לכך, וזה שמשווקים כרטיסי טיסה מה15 לאוקטובר ויש פראיירים שקונים ולוקחים סיכון שהסגר על נתב"ג יימשך גם אחרי תאריך זה גם כבר לא מפתיע. בכל מקרה אם לא יאפשרו מכירת כרטיסים אחרי סוכות יצטרכו לפצות בדרך כלשהי את חברות התעופה הישראליות...
-
זה הרבה יותר גרוע מפיצויים, התקנות אינן חוקיות, והסגר עצמו אינו מונלץ על ידי גורמי המקצוע,
מה שמדבק זה התקהלויות.
-
-
בבקשה-
הדיון כאן על הגבלת טיסות, מדיניות הממשלה בנושא, אי מדיניות הממשלה בנושא וכו
לא לגבי סמכויות המשטרה בכניסה לבתים פרטיים.
לא לגבי התנהגות המשטרה בכלל.
אנא שמרו על גבולות תוכן הדיון.
תודה.